DPS 03.04.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jakieś trudne jesteście do zadowolenia dziewczęta. Kasia, na pewno dobrze pomyślałaś, a one tak z zazdrości. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jakieś trudne jesteście do zadowolenia dziewczęta. Kasia, na pewno dobrze pomyślałaś, a one tak z zazdrości. Dzień dobry! To była tylko moja skromna opinia, Kaska może mieć inne zdanie. Ja po prostu nie łączyłabym pomieszczenie gospodarczego z łazienką, bo łazienka robi się taka mało elegancka. Już wolałabym mieć ją bez okna i małą niz połączoną z tą częścią gospodarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jakieś trudne jesteście do zadowolenia dziewczęta. Kasia, na pewno dobrze pomyślałaś, a one tak z zazdrości. Dzień dobry! Dziękuję Ci dobra kobieto, że to za mnie powiedziałaś Wstrętne zazdrośnice Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 popieram verunię moim zdaniem nawet ścianka, luksfery nie ukryją nawet małego nieładu przed gośćmi, oni tam i tak zajrzą po prostu goście już takie som.....ciekawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 warto miec jakiś większy zlew lub małą wanienkę do ręcznego prania. Nie wszystko niestety mozna uprac w pralce. W rękach piorę raz na rok i to wtedy jak jest mi na JUŻ potrzebny jakiś ciuch reszta tylko w pralce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 popieram verunię moim zdaniem nawet ścianka, luksfery nie ukryją nawet małego nieładu przed gośćmi, oni tam i tak zajrzą po prostu goście już takie som.....ciekawskie wiecie, ale ja to NAWET SPRZĄTAM w łazience jak goście mają przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 popieram verunię moim zdaniem nawet ścianka, luksfery nie ukryją nawet małego nieładu przed gośćmi, oni tam i tak zajrzą po prostu goście już takie som.....ciekawskie wiecie, ale ja to NAWET SPRZĄTAM w łazience jak goście mają przyjść jak będę przejeżdżał to ......sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 W rękach piorę raz na rok i to wtedy jak jest mi na JUŻ potrzebny jakiś ciuch reszta tylko w pralce Mam jak Kasia Z tym, ze ona pamieta ze cos tam w rekach wiekszego pierze a ja nie Owszem, czesc bardzo, bardzo delikatnej bielizny wymaga recznego podejscia , ale do tego wystarcza umywalka ... tak mi sie wydaje. U nas jest jedna bardzo rozlegla i jest ok Kasiu, ja Ci jeszcze nie pogratulowalam Zobaczysz, wolnosc uskrzydla, leczy a potem mobilizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jakieś trudne jesteście do zadowolenia dziewczęta. Kasia, na pewno dobrze pomyślałaś, a one tak z zazdrości. Dzień dobry! Dziękuję Ci dobra kobieto, że to za mnie powiedziałaś Wstrętne zazdrośnice Dzień dobry Nie, no nie wiedziałam że nie można tu się z krytycznie odezwać No to się poprawiam- Piękna łazienka będzie, super przemyślana , po prostu miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Jakieś trudne jesteście do zadowolenia dziewczęta. Kasia, na pewno dobrze pomyślałaś, a one tak z zazdrości. Dzień dobry! Dziękuję Ci dobra kobieto, że to za mnie powiedziałaś Wstrętne zazdrośnice Dzień dobry Nie, no nie wiedziałam że nie można tu się z krytycznie odezwać No to się poprawiam- Piękna łazienka będzie, super przemyślana , po prostu miodzio że też człowiek najpierw napisze a później pomyśli ale te lukswery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ja sie na szybkiego wypowiem, tak dla zgody Na miniaturkach nic nie widzę a duze mi sie nie otwierają Kiedy sie otworzą to nie wiem bo trwa to baaaaaardzo długo Ale cieszę się, że bedziecie mieć łazienkę Jaka by nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 popieram verunię moim zdaniem nawet ścianka, luksfery nie ukryją nawet małego nieładu przed gośćmi, oni tam i tak zajrzą po prostu goście już takie som.....ciekawskie wiecie, ale ja to NAWET SPRZĄTAM w łazience jak goście mają przyjść jak będę przejeżdżał to ......sprawdzę czekam aktualnie jest w niej bardzo czysto, nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.04.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kasiu, ja Ci jeszcze nie pogratulowalam Zobaczysz, wolnosc uskrzydla, leczy a potem mobilizuje ja nic nie wiem..nic ni ewiem.. O jaka wolnośc Kasiu chodzi? Zostawiłas męża?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 W rękach piorę raz na rok i to wtedy jak jest mi na JUŻ potrzebny jakiś ciuch reszta tylko w pralce Mam jak Kasia Z tym, ze ona pamieta ze cos tam w rekach wiekszego pierze a ja nie Owszem, czesc bardzo, bardzo delikatnej bielizny wymaga recznego podejscia , ale do tego wystarcza umywalka ... tak mi sie wydaje. U nas jest jedna bardzo rozlegla i jest ok Kasiu, ja Ci jeszcze nie pogratulowalam Zobaczysz, wolnosc uskrzydla, leczy a potem mobilizuje Za gratulacje dziekuję A co do tego nieszczęsnego ręcznego prania, to na naprawdę nie piorę w rękach Wszystko ląduje w pralce, jakieś bardzo delikatne wełniane swetry tez piorę w pralce na specjalnym programie i w woreczkach do prania. Nie widze potrzeby więc prania w rękach. Aha, a umywalke jakby co to mamy taką na 120cm długą, myślę, że jakieś desu da sie w tym wyprać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kasiu, ja Ci jeszcze nie pogratulowalam Zobaczysz, wolnosc uskrzydla, leczy a potem mobilizuje ja nic nie wiem..nic ni ewiem.. O jaka wolnośc Kasiu chodzi? Zostawiłas męża?????? Pozazdrościłam Ci, jestem od wtroku na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Nie, no nie wiedziałam że nie można tu się z krytycznie odezwać No to się poprawiam- Piękna łazienka będzie, super przemyślana , po prostu miodzio Eeee tam zaraz nie można, można Możesz na ten przykład skrytykować cenę tych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kasiu, ja Ci jeszcze nie pogratulowalam Zobaczysz, wolnosc uskrzydla, leczy a potem mobilizuje ja nic nie wiem..nic ni ewiem.. O jaka wolnośc Kasiu chodzi? Zostawiłas męża?????? Pozazdrościłam Ci, jestem od wtroku na urlopie Kasia ! To doskonała decyzja! Jak ja Ci zazdroszczę, bo mi powoli ten urlopik sie kończy.. Zobaczys zjak jets bosko n aurlopie, żadnego pospiechu, luzik, pełna swoboda...no i..... kilka kilogramów więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kaska, mam nadzieję że nie odebrałaś żle moich uwag. Gdyby to był ktoś inny to nawet bym się nie odezwała, bo co to mnie obchodzi. Ale z toba troche sie juz zżyłam na forum i życze ci jak najlepiej. Pranie nie robisz ręznego - ok ale np będziesz musiała umyc zabłocone buty, czy np pędzle po farbie. Mieszkając parę lat w domu , wiem ze takie pomieszczenie gospodarcze jest bardzo przydatne do róznych brudnych prac. Po prostu trochę szkoda ładnej umywalki łazienkowej do takich celów jak i samej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kaska, mam nadzieję że nie odebrałaś żle moich uwag. Gdyby to był ktoś inny to nawet bym się nie odezwała, bo co to mnie obchodzi. Ale z toba troche sie juz żyłam na forum i życze ci jak najlepiej. Pranie nie robisz ręznego - ok ale np będziesz musiała umyc zabłocone buty, czy np pędzle po farbie. Mieszkając parę lat w domu , wiem ze takie pomieszczenie gospodarcze jest bardzo przydatne do róznych brudnych prac. Po prostu trochę szkoda ładnej umywalki łazienkowej do takich celów jak i samej łazienki Obrażona jestem i to śmiertelnie, nie wiem jak Ty mnie przeprosisz No daj spokój verunia, wiem, że nie chciałaś źle. Ta łazienka raczej, raczej nie podlega już większym zmianom, po prostu wszystkie media sa już roplanowane i zainstalowane Tak se teraz myśle, że mogę jeszcze zrobić umywalkę albo jakis duży zlew w garażu, niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kaska, mam nadzieję że nie odebrałaś żle moich uwag. Gdyby to był ktoś inny to nawet bym się nie odezwała, bo co to mnie obchodzi. Ale z toba troche sie juz żyłam na forum i życze ci jak najlepiej. Pranie nie robisz ręznego - ok ale np będziesz musiała umyc zabłocone buty, czy np pędzle po farbie. Mieszkając parę lat w domu , wiem ze takie pomieszczenie gospodarcze jest bardzo przydatne do róznych brudnych prac. Po prostu trochę szkoda ładnej umywalki łazienkowej do takich celów jak i samej łazienki Obrażona jestem i to śmiertelnie, nie wiem jak Ty mnie przeprosisz No daj spokój verunia, wiem, że nie chciałaś źle. Ta łazienka raczej, raczej nie podlega już większym zmianom, po prostu wszystkie media sa już roplanowane i zainstalowane Tak se teraz myśle, że mogę jeszcze zrobić umywalkę albo jakis duży zlew w garażu, niee??? W garażu nie polecam, chyba że masz ogrzewany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts