Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jakieś trudne jesteście do zadowolenia dziewczęta. :D

Kasia, na pewno dobrze pomyślałaś, a one tak z zazdrości. :lol:

Dzień dobry! :D

To była tylko moja skromna opinia, Kaska może mieć inne zdanie. Ja po prostu nie łączyłabym pomieszczenie gospodarczego z łazienką, bo łazienka robi się taka mało elegancka. Już wolałabym mieć ją bez okna i małą niz połączoną z tą częścią gospodarczą

popieram verunię moim zdaniem nawet ścianka, luksfery nie ukryją

nawet małego nieładu przed gośćmi, oni tam i tak zajrzą :-?

po prostu goście już takie som.....ciekawskie :wink:

wiecie, ale ja to NAWET SPRZĄTAM w łazience jak goście mają przyjść :roll: :lol:

wiecie, ale ja to NAWET SPRZĄTAM w łazience jak goście mają przyjść :roll: :lol:

jak będę przejeżdżał to ......sprawdzę 8) :oops: :wink:

:o :o :o :o :roll: :roll:

W rękach piorę raz na rok i to wtedy jak jest mi na JUŻ potrzebny jakiś ciuch :oops: reszta tylko w pralce :oops: :roll:

Mam jak Kasia :lol: Z tym, ze ona pamieta ze cos tam w rekach wiekszego pierze a ja nie ;) Owszem, czesc bardzo, bardzo delikatnej bielizny wymaga recznego podejscia :lol: , ale do tego wystarcza umywalka ... tak mi sie wydaje. U nas jest jedna bardzo rozlegla i jest ok :-)

Kasiu, ja Ci jeszcze nie pogratulowalam :oops: Zobaczysz, wolnosc uskrzydla, leczy a potem mobilizuje :-)

Dziękuję Ci dobra kobieto, że to za mnie powiedziałaś :D :lol:

Wstrętne zazdrośnice :p :p :p :lol:

Dzień dobry

Nie, no nie wiedziałam że nie można tu się z krytycznie odezwać :wink:

No to się poprawiam- Piękna łazienka będzie, super przemyślana , po prostu miodzio :lol:

Dziękuję Ci dobra kobieto, że to za mnie powiedziałaś :D :lol:

Wstrętne zazdrośnice :p :p :p :lol:

Dzień dobry

No to się poprawiam- Piękna łazienka będzie, super przemyślana , po prostu miodzio :lol:

że też człowiek najpierw napisze a później pomyśli :oops: :oops: :oops: :wink:

ale te lukswery :roll: :wink:

jak będę przejeżdżał to ......sprawdzę 8) :oops: :wink:

czekam 8)

aktualnie jest w niej bardzo czysto, nic nie ma :lol:

:o :o :o :o :roll: :roll:

W rękach piorę raz na rok i to wtedy jak jest mi na JUŻ potrzebny jakiś ciuch :oops: reszta tylko w pralce :oops: :roll:

Mam jak Kasia :lol: Z tym, ze ona pamieta ze cos tam w rekach wiekszego pierze a ja nie ;) Owszem, czesc bardzo, bardzo delikatnej bielizny wymaga recznego podejscia :lol: , ale do tego wystarcza umywalka ... tak mi sie wydaje. U nas jest jedna bardzo rozlegla i jest ok :-)

Kasiu, ja Ci jeszcze nie pogratulowalam :oops: Zobaczysz, wolnosc uskrzydla, leczy a potem mobilizuje :-)

Za gratulacje dziekuję :D

A co do tego nieszczęsnego ręcznego prania, to na naprawdę nie piorę w rękach :roll: Wszystko ląduje w pralce, jakieś bardzo delikatne wełniane swetry tez piorę w pralce na specjalnym programie i w woreczkach do prania. Nie widze potrzeby więc prania w rękach. :wink: Aha, a umywalke jakby co to mamy taką na 120cm długą, myślę, że jakieś desu da sie w tym wyprać :D

ja nic nie wiem..nic ni ewiem..

O jaka wolnośc Kasiu chodzi? :o

Zostawiłas męża?????? :o :oops: :wink: :lol:

Pozazdrościłam Ci,

jestem od wtroku na urlopie :D

Eeee tam zaraz nie można, można :lol:

Możesz na ten przykład skrytykować cenę tych płytek :lol: :lol:

ja nic nie wiem..nic ni ewiem..

O jaka wolnośc Kasiu chodzi? :o

Zostawiłas męża?????? :o :oops: :wink: :lol:

Pozazdrościłam Ci,

jestem od wtroku na urlopie :D

Kasia ! :D

To doskonała decyzja! :D

Jak ja Ci zazdroszczę, bo mi powoli ten urlopik sie kończy.. :-? :-? :-?

Zobaczys zjak jets bosko n aurlopie, żadnego pospiechu, luzik, pełna swoboda...no i..... kilka kilogramów więcej :oops: :lol:

Kaska, mam nadzieję że nie odebrałaś żle moich uwag. Gdyby to był ktoś inny to nawet bym się nie odezwała, bo co to mnie obchodzi. Ale z toba troche sie juz zżyłam na forum i życze ci jak najlepiej.

Pranie nie robisz ręznego - ok ale np będziesz musiała umyc zabłocone buty, czy np pędzle po farbie. Mieszkając parę lat w domu , wiem ze takie pomieszczenie gospodarcze jest bardzo przydatne do róznych brudnych prac. Po prostu trochę szkoda ładnej umywalki łazienkowej do takich celów jak i samej łazienki

Kaska, mam nadzieję że nie odebrałaś żle moich uwag. Gdyby to był ktoś inny to nawet bym się nie odezwała, bo co to mnie obchodzi. Ale z toba troche sie juz żyłam na forum i życze ci jak najlepiej.

Pranie nie robisz ręznego - ok ale np będziesz musiała umyc zabłocone buty, czy np pędzle po farbie. Mieszkając parę lat w domu , wiem ze takie pomieszczenie gospodarcze jest bardzo przydatne do róznych brudnych prac. Po prostu trochę szkoda ładnej umywalki łazienkowej do takich celów jak i samej łazienki

Obrażona jestem i to śmiertelnie, nie wiem jak Ty mnie przeprosisz :roll:

:lol:

No daj spokój verunia, wiem, że nie chciałaś źle.

Ta łazienka raczej, raczej nie podlega już większym zmianom, po prostu wszystkie media sa już roplanowane i zainstalowane :roll:

Tak se teraz myśle, że mogę jeszcze zrobić umywalkę albo jakis duży zlew w garażu, niee???

Kaska, mam nadzieję że nie odebrałaś żle moich uwag. Gdyby to był ktoś inny to nawet bym się nie odezwała, bo co to mnie obchodzi. Ale z toba troche sie juz żyłam na forum i życze ci jak najlepiej.

Obrażona jestem i to śmiertelnie, nie wiem jak Ty mnie przeprosisz :roll:

:lol:

No daj spokój verunia, wiem, że nie chciałaś źle.

Ta łazienka raczej, raczej nie podlega już większym zmianom, po prostu wszystkie media sa już roplanowane i zainstalowane :roll:

Tak se teraz myśle, że mogę jeszcze zrobić umywalkę albo jakis duży zlew w garażu, niee???

W garażu nie polecam, chyba że masz ogrzewany :wink: