kaśka maciej 03.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kaska, mam nadzieję że nie odebrałaś żle moich uwag. Gdyby to był ktoś inny to nawet bym się nie odezwała, bo co to mnie obchodzi. Ale z toba troche sie juz żyłam na forum i życze ci jak najlepiej. Pranie nie robisz ręznego - ok ale np będziesz musiała umyc zabłocone buty, czy np pędzle po farbie. Mieszkając parę lat w domu , wiem ze takie pomieszczenie gospodarcze jest bardzo przydatne do róznych brudnych prac. Po prostu trochę szkoda ładnej umywalki łazienkowej do takich celów jak i samej łazienki Obrażona jestem i to śmiertelnie, nie wiem jak Ty mnie przeprosisz No daj spokój verunia, wiem, że nie chciałaś źle. Ta łazienka raczej, raczej nie podlega już większym zmianom, po prostu wszystkie media sa już roplanowane i zainstalowane Tak se teraz myśle, że mogę jeszcze zrobić umywalkę albo jakis duży zlew w garażu, niee??? W garażu nie polecam, chyba że masz ogrzewany No mam ogrzewany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No to się wypowiem Ja jak zwykle nic nie widzę ale wierzę, że funkcjonalna będzie , przemyślana i ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No to się wypowiem Ja jak zwykle nic nie widzę ale wierzę, że funkcjonalna będzie , przemyślana i ładna jak to nie widzisz??? nie otwierają ci się powiększenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 No to się wypowiem Ja jak zwykle nic nie widzę ale wierzę, że funkcjonalna będzie , przemyślana i ładna jak to nie widzisz??? nie otwierają ci się powiększenia?? ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kasia, taki zlewozmywak w garażu będzie nieoceniony, pomyśl o tym koniecznie. Wszystkie "brudne" prace będziesz tam robić, zobaczysz. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kasiu podoba mi się "koncepcja" Twojej łazienki, choć kafle kumpletnie nie w moim guście, ale....o gustach się nie dyskutuje , w końcu to Tobie ma się podobać. Powiedz mi tylko ile metrów ma Twoja łazienka???? I co z Twoimi poparzonymi pociechami, mam nadzieję, że juz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kasiu podoba mi się "koncepcja" Twojej łazienki, choć kafle kumpletnie nie w moim guście, ale....o gustach się nie dyskutuje , w końcu to Tobie ma się podobać. Powiedz mi tylko ile metrów ma Twoja łazienka???? I co z Twoimi poparzonymi pociechami, mam nadzieję, że juz lepiej no kafle są maprawdę ładne w realu, ale rozumiem, ze nie każdemu musza soę podobać łazienka ma około 9 metrów a moja pociecha już trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kasia, taki zlewozmywak w garażu będzie nieoceniony, pomyśl o tym koniecznie. Wszystkie "brudne" prace będziesz tam robić, zobaczysz. Bezdyskusyjnie jakis zlew extra musi byc , moze byc w garazu . Nie dyskutuj na temat , tylko kup i kaz zamontowac . Co do tej kabiny to mialabym kilka uwag Z tym , ze nie w kwestii jej niewatpliwej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Co do tej kabiny to mialabym kilka uwag Z tym , ze nie w kwestii jej niewatpliwej urody no mów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Co do tej kabiny to mialabym kilka uwag Z tym , ze nie w kwestii jej niewatpliwej urody no mów!!! lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Co do tej kabiny to mialabym kilka uwag Z tym , ze nie w kwestii jej niewatpliwej urody no mów!!! lepiej nie domyślam się że chodzi o jej czyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Nie , nie o czyszczenie. Montaz przy takiej kabinie jest bardzo wazny. Mam na mysli prawidlowy montaz. Wiec zwroc na to uwage. Osobiscie uwazam ze najlepszym wyjsciem jest zbudowanie scian brodzika , np. z k-g i dostawienie szklanych drzwi. W cenie na jedno , a nic sie nie gamga . Sprzatania nie mniej , ale latwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Nie , nie o czyszczenie. Montaz przy takiej kabinie jest bardzo wazny. Mam na mysli prawidlowy montaz. Wiec zwroc na to uwage. Osobiscie uwazam ze najlepszym wyjsciem jest zbudowanie scian brodzika , np. z k-g i dostawienie szklanych drzwi. W cenie na jedno , a nic sie nie gamga . Sprzatania nie mniej , ale latwiejsze no dobrze, ze mi mówisz przysznic z kg był w pierwszej wersji i nie wykluczone, ze będzie taki bo ta kabina kosztuje jakieś 2300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Kasica wytrzymaj, proszę!!!! Mam problemy z systemem, pojawia mi się i znika, ale chyba juz będzie dobrze. Jak się wszystko ustabilizuje, wezmę się za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzień dobry! Jak tam zlew w garażu? Będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzień dobry! Jak tam zlew w garażu? Będzie? A jakże Witanko wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.04.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witam impreza mnie ominęła Kaśka wolna jesteś ale tak ogólnie czy szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.04.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witam impreza mnie ominęła Kaśka wolna jesteś ale tak ogólnie czy szczególnie no szczególnie i ogólnie jednym słowem wolna jestem od pracy a impreza to jeszcze będzie nie bój nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.04.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witam impreza mnie ominęła Kaśka wolna jesteś ale tak ogólnie czy szczególnie no szczególnie i ogólnie jednym słowem wolna jestem od pracy a impreza to jeszcze będzie nie bój nic znaczy, zrobiłaś zdecydowany krok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.04.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witam impreza mnie ominęła Kaśka wolna jesteś ale tak ogólnie czy szczególnie no szczególnie i ogólnie jednym słowem wolna jestem od pracy a impreza to jeszcze będzie nie bój nic to może i ja się załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts