mayland 07.04.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 My spisaliśmy umowę przedwstępną i lada dzień sprzedajemy mieszkanie. Ludzie są chyba nieprzytomni. Zawsze w ogłoszeniu podawałam, ze jest po remoncie z meblami i kompletnym wyposażeniem. Przychodzili i z tekstem "ale ja szukam do remontu". To po co przychodzi i czas zabiera? U nas troche to trwało bo zalezało nam na sprzedaży wszystkiego. No ale koniec końców wszystko wskazuje na to, ze sie udało Też mamy 4 pietro. Trzymam kciuki za Waszą szybką sprzedaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No to pocieszyłyście mnie dziewczyny, bo juz myślałam, że ze mną coś nie teges Jedna babka, po moim wywodzie co jest, co zostawiam, stwierdziła, że za dużo jest zrobione, ze ona szuka czegoś żeby było po remoncie ale nie do końca Nie trafisz za ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.04.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kasiu, A Ty kiedy zaszczycisz stolice swoja bytnoscia? Na dlugo? Napisz cos wiecej o tych planach, no! Co do mieszkania, to badz dobrej mysli Troche nerwow bedzie, ale zobaczysz natraficie na prawdziwie zainteresowanego zakupem BTW oparzenia, czy tworza sie bable z osoczem? Czy tylko dlonie maja czerwony odczyn? Bo jesli tworza sie bable, to jak nic trzeba je u lekarza zrywac penseta Boli jak szlag, ale to jedyna metoda, aby nie pozostaly blizny. Wiele lat temu oparzylam sie para z czajnika. Podczas przechylania spadla mi pokrywka, a ze nie chcialam upuscic gotujacej wody na nogi, to para sprzyla mi nadgarstek i dlon. Codziennie chodzilam do zaprzyjaznionego chirurga na zmiane opatrunku i zrywanie tych babli ... Masakra. Ale nadgarstek i reka wyglada wzorcowo. Nie zostala nawet najmniejsza blizna Buziaki dla Coreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kaśka nudzisz się chodź do mnie Ja się ostatnio nie nudzę...wręcz przeciwnie mam dość .... nie będę dołować A z ręką mam nadzieję będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kasiu - wolna jesteś...gratuluję... mnie zostało jeszcze 17 dni...udręki...ale juz w oddali widzę to jezioro... na razie robię sobie wakacje...pare miesięcy... co prawda mam wykończeniówke na głowie i sprzedaz obecnego domu i przeprowadzkę całej rodziny do innego miasta, ale to i tak dla mnie luzik... pozdrawiam ps na oparzenia polecam plastry i żele hydrokoloidowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 żeby nie było, że nie udzielam się w komentarzach będzie dobrze z mieszkaniem znajdzie się amator na nie i wszystko mu będzie pasować sprzedawałam dwa, nerwów było co niemiara z tymi ludżmi co łażą i sami nie wiedzą czego chcą ale przyszedł jeden konkret i wszystko było git 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kasiu - wolna jesteś...gratuluję... mnie zostało jeszcze 17 dni...udręki...ale juz w oddali widzę to jezioro... na razie robię sobie wakacje...pare miesięcy... co prawda mam wykończeniówke na głowie i sprzedaz obecnego domu i przeprowadzkę całej rodziny do innego miasta, ale to i tak dla mnie luzik... pozdrawiam ps na oparzenia polecam plastry i żele hydrokoloidowe Nawet nie wiesz jak ja się cieszę z tej wolności Nie powiem, natchłaś mnie Słuchaj, a co to plasty i zele?? Nazywają się jakoś szczególnie?? Biedulka z tej mojej małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kasiu, A Ty kiedy zaszczycisz stolice swoja bytnoscia? Na dlugo? Napisz cos wiecej o tych planach, no! Co do mieszkania, to badz dobrej mysli Troche nerwow bedzie, ale zobaczysz natraficie na prawdziwie zainteresowanego zakupem BTW oparzenia, czy tworza sie bable z osoczem? Czy tylko dlonie maja czerwony odczyn? Bo jesli tworza sie bable, to jak nic trzeba je u lekarza zrywac penseta Boli jak szlag, ale to jedyna metoda, aby nie pozostaly blizny. Wiele lat temu oparzylam sie para z czajnika. Podczas przechylania spadla mi pokrywka, a ze nie chcialam upuscic gotujacej wody na nogi, to para sprzyla mi nadgarstek i dlon. Codziennie chodzilam do zaprzyjaznionego chirurga na zmiane opatrunku i zrywanie tych babli ... Masakra. Ale nadgarstek i reka wyglada wzorcowo. Nie zostala nawet najmniejsza blizna Buziaki dla Coreczki No Amberciu wybieram się na turne po Stolycy, nawet mam w zanadrzu nalot na rrmisiów Wybieram się na zlot (jeśli redakcja w końcu powie gdzie i kiedy ) i po zlocie rrmi ma mnie żywcem z ulicy zebrać i mam z Bliniem spać No, takie plany. ja se tak myślę dziewczęta, że skoro wolna jestem to możemy się spotkać BEZ ZLOTU. Pomyślimy A co do oparzenia to niestety zrobiły się bąble Płacze okrutnie przy zmianie opatrunku, na razie lekarz nie kazał zrywać skóry, mamy poczekać do czwartku Aż mam gęsią skórę na samą myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.04.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A co do oparzenia to niestety zrobiły się bąble Płacze okrutnie przy zmianie opatrunku, na razie lekarz nie kazał zrywać skóry, mamy poczekać do czwartku Aż mam gęsią skórę na samą myśl.To sie niezle zalatwla , jakos myslalam , ze to lepiej wyglada. Od samego przeczytania mi sie slabo zrobilo. Co do zlotu to moja szczotka jest przed domem . Moge latac Blin mowi , ze Ci odstapi spanko kiedy tylko zechcesz za 4 parowki On ma dobre serduszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kaśka nudzisz się chodź do mnie Ja się ostatnio nie nudzę...wręcz przeciwnie mam dość ....dość braku szacunku do ludzkiej własności, brak ekip, którym wszystko trzeba pokazać palcem, które trzeba sprawdzać bo zamiast 1 warstwy wełny wkładają 1...i myślą, że człowiek głupi ...ekip, które trzeba uczyć jak robić to od czego są niby ffffachofffcami ..... mam dość!!!! Tym optymistycznym akcentem zakończę swój wywód A z ręką mam nadzieję będzie ok Miko, ja się nie nudzę, w życiu!! Dziś załatwiłam mnóstwo WAŻNYCH spraw: -odbiór decyzji o prawie do montażu instalacji gazu (dziś odebrałam, a instalacja jest już jakiś miesiąc -umówiłam się z kominiarzem na odbiór instalacji -zakupiłam farby do kaloryferów i ścian wokół okien. Stwierdziłam, że warto to trochę odświeżyć Koszty żadne, a zawsze to lepiej wygląda Poza tym to niezła wprawa przed gruntowaniem i malowaniem ścian w domu Aha, no i pomalowałam już wokół okien Kaloryfery poczekają aż Zuzka pójdzie do przedszkola. -umówiłam się do fryzjera na jakąś farbę (trza siwki ukryć) i obcinkę tych kłaków, wszakże mój brat się żeni next Saturday -umówiłam się do kosmetyczki No zakupiłam piach, packi i inne rzeczy na budowę Także wiesz, działam ostro, ale akurat to jest mój żywioł A co do ludzi to wydaje mi się, że schamieli strasznie Np, te telefony od chcących kupić mieszkanie jedni ceny nie komentują inni od czci i wiary odsądzają Dalej, dziś byłam w przychodni na zmianie opatrunku i kontroli, ludzi tłuuuuuuum, kolejki długie i pech chce że zepsuł się komputer w jednym okienku Pani grzecznie przeprasza i prosi do przejścia do następnego okienka. Dobrze, że była szyba, bo ta rejestratorkę trzeba by było reanimować Ostre słowa, chamskie, krzyki No ja rozumiem, że tam ludzie chorzy stoją, ale co ma ta biedna babka zrobić??? Dosłownie po 5 minutach przyszedł facet i coś tam pomieszał, że komp zaczął działać Dalej się kłócą, bo ten tu nie stał tamten się wepchnął Zuzka zaczęła płakać Dziecko awantur nie zwyczajne. Dalej, odbieram tą decyzję w urzędzie i jestem świadkiem akcji: petentka krzyczy na panią wydająca jej decyzję o podatku do zapłaty od gruntu, a że pani nie płaciła ładnych parę lat to i suma była spora. Babka bluźni, wyzywa tą urzędniczkę i na koniec życzy jej, uwaga: raka DNO, DNO DNOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A co do oparzenia to niestety zrobiły się bąble Płacze okrutnie przy zmianie opatrunku, na razie lekarz nie kazał zrywać skóry, mamy poczekać do czwartku Aż mam gęsią skórę na samą myśl.To sie niezle zalatwla , jakos myslalam , ze to lepiej wyglada. Od samego przeczytania mi sie slabo zrobilo. Co do zlotu to moja szczotka jest przed domem . Moge latac Blin mowi , ze Ci odstapi spanko kiedy tylko zechcesz za 4 parowki On ma dobre serduszko 4 parówki mówisz, Morliny ujdą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.04.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 o w mordkę A co do chamstwa to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kasia, To sie Cora nacierpi Strasznie mi przykro, bo z takiego niby-glupstwa, taka powazna sprawa. Zmiany opatrunku rzeczywiscie sa koszmarne. Osocze przykleja sie do gazy, potem zasycha i zrywanie tego nie nalezy do przyjemnosci Trzymajcie sie Dziewczyny i szybkiego zagojenia rany Podziwiam Twoja aktywnosc Kasiu Niezle Cie pozytywnie nakrecilo. A co do chamstwa, to niestety przynajmniej polowa pochodzi z powszechnie uznawanej intelygencji . Dobre wyksztalcenie, czesto tez niezle pieniadze, a kultura ... hmmm ... jaka kultura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.04.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kultura i sztuka...bo jak się widzi taką sztukę to casami trudno o kulturę tak mi się skojarzyło zagadka a z czego to cytat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kultura i sztuka...bo jak się widzi taką sztukę to casami trudno o kulturę tak mi się skojarzyło zagadka a z czego to cytat? daleko od szosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przywitam sie kurturarnie siemano !!! co tu sie k@#!%a dzieje do ch#@a pana ??? !!!!! gdzie piwo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.04.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przywitam sie kurturarnie siemano !!! co tu sie k@#!%a dzieje do ch#@a pana ??? !!!!! gdzie piwo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.04.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kultura i sztuka...bo jak się widzi taką sztukę to casami trudno o kulturę tak mi się skojarzyło zagadka a z czego to cytat? daleko od szosy Widzę , że lubimy te klimaty W związku z tym się pani częstuje..na żądanie raz można http://republika.pl/blog_os_26633/31168/tr/cukierki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.04.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przywitam sie kurturarnie siemano !!! co tu sie k@#!%a dzieje do ch#@a pana ??? !!!!! gdzie piwo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 sie zgorszyłam froszka normalnie nie usne dziś a gdzie hasło: kce któs w morde??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts