frosch 07.04.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 sie zgorszyłam froszka normalnie nie usne dziś a gdzie hasło: kce któs w morde??? no nie chcialam byc chamska tylko tak....z kulturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.04.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kce ktoś w morde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.04.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ze tak chamsko sie wyraze : czy tu bijom ? to ja uciekam zrobic synalkom porzadek w szafkach nie martwcie sie , gdyby do czwartku mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.04.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ja też tylko na chwilę, żeby mnie Kaśka nie opitala i wracam do projektowania. Od jutra budowy ciąg dalszy, no chyba że nie wyleczę gardła. Walnę sobie wieczorkiem setę i będę zdrów jak ryba Trzymta się dziewuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Zajrzałam na chwilę żeby trochę kultury łyknąć Buziaki dla Córeczki!!! Mocne, mocne!!! POwiedz Jej, że jak będzie dzielna, to w nagrodę ciocia Braza na koniku Ją przewiezie Narazie nadal walczę z programem - znowu w mordę nie działa Lecę szukać Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Łykajcie kurtury, ile wlezie czym chata bogata Heloł braza będę miała do ciebie następny romans ide na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.04.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Łyk gul gul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Łykajcie kurtury, ile wlezie czym chata bogata Heloł braza będę miała do ciebie następny romans ide na priw Tylko z kurturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Łyk gul gul tak bez przepitki?? masz pałer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.04.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Łyk gul gul tak bez przepitki?? masz pałer pawera? skund wiesz mam v powera wlewam do baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.04.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kasiu - te plastry sa albo takie małe - bez problemu do kupienia w aptece - albo takie duże opatrunki hydrokoloidowe na duże rany oparzeniowe - ale mozna je przycinać. Są naprawe bardzo dobre bo nie przylegaja do rany - sa jakby cały czas mokre i dzieki temu własnie nie robi sie blizna i no i nie boli jak sie zrywa. Moja córka oparzyła sie w nogę w grudniu - jej od razu zeszła skóra - było widać miesko - a dzis nie ma sladu po ranie. Płakałam razem z nia jak zrywalismy przyschnięta gazę od rany...samo ziarninowanie rany też wygląda to nieciekawie... przypomina śluzowacenie i sączenie rany ale jest konieczne dla szybkiego gojenia i braku blizn... opatrunek znalazłam przypadkiem - ale był rewelacyjny - zmienialismy codziennie bez problemów. "utrzymuje optymalne, wilgotne środowisko w ranie sprzyjające naturalnemu procesowi gojenia. Pochłaniając wysięk z rany opatrunek przybiera postać żelu wypełniającego całą powierzchnię rany, chroniąc w ten sposób ziarninującą tkankę oraz zakończenia nerwowe" znalazłam w necie np. to, ale myslę że firm jest wiele http://www.coloplast.pl/ECompany/PLMed/Product.nsf/viewAllDocs/9328A59A06E7FA40C1256C61003B5988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kasiu - te plastry sa albo takie małe - bez problemu do kupienia w aptece - albo takie duże opatrunki hydrokoloidowe na duże rany oparzeniowe - ale mozna je przycinać. Są naprawe bardzo dobre bo nie przylegaja do rany - sa jakby cały czas mokre i dzieki temu własnie nie robi sie blizna i no i nie boli jak sie zrywa. Moja córka oparzyła sie w nogę w grudniu - jej od razu zeszła skóra - było widać miesko - a dzis nie ma sladu po ranie. Płakałam razem z nia jak zrywalismy przyschnięta gazę od rany...samo ziarninowanie rany też wygląda to nieciekawie... przypomina śluzowacenie i sączenie rany ale jest konieczne dla szybkiego gojenia i braku blizn... opatrunek znalazłam przypadkiem - ale był rewelacyjny - zmienialismy codziennie bez problemów. "utrzymuje optymalne, wilgotne środowisko w ranie sprzyjające naturalnemu procesowi gojenia. Pochłaniając wysięk z rany opatrunek przybiera postać żelu wypełniającego całą powierzchnię rany, chroniąc w ten sposób ziarninującą tkankę oraz zakończenia nerwowe" znalazłam w necie np. to, ale myslę że firm jest wiele http://www.coloplast.pl/ECompany/PLMed/Product.nsf/viewAllDocs/9328A59A06E7FA40C1256C61003B5988 Wielkie dzięki joan, jutro lece zakpic Nie moge dosłownie patrzeć na te zmiany opatrunków i zrywanie tej gazy z rany strasznie to musi boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przywitam sie kurturarnie siemano !!! co tu sie k@#!%a dzieje do ch#@a pana ??? !!!!! gdzie piwo ??? powalające dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przywitam sie kurturarnie siemano !!! co tu sie k@#!%a dzieje do ch#@a pana ??? !!!!! gdzie piwo ??? powalające dzień dobry dobry dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przywitam sie kurturarnie siemano !!! co tu sie k@#!%a dzieje do ch#@a pana ??? !!!!! gdzie piwo ??? powalające dzień dobry dobry dobry to gdzie to piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przywitam sie kurturarnie siemano !!! co tu sie k@#!%a dzieje do ch#@a pana ??? !!!!! gdzie piwo ??? powalające dzień dobry dobry dobry to gdzie to piwo http://dareklewandowski.yh.pl/blog/piwo.jpg włala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kasia, oby córcia jak najszybciej zdrowa była!!! Tera to już pomału pielgrzymki do Rrmi sie formują, ze mną na czele peletonu. Jak ona biedna to przetrzyma, to ja nie wiem. Kasia, chamstwo u nas kwitnie i najgorsze, że jakoś niewielu, zwłaszcza panów, odważa się zwrócić uwagę np. na ulicy młodym chamom. Jedzie pełen autobus ludzi, chamy klną jak szewcy, ale żaden z mężów nie broni swojej żony przed wysłuchiwaniem takiego bełkotu. A mnie to zawsze wkurza i obraża, co najmniej tak samo jak te chamy. Chyba dlatego mój Stary auto kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przywitam sie kurturarnie siemano !!! co tu sie k@#!%a dzieje do ch#@a pana ??? !!!!! gdzie piwo ??? powalające dzień dobry dobry dobry to gdzie to piwo http://dareklewandowski.yh.pl/blog/piwo.jpg włala no to to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Chyba dlatego mój Stary auto kupił. musisz być extra babka nie znoszę chamstwa i obłudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Chyba dlatego mój Stary auto kupił. musisz być extra babka No przecie, że nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts