magi 07.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Chyba dlatego mój Stary auto kupił. musisz być extra babka No przecie, że nie inaczej. no tak przypuszczałam bo kogo można tutaj znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Cześć, kochaniutkie. Eeeee, Gospodynia, śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Depsia jest po prostu zaczepista babka Cześć wszystkim!!! Kasica, jak maluszek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Chyba dlatego mój Stary auto kupił. musisz być extra babka No przecie, że nie inaczej. no tak przypuszczałam bo kogo można tutaj znależć nooo, jaka gospodyni takie i goscie som witajcie kobiety moja mała ma się lepiej, bidulka ciągle płacze czy zmianie opartunków zakupiłam dziś te hydrokoloidowe plastry tata wróci to jej zmieni na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 witajcie kobiety tylko panie witasz ja tu pierwszy raz - przyszedłem się rozejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 witajcie kobiety tylko panie witasz ja tu pierwszy raz - przyszedłem się rozejrzeć ojej, no jak będziesz częściej przychodził to specjalne powiatnie ułożę dla Cię Witaj Chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.04.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 chociaż niektórzy mówią że to głupio pojawić sie na 59 stronie komentarzy ale co mi tam zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 chociaż niektórzy mówią że to głupio pojawić sie na 59 stronie komentarzy ale co mi tam zostanę kto tak mówi??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 kto tak mówi??????? No jak to kto? NIEKTORZY! Bry przychodze rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 kto tak mówi??????? No jak to kto? NIEKTORZY! Bry przychodze rzec dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.04.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Aaa i jeszcze jedno. Caluski dla Bidulki z oparzonymi lapeczkami Teraz to juz bedzie tylko lepiej! Kaska i koniecznie kup Malej jakas fajna lale Bardzo dzielne masz Dziecko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Aaa i jeszcze jedno. Caluski dla Bidulki z oparzonymi lapeczkami Teraz to juz bedzie tylko lepiej! Kaska i koniecznie kup Malej jakas fajna lale Bardzo dzielne masz Dziecko! Wiesz ile lal juz wysępiła??? Ale jak ma to jej ulżyć to kupuje i milczę Bardzo jest dzielna, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.04.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 taka to w zyciu nie zginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 taka to w zyciu nie zginie oj niee jak miała ledwo dwa lata i dość słabo jeszcze mówiła, to byliśmy u naszych znajomych. I kumpel się coś pyta Synka, a ten zanim zdążył zebrać myśli to ona już za niego odpowiedziała, po swojemu, ale go uprzedziła No kochana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kasiula trzymaj sie ciepło i ucałuj dzieciaczki, mam nadzieje że łapki goją się już i Malutka mniej cierpi...No to teraz musisz szykować pokój dla młodej damy i jej orszaku wróżek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kasia, a to koniecznie TYLKO do okna?? Bo ja to bym tak lekko nad... może ze 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kasia, a to koniecznie TYLKO do okna?? Bo ja to bym tak lekko nad... może ze 20cm to lekko to już będzie prawie po sufit ale zrób, sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wać Pani na zlot sie zapisała widzę Ja sie zastanawiam czy bedę mogła:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wać Pani na zlot sie zapisała widzę Ja sie zastanawiam czy bedę mogła:roll: Jakie zastanawia??????????????? To ja się zapisuję, a ty co??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja to chyba sama bym jechała Omówie temat na spokojnie jutro z małzem Narazie padamy ze zmeczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts