kaśka maciej 08.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja to chyba sama bym jechała Omówie temat na spokojnie jutro z małzem Narazie padamy ze zmeczenia Ja zapisałam się z małzem, na wszelki niewypadek gdyby mu się jednak zachciało jechac Ale łon mówi, że nie pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Zapowiada się solowa impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Też się z Mojnym zapisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.04.2008 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzien Dobry -) Nie wiem jak u Was, ale u nas jest szron Znaczy sie przymrozek jakis zlapal, czy co No to lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 U nas wczoraj było białutko od szronu, dzisiaj ani śladu. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jesssu dziewczyny spać nie możecie 5:12 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tak wcześnie wstałyście, a ja dziś zaspałam Normalnie mnie chyba komórka nie obudziła i jak się ocknęlam to była 7.19 Motorek w tyłek i dzieci zdążyłam odwieź na 8 do szkoły i przedszkola Zuzka poszła dziś pierwszy raz po tym oparzeniu Witam wszystkich Zara lece do kosmetyczki Ach, piękny ten urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 magi, Cos z profilem masz nie tak Bylo okrutnie pozno, bo 6.12 Kasia, No to z Mala jest juz lepiej Pamietam jak bylam taka calkiem malutka, lubilam sie obnosci ze wszelakimi ranami, skaleczeniami i takimi tam ... To bylo chyba lepsze niz przyniesc do przedszkola nowa zabawke W obecnych czasach wszechogarniajacego kultu witalnosci, energii i zdrowia to niezly archaik Ehhhh ... czasy ... Kasia, ciesz sie urlopem i wolnoscia! Nalezy Ci sie Spacery, kosmetyczka, zakupy, nowe ciuchy i koniecznie odjazdowe buty. Szpilki, rzecz jasna! Moga byc nawet niewygodne i uciskajace. I tak nie musisz w nich tyrac caly dzien Musza byc jedynie piekne i kobiece. A co do porannego wstawania, to nie jest to fajna sprawa Ale sie z moim zawzielam Za trzy tygodnie zmieniamy klub i zaczynamy sie katowac juz od 7.00 ... czyli pobudka tak ok. 5.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.04.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 cześć Kasiu mała mocno sie poparzyła ? w zeszłe wakacje moja 4- latka poparzyła sobie wierzch dłoni żelaskiem najlepiej sprawdził się ARGOSULFAN krem świetnie izoluje daje ulgę, przyspiesza gojenie i nawilża skórę- rewelacja- i nie przyklejają się opatrunki do skóry (niiestety jest to na receptę i niektórzy lekarze się kwaszą że może dziecko za małe; ale w szpitalu też tym smarują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Kasia, dostałam sms-a od Brazy - jej komputer jest znowu w naprawie, a to, co wczoraj dla Ciebie zrobiła diabli wzięli. Jest wkurzona i rozżalona na kompa, odezwie się jak będzie mogła.Buziaki, lecę do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Kasia, dostałam sms-a od Brazy - jej komputer jest znowu w naprawie, a to, co wczoraj dla Ciebie zrobiła diabli wzięli. Jest wkurzona i rozżalona na kompa, odezwie się jak będzie mogła. Buziaki, lecę do roboty! ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.04.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć Kasiu:) dobrze,ze z córką jest juz lepiej mam nadzieję,że na zlot przyjedziesz, Ja niestety albo stety z M będę. Zazdroszczę urlopu. Ja niestety nie mam tego luksusu..nie pracuje zawodowo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć Kasiu:) dobrze,ze z córką jest juz lepiej mam nadzieję,że na zlot przyjedziesz, Ja niestety albo stety z M będę. Zazdroszczę urlopu. Ja niestety nie mam tego luksusu..nie pracuje zawodowo. pozdrawiam rana się goi ale mała dalej płacze przy zmianie opatrunku, to musi strasznie ją boleć będę na zlocie, a jakże zapisałam się z M ale czy uda mi sie go namówic, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Oj mogę sie tylko domyslać. Polecam Ci maść z antybiotykiem -szybko rany się goja i nie pozostawiają sladów -Tribiotic.Wiem ,ze masz dużo innych maści ale znać jedną nazwę leku więcej nie zaszkodzi, może sie kiedyś przydać ale lepiej żeby nie..Kasiu mam pytanie z innej beczki-w jakim wieku posłałaś córke do przedszkola? I jak to zniosła? Ja mojego maluszka zapisałam i od września zaczniemy chodzić.Tylko boję się jak to wytrzymamy...Dyrektorka pozwoliła przyprowadzac go w wakacje na godzinę, zeby sie oswoił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Kasiu mam pytanie z innej beczki-w jakim wieku posłałaś córke do przedszkola? I jak to zniosła? Ja mojego maluszka zapisałam i od września zaczniemy chodzić.Tylko boję się jak to wytrzymamy...Dyrektorka pozwoliła przyprowadzac go w wakacje na godzinę, zeby sie oswoił... I Synek i Córa poszli do przedszkola wieku 3 lat, we wrześniu mieli już skończone 3 lata. Synek gorzej zniósł, ale nie dla tego, że nie lubił przedszkola, tylko, że nienawidził wcześnie wstawać ( ma to po mamusi) Natomiast Córa bez zatrzeżen, nie płakała ani razu Żadne z ich nie chodził wcześniej na "oswojenie" I dodam, że czasami gorzej przeżywają to rodzice niz dzieci, bo te po porannym płaczu w końcu przestają i bawią sie z innymi dziećmi (tak jak ja przeżywałam mojego Synka, on płakał, a ja ryczałam, oczywiście jak już wyszłam z przedszkola) Będzie dobrze, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Też tak myślę. Syn też będzie miał skończone trzy lata. Z tego co widzę to lubi bawić sie z dziecmi.Nawet czasami za bardzo. Dziś jak weszłam do przedszkola to łeżka w oku się zakręciła. Kilkanaście (kilkadziesiąt )lat temu tez tam chodziłam ta sama dyrektorka mimo,ze starsza to za dużo się nie zmieniła, nauczyciele niektórzy też ci sami......wyobraziłam sobie jak będę synka odprowadzać. Jak wyszłam z przedszkola to się popłakałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Oj, mamuśki Wy moje płaczące... Ja to chyba płaknę sobie jak Syneczka w samolot do UK wsadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Oj, mamuśki Wy moje płaczące... Ja to chyba płaknę sobie jak Syneczka w samolot do UK wsadzę. Oj będzie się w tedy działo. Wydaje mi się,że odczucia będziemy miały podobne. Twój syn wyjeżdża sam a ja pierwszy raz zostawię syna w obcym i nowym dla niego miejscu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jak ja sobe przypomne dzien , kiedy zaprowadzilam mojego Synka , wtedy malutkiego do szkoly w Ameryce pierwszy raz Sie splakalam . Tam nie mozna bylo wejsc do srodka , tylko dzieci wchodzily. Szlam do domu jak na skazanie. Ne znal slowa po angielsku Na szczescie ma zdolnosci jezykowe. Szybko wyrzucli Go z ESL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dobrze, że sobie poradził. A ten mój to taka ciamajda życiowa, typ roztargnionego naukowca, sierota wiecznie nieprzytomna... Pojęcia nie mam jak on sobie sam w tej Anglii poradzi. Terminów składania dokumentów nie dopilnuje, bo nie zauważy; do akademika nie dojedzie, bo autobus będzie miał numer po lewej stronie, a nie prawej; na wykłady nie trafi, bo nie będzie mógł znaleźć sali... Czasami dręczą mnie takie koszmarne wizje. I wierzcie mi, że nie są bezpodstawne... Jak mnie kiedyś najdzie to Wam poopowiadam, bo to długie historie, np. o tym jak nie dojechał na olimpiadę z historii chociaż stał przy autobusie i na właściwym przystanku, jak swego czasu wkładał skarpetki różnego koloru, jak... Długo by opowiadać. No i ja w strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts