magi 09.04.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 magi, Cos z profilem masz nie tak Bylo okrutnie pozno, bo 6.12 no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dobrze, że sobie poradził. A ten mój to taka ciamajda życiowa, typ roztargnionego naukowca, sierota wiecznie nieprzytomna... Pojęcia nie mam jak on sobie sam w tej Anglii poradzi. Terminów składania dokumentów nie dopilnuje, bo nie zauważy; do akademika nie dojedzie, bo autobus będzie miał numer po lewej stronie, a nie prawej; na wykłady nie trafi, bo nie będzie mógł znaleźć sali... Czasami dręczą mnie takie koszmarne wizje. I wierzcie mi, że nie są bezpodstawne... Jak mnie kiedyś najdzie to Wam poopowiadam, bo to długie historie, np. o tym jak nie dojechał na olimpiadę z historii chociaż stał przy autobusie i na właściwym przystanku, jak swego czasu wkładał skarpetki różnego koloru, jak... Długo by opowiadać. No i ja w strachu. nie to żebym się śmiała ale tak fajnie to opowiadsz, że chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Najkrócej mówiąc: byli umówieni z Panią na przystanku PKS. Ojciec go zawiózł do miasteczka na rzeczony przystanek i pojechał załatwiać coś w miasteczku. Jak wracał, to go coś tknęło i postanowił sprawdzić czy progenitura już się wybrała była na podbój świata. I co widzi? Lube dziecię stoi przed dworcem PKS, minę ma "by was wszystkich .... trafił, co ja mam teraz robić?" i wyraz twarzy durnowaty mocno. Dawaj dochodzenie prowadzić: - Czemu nie pojechałeś? - Bo ich nie było! - A gdzie się umówiliście? - Na tym przystanku, gdzie mnie zawiozłeś! - I autobus na pewno był do Z.? - Tak, miał napisane! - I ludzie byli w środku? - Tak!!! - To czemu nie sprawdziłeś, czy pani siedzi z kolegami w środku? - Bo umówliśmy się na przystanku, a nie w autobusie!!!!! Tak to mój Synek na olimpiadę jechał. Że pani nie wylazła z autobusu i się nie rozejrzała to już w ogóle zdumiewająca sprawa. W następnym roku pojechała z nim jednym swoim samochodem, osobiście go odebrała z domu i tamże odstawiła. Nie chciała się nigdzie umówić. A on po części pisemnej miał I miejsce, a na ustną nie pojechał, bo miał termin egzaminu z angielskiego na ten dzień i pojechaliśmy do Krakowa. Ciągle mi żal, że tak się stało, chyba byłby jednym z najlepszych w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.04.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 prawidłowo jak przystanek to przystanek Moja córka kiedys się wbierała na zabawę do szkoły i przeżywala cały tydzień, że będzie disco no to ją zawiozłam o tej godz. do szkoły a szkoła zamknięta nikogo nie ma dopiero po godzinie jej się przypomniało, że to nie w szkole tylko gdzieś tam na sali chyba w remizie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A ten mój to taka ciamajda życiowa, typ roztargnionego naukowca, sierota wiecznie nieprzytomna... No coś na modłę jak mój Usmarowana cała buzia atramentem, guziki zapięte nie tak jak trza, bazgrze jak kura pazurem i tylko on potrafi to rozszyfrować A jak czegoś słucha to wygląda jak mały psiak: otwarta buzia, oczy jak 5 zł Jest uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A w ogóle to czesc dziewczęta Pomalowałam właśnie kaloryfery, szykuję mieszkanie do sprzedania znaczy się Nawet w garderobie posprzątałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Cześć Jestem, mam komputer - nawet obecnie działający - i program też!! Jak się uda, będę dzisiaj robić!! Ostatnio to, co zrobiłam (właściwie cała lażienka) uległo zagładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Cześć Jestem, mam komputer - nawet obecnie działający - i program też!! Jak się uda, będę dzisiaj robić!! Ostatnio to, co zrobiłam (właściwie cała lażienka) uległo zagładzie Brazunia, nie przejmuj się tak bardzo, ja jeszcze mam czas Witajcie wieczorem żem się dziś z letka urobiła przerzuciłam trochę piachu do fundamentu tarasu i jak to pańci, wykoczyły mi bąble na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Kasiu, zamiesc troche zdjec, prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Kasiu, zamiesc troche zdjec, prosze... dobra jak zrobię może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Prosze bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Prosze bardzo... Za bardzo nie ma co Nuuuda, tynki tynki i tynki No ale, nasz klient nasz pan aha, no mogę zrobić zdjęcie tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Prosze bardzo... Za bardzo nie ma co Nuuuda, tynki tynki i tynki No ale, nasz klient nasz pan aha, no mogę zrobić zdjęcie tarasu ja poproszę o bąble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Prosze bardzo... Za bardzo nie ma co Nuuuda, tynki tynki i tynki No ale, nasz klient nasz pan aha, no mogę zrobić zdjęcie tarasu Taras chetnie. U nas taras tez nie zrobiony od razu, nad czym bardzo boleje. Nie wiem czy teraz bede miala kase, a trzeba murowac z bloczkow i lawy wylac, bo za wysoko jest - widac na zdjeciu - avatar. Nie wiem ile to bedzie kosztowalo. Robota ktora jak teraz sie nie zrobi to ciezko nam bedzie potem kogos znalezc, ale z czego mam zrezygnowac? z kafli w salonie czy ze schodow. Musze przygniesc naszych budowlancow bu mi to wycenil, bo moze warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.04.2008 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 żem się dziś z letka urobiła przerzuciłam trochę piachu do fundamentu tarasu i jak to pańci, wykoczyły mi bąble na rękach Gratuluje i podziwiam Raaany .. jakie my dzielne kobiety jestesmy! I gdzie te czasy, w ktorych sie lezalo i pachnialo Czekam na zdjecia. My tez mamy juz taras, ale jakis mebli brak ... i grilla tez nie ma No chyba, ze elektryczny w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 http://images34.fotosik.pl/212/c540dfdc0b4d872bm.jpghttp://images28.fotosik.pl/193/5f04a998286a7b3fm.jpg http://images33.fotosik.pl/212/56defa676f4dc138m.jpghttp://images24.fotosik.pl/194/159d18a62103c1e6m.jpg http://images31.fotosik.pl/212/275afd4cad98bcb3m.jpghttp://images30.fotosik.pl/193/e514b85f8168c9a4m.jpg http://images28.fotosik.pl/193/9c355eba7f93e741m.jpg Do konsultacji Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A co to nik nie zachwyca sie dziełem Brazuni???Piękna ta łazienka! Dzien Dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Piękna ta łazienka! Tak tylko lustro nad umywalkami trzeba wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Anjamen dziękuję bardzo, jedna jedyna mnie doceniłaś!!! Inni jakichś luster się czepiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Brazunia oni sie nie znaja a tak na prawde to moi rodzice wlasnie na takie lustro sie zdecydowali nad podwojna umywalka. efekt fajny, tak inaczej, a kto mowi ze trzeba sie non top w lusterko gapic, nawet jak sie zabki myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts