Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Braza, no powiem ci, że te płytki podobają mi się jeszcze bardziej :D

Wielkie dzięki :D

A dałoby sie zrobić takie "machniom", niamowicie: narożniki ścian, w ciemnych płytkach, reszta w jasnych. Jasno się wyrażam??

Chodzi mi o to, żeby w rogu ścian spotkały się dwie ciemne płytki. Obojętne czy będą to dekory czy zwykłe ciemne :roll:

Jeśli mogłabym cie o to prosić :oops: :oops:

to tak w podzięce i na zachętę

http://www.twojekwiaty.pl/photo/802.jpg

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrobimy machniom :D A może w między czasie jeszcze mi coś do głowy wlezie... Wieczorkiem, okey??

Jeśli kiedyś jeszcze chciałabyś mnie zachęcać do czegoś, to kawa Gevalia może wiele zdziałać - sypana, zwykła, Mellanrost - chyba tak się zwie :D :wink:

A jeśli chodzi o Twoje plany wakacyjne, jeszcze niczego konkretnego nie wiem, przepraszam. Miałam ganiane z tym pioruńskim komputerem... :oops:

Anjamen - no lubię Cię normalnie :D :D

Ja za rrmi rzekne, ze lustro wieksze byc powinno 8) Jak to tak .. dwie komfortowe umywalki, a przegladac sie beda albo polowkami twarzy albo rotacyjnie :lol:

brazuniu, kawal dobrej roboty. Zaplanuj jeszcze wszelakie wieszadelka, poleczki i pstryczki-wlaczniczki.

Moja architektka dala ciala wlasnie na wieszakach i przykrecanych poleczkach w lazienkach :evil: Wiekszosc projektow tego nie zaklada a powinna. Wazne ile osob bedzie korzystalo z lazienki. Potem jakos trzeba rozplanowac wieszadelka na reczniki i poleczki na drobiazgi kazdej z osob. Wazna jest jeszcze ich wysokosc i to czy dany mieszkaniec jest prawo, czy lewo reczny.

W projekcie powinna byc tez proponowana wysokosc geberitow. Jak sie okazuje jest to szalenie wazne. Czasami jestem w takich lazienkach, gdzie dorosli ludzie maja miski WC zamontowane jak dla przedszkolakow ... normalnie kolanami uderzam sie w czolo :lol:

Na koniec wysokosc wlacznikow. Fajnie jest moc je wlaczac i wylaczac biodrem albo lokciem 8)

To tyle ... :D

Amberciu moja kochana, dzięki :D Wieszadełek i tym podobnych wynalazków nie robiłam, bo Kasi bardziej chodziło o układ płytek. Jednakże mogę się pobawić, czemu nie :D :D

Przestańcie się czepiać tego lustra, coooo :-? :wink: :D O dekory chodziło!!!!! Śliczne są takie, hamerykańskie i lustrem jakowymś wrednym je zasłaniać :o Toż to profanacja!!!! :wink: :D :wink: (dobra, zmienię to lustro...)

Ja za rrmi rzekne, ze lustro wieksze byc powinno 8) Jak to tak .. dwie komfortowe umywalki, a przegladac sie beda albo polowkami twarzy albo rotacyjnie :lol:

brazuniu, kawal dobrej roboty. Zaplanuj jeszcze wszelakie wieszadelka, poleczki i pstryczki-wlaczniczki.

Moja architektka dala ciala wlasnie na wieszakach i przykrecanych poleczkach w lazienkach :evil: Wiekszosc projektow tego nie zaklada a powinna. Wazne ile osob bedzie korzystalo z lazienki. Potem jakos trzeba rozplanowac wieszadelka na reczniki i poleczki na drobiazgi kazdej z osob. Wazna jest jeszcze ich wysokosc i to czy dany mieszkaniec jest prawo, czy lewo reczny.

W projekcie powinna byc tez proponowana wysokosc geberitow. Jak sie okazuje jest to szalenie wazne. Czasami jestem w takich lazienkach, gdzie dorosli ludzie maja miski WC zamontowane jak dla przedszkolakow ... normalnie kolanami uderzam sie w czolo :lol:

Na koniec wysokosc wlacznikow. Fajnie jest moc je wlaczac i wylaczac biodrem albo lokciem 8)

To tyle ... :D

Co do wyłączników to mój brat ma właśnie tak nisko, dosłownie na wysokości opuszczonej ręki :roll: Najpierw nie mogłam się przyzwyczaic, potm stwierdziłam, ze bardzo fajnie :)

Z łazienki będzie korzystało na raz max dwie osoby :roll:

Resztę, wysokości i tak dalej to już rozwiąze na miejscu, mnie chodzi o rozkład tych płytek :D

Spoko braza, może być wieczorem, może być jutro

A o te wakacje to tez luzik

Daj adresa na priwa to ci przyślę ta kawę 8)

Serio mówię 8) :D

Chyba oczadziałaś :o Kobieto, Boga się nie boisz, ja mówiłam o wirtualnej!!!!!

MOże i oczadziałam, ale miłoby mi było gdybym się mogła tak jakoś REALNIE odwięczyć, no chyba, ża na zlot przybędziesz to się dogadamy :D

Dobra, dobra Dziewczyny :-) Ja to tak w ogole czepialska jestem i wazne sa dla mnie szczegoly ... a te funkcjonalne to juz w ogole ... Z wieszadelkami i poleczkami sama sobie poradzilam i jest ok. Ale musialybyscie widziec mine goscia od balustrad (tej na schodach i od balkonow) jak kazalam projekt zmieniac i dostosowac do ... hmmm wymiarow psa :lol: Stal zostala specjalnie wygieta, a tafle szkla powiekszone i obnizone, aby moj rozpedzony glupolek nigdzie nie spadl i sie nie poturbowal ;)

Każdy z nas dostosowuje dom do swoich potrzeb - tak jak i wszystko - i nikomu nic do tego. Pan balustradowy mógł się dziwić do woli, ale po cichu ...

Włączniki na wysokości wyciągniętej w dół ręki lub biodra to mistrzostwo świata!!!!