kaśka maciej 11.04.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Braza, no powiem ci, że te płytki podobają mi się jeszcze bardziej Wielkie dzięki A dałoby sie zrobić takie "machniom", niamowicie: narożniki ścian, w ciemnych płytkach, reszta w jasnych. Jasno się wyrażam?? Chodzi mi o to, żeby w rogu ścian spotkały się dwie ciemne płytki. Obojętne czy będą to dekory czy zwykłe ciemne Jeśli mogłabym cie o to prosić to tak w podzięce i na zachętę http://www.twojekwiaty.pl/photo/802.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Zrobimy machniom A może w między czasie jeszcze mi coś do głowy wlezie... Wieczorkiem, okey?? Jeśli kiedyś jeszcze chciałabyś mnie zachęcać do czegoś, to kawa Gevalia może wiele zdziałać - sypana, zwykła, Mellanrost - chyba tak się zwie A jeśli chodzi o Twoje plany wakacyjne, jeszcze niczego konkretnego nie wiem, przepraszam. Miałam ganiane z tym pioruńskim komputerem... Anjamen - no lubię Cię normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja za rrmi rzekne, ze lustro wieksze byc powinno Jak to tak .. dwie komfortowe umywalki, a przegladac sie beda albo polowkami twarzy albo rotacyjnie brazuniu, kawal dobrej roboty. Zaplanuj jeszcze wszelakie wieszadelka, poleczki i pstryczki-wlaczniczki. Moja architektka dala ciala wlasnie na wieszakach i przykrecanych poleczkach w lazienkach Wiekszosc projektow tego nie zaklada a powinna. Wazne ile osob bedzie korzystalo z lazienki. Potem jakos trzeba rozplanowac wieszadelka na reczniki i poleczki na drobiazgi kazdej z osob. Wazna jest jeszcze ich wysokosc i to czy dany mieszkaniec jest prawo, czy lewo reczny. W projekcie powinna byc tez proponowana wysokosc geberitow. Jak sie okazuje jest to szalenie wazne. Czasami jestem w takich lazienkach, gdzie dorosli ludzie maja miski WC zamontowane jak dla przedszkolakow ... normalnie kolanami uderzam sie w czolo Na koniec wysokosc wlacznikow. Fajnie jest moc je wlaczac i wylaczac biodrem albo lokciem To tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Spoko braza, może być wieczorem, może być jutro A o te wakacje to tez luzik Daj adresa na priwa to ci przyślę ta kawę Serio mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Amberciu moja kochana, dzięki Wieszadełek i tym podobnych wynalazków nie robiłam, bo Kasi bardziej chodziło o układ płytek. Jednakże mogę się pobawić, czemu nie Przestańcie się czepiać tego lustra, coooo O dekory chodziło!!!!! Śliczne są takie, hamerykańskie i lustrem jakowymś wrednym je zasłaniać Toż to profanacja!!!! (dobra, zmienię to lustro...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Spoko braza, może być wieczorem, może być jutro A o te wakacje to tez luzik Daj adresa na priwa to ci przyślę ta kawę Serio mówię Chyba oczadziałaś Kobieto, Boga się nie boisz, ja mówiłam o wirtualnej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja za rrmi rzekne, ze lustro wieksze byc powinno Jak to tak .. dwie komfortowe umywalki, a przegladac sie beda albo polowkami twarzy albo rotacyjnie brazuniu, kawal dobrej roboty. Zaplanuj jeszcze wszelakie wieszadelka, poleczki i pstryczki-wlaczniczki. Moja architektka dala ciala wlasnie na wieszakach i przykrecanych poleczkach w lazienkach Wiekszosc projektow tego nie zaklada a powinna. Wazne ile osob bedzie korzystalo z lazienki. Potem jakos trzeba rozplanowac wieszadelka na reczniki i poleczki na drobiazgi kazdej z osob. Wazna jest jeszcze ich wysokosc i to czy dany mieszkaniec jest prawo, czy lewo reczny. W projekcie powinna byc tez proponowana wysokosc geberitow. Jak sie okazuje jest to szalenie wazne. Czasami jestem w takich lazienkach, gdzie dorosli ludzie maja miski WC zamontowane jak dla przedszkolakow ... normalnie kolanami uderzam sie w czolo Na koniec wysokosc wlacznikow. Fajnie jest moc je wlaczac i wylaczac biodrem albo lokciem To tyle ... Co do wyłączników to mój brat ma właśnie tak nisko, dosłownie na wysokości opuszczonej ręki Najpierw nie mogłam się przyzwyczaic, potm stwierdziłam, ze bardzo fajnie Z łazienki będzie korzystało na raz max dwie osoby Resztę, wysokości i tak dalej to już rozwiąze na miejscu, mnie chodzi o rozkład tych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Spoko braza, może być wieczorem, może być jutro A o te wakacje to tez luzik Daj adresa na priwa to ci przyślę ta kawę Serio mówię Chyba oczadziałaś Kobieto, Boga się nie boisz, ja mówiłam o wirtualnej!!!!! MOże i oczadziałam, ale miłoby mi było gdybym się mogła tak jakoś REALNIE odwięczyć, no chyba, ża na zlot przybędziesz to się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.04.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dobra, dobra Dziewczyny Ja to tak w ogole czepialska jestem i wazne sa dla mnie szczegoly ... a te funkcjonalne to juz w ogole ... Z wieszadelkami i poleczkami sama sobie poradzilam i jest ok. Ale musialybyscie widziec mine goscia od balustrad (tej na schodach i od balkonow) jak kazalam projekt zmieniac i dostosowac do ... hmmm wymiarow psa Stal zostala specjalnie wygieta, a tafle szkla powiekszone i obnizone, aby moj rozpedzony glupolek nigdzie nie spadl i sie nie poturbowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Każdy z nas dostosowuje dom do swoich potrzeb - tak jak i wszystko - i nikomu nic do tego. Pan balustradowy mógł się dziwić do woli, ale po cichu ... Włączniki na wysokości wyciągniętej w dół ręki lub biodra to mistrzostwo świata!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Kasiunia, daj spokój, teraz to już się trochę głupawo czuję Gdyby nie sprawiało mi to przyjemności to taki gwizdek bym to robiła Na Zlocie nie będę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 szkoda z tym zlotem przyjdzie mi zatem czekac do lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Na Zlocie nie będę ... będziesz najsampierw ta od gołębi, teraz Ty hejka babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Nie ma tego złego.... Łazienka wyszła fajnie. Kaska to juz postanowione że będziesz mieć 2 umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Na Zlocie nie będę ... będziesz najsampierw ta od gołębi, teraz Ty hejka babki ech, króliczku będziesz musiał zadowolic sie tylko mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Nie ma tego złego.... Łazienka wyszła fajnie. Kaska to juz postanowione że będziesz mieć 2 umywalki? Będzie jedna podwójna KOło quattro 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Na Zlocie nie będę ... będziesz najsampierw ta od gołębi, teraz Ty hejka babki ech, króliczku będziesz musiał zadowolic sie tylko mną słyszałem, że u szanujących się gnijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Na Zlocie nie będę ... będziesz najsampierw ta od gołębi, teraz Ty hejka babki ech, króliczku będziesz musiał zadowolic sie tylko mną słyszałem, że u szanujących się gnijesz mało tego, mam spac z Bliniem i Depim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Padam, idę spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts