maksiu 13.09.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 nic nie powiem, dałem słowo.. pozdrawiam m. Maksiu?? Mówiłam ci, że jesteś wielki??? I że bardzo Cię lubię??? A kto się szwęda gdzieś po forum to traci nie mam nic przeciwko temu, żebyś mówiła mi to częściej :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 nic nie powiem, dałem słowo.. pozdrawiam m. Maksiu?? Mówiłam ci, że jesteś wielki??? I że bardzo Cię lubię??? A kto się szwęda gdzieś po forum to traci nie mam nic przeciwko temu, żebyś mówiła mi to częściej :D pozdrawiam m. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kasia ja czekam na to zdjęcie lasek fajny masz...do wykorzystania do budowy huśtawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 nic nie powiem, dałem słowo.. pozdrawiam m. Maksiu?? Mówiłam ci, że jesteś wielki??? I że bardzo Cię lubię??? A kto się szwęda gdzieś po forum to traci nie mam nic przeciwko temu, żebyś mówiła mi to częściej :D pozdrawiam m. buziaki zaglądam do dziennika.. a tam.. czy to jest to zdjęcie co myślę że to właśnie jest to zdjęcie??? prześlicznie wyglądacie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kasia ja czekam na to zdjęcie lasek fajny masz...do wykorzystania do budowy huśtawki nooo kope lat zdjęcie będzie kiedyś, w sowim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 zaglądam do dziennika.. a tam.. czy to jest to zdjęcie co myślę że to właśnie jest to zdjęcie??? prześlicznie wyglądacie pozdrawiam m. maksiu, to zdjęcie to już widziałeś , ale o tym ani mru mru a to jest z Zakopanego z Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kasia ja czekam na to zdjęcie lasek fajny masz...do wykorzystania do budowy huśtawki nooo kope lat zdjęcie będzie kiedyś, w sowim czasie wyślij mi do komóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kasia ja czekam na to zdjęcie lasek fajny masz...do wykorzystania do budowy huśtawki nooo kope lat zdjęcie będzie kiedyś, w sowim czasie wyślij mi do komóry heheheheh Ciebie też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 zaglądam do dziennika.. a tam.. czy to jest to zdjęcie co myślę że to właśnie jest to zdjęcie??? prześlicznie wyglądacie pozdrawiam m. maksiu, to zdjęcie to już widziałeś , ale o tym ani mru mru a to jest z Zakopanego z Maxi ani mru mru?? no to dla chińską zupkę z radomia :D słowo to słowo, ale sama wywołałaś temat muszę kiedyś wreszcie odwiedzić maxi, ostatnio byłem już tak blisko.. dosłownie może z 10 km od niej :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 ani mru mru?? no to dla chińską zupkę z radomia :D słowo to słowo, ale sama wywołałaś temat muszę kiedyś wreszcie odwiedzić maxi, ostatnio byłem już tak blisko.. dosłownie może z 10 km od niej :D pozdrawiam m. ok, koniec temtu zdjęcia A Maxi musisz odwiedzić koniecznie!! Super kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 super babeczki )) oczywiście piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 super babeczki )) oczywiście piły hehehehe coś ty tam był sok wiśniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 super babeczki )) oczywiście piły hehehehe coś ty tam był sok wiśniowy a ile tam tego soku było...procentowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 super babeczki )) oczywiście piły hehehehe coś ty tam był sok wiśniowy a ile tam tego soku było...procentowo tak mniej więcej pół na pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 super babeczki )) oczywiście piły hehehehe coś ty tam był sok wiśniowy a ile tam tego soku było...procentowo tak mniej więcej pół na pół decy na decy...tak trzymaj, nie zmieniaj recepta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 14.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Hej hej .Fajnie opisujesz swoja budowę. A jak doszłam do przepisu na prażynki to mnie powaliłas . Chyba zaczynam Cię lubić. Wiesz nie chodzi mi o sam przepis tylko o tę stronę Wk. Jest to mój ulubiony portal kulinarny. Korzystałam z kilku przepisów i w oczach teścia ''urosłam''. No dobra bo nie o gotowaniu miałam pisać. Możesz mi napisać w jakim banku braliście kredyt? Acha i chyba w podobnym wieku jesteśmy . Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Hej hej .Fajnie opisujesz swoja budowę. A jak doszłam do przepisu na prażynki to mnie powaliłas . Chyba zaczynam Cię lubić. Wiesz nie chodzi mi o sam przepis tylko o tę stronę Wk. Jest to mój ulubiony portal kulinarny. Korzystałam z kilku przepisów i w oczach teścia ''urosłam''. No dobra bo nie o gotowaniu miałam pisać. Możesz mi napisać w jakim banku braliście kredyt? Acha i chyba w podobnym wieku jesteśmy . Pozdrawaim Witam kolejnego gościa w naszych jeszcze nijakich progach Prażonki powalają każdego, nie tylko Ciebie Miło mi, że podoba Ci się moje pisanie no i że zaczynasz mnie lubić (żeby mi nie odbiło, żeby mi nie odbiło ) Kredyt dostaliśmy bez żadnych problemów w ciągu kilku dni w Santanderze Jeśli 78 to Twój rocznik, to jestem strasza Ale tylko troszeczkę, takie maluśkie 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A ja chcę jeszcze to zdjęcie z Maxi ktorego juz nie ma Nieładnie tak nie czekać na mnie Za tydzień mam ognisko i kolega z pracy obiecał zrobic prażonki. On pochodzi gdzies z twoich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ja też, ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A ja chcę jeszcze to zdjęcie z Maxi ktorego juz nie ma Fajne bylo , mi sie udalo oblukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts