kaśka maciej 17.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 O qurczę, Abusio przyszło Ty to masz Kasia dobrze... Witam wieczorkowo No ale przyszedł jak mnie nie było!!! No to gdzie się szwendasz?? Sama sobie jesteś winna Obłaskawiałam małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 O qurczę, Abusio przyszło Ty to masz Kasia dobrze... Witam wieczorkowo No ale przyszedł jak mnie nie było!!! No to gdzie się szwendasz?? Sama sobie jesteś winna Obłaskawiałam małża Raju, co narozrabiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no wlasnie Kasienko co Ty zrobilas Maciejowi?????albo co chcesz ugrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 oj jakie ciekawskie zawsze trzeba coś zmalować , żeby obłaskawianie było milsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 oj jakie ciekawskie zawsze trzeba coś zmalować , żeby obłaskawianie było milsze BINGO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hahahahah, dziewczyny bardzo śmieszne Powiem tyle: mój małż jest kochany, dobry i wyrozumiały. Wybaczy mi wszystko, z wyjątkiem zdrady. Ja jemu vice versa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 oj jakie ciekawskie zawsze trzeba coś zmalować , żeby obłaskawianie było milsze BINGO!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hahahahah, dziewczyny bardzo śmieszne Powiem tyle: mój małż jest kochany, dobry i wyrozumiały. Wybaczy mi wszystko, z wyjątkiem zdrady. Ja jemu vice versa. ja też bym tego nie darowała o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wybaczy mi wszystko, z wyjątkiem zdrady. Ja jemu vice versa. A skąd wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wybaczy mi wszystko, z wyjątkiem zdrady. Ja jemu vice versa. A skąd wiesz Verunia, no wiem Moooooooożżżżżżżżżżeeeeeeeee, może możeeee bym wybaczyła, z tym, ze pamięć mam dobrą. Obawiam się, że plątałoby się to gdzieś między nami Nie mam takich doświadczeń, więc nie mogę powiedzieć, ze coś na 100% bym zrobiła lub niee. Ciężko by było, to wiem na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wybaczy mi wszystko, z wyjątkiem zdrady. Ja jemu vice versa. A skąd wiesz Verunia, no wiem Moooooooożżżżżżżżżżeeeeeeeee, może możeeee bym wybaczyła, z tym, ze pamięć mam dobrą. Obawiam się, że plątałoby się to gdzieś między nami Nie mam takich doświadczeń, więc nie mogę powiedzieć, ze coś na 100% bym zrobiła lub niee. Ciężko by było, to wiem na pewno po co ty to piszesz tfu tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wybaczy mi wszystko, z wyjątkiem zdrady. Ja jemu vice versa. A skąd wiesz Verunia, no wiem Moooooooożżżżżżżżżżeeeeeeeee, może możeeee bym wybaczyła, z tym, ze pamięć mam dobrą. Obawiam się, że plątałoby się to gdzieś między nami Nie mam takich doświadczeń, więc nie mogę powiedzieć, ze coś na 100% bym zrobiła lub niee. Ciężko by było, to wiem na pewno po co ty to piszesz tfu tfu tfu No Miko, tfu tfu tfuuuuuuuuuuuuuuuu, dziś piszę, że ni chu chu, paszoł won. Ale byc może gdyby przyszło co do czego to moooooooooożżżżżżżżżżżeeeeeee bym wybaczyła, MOŻE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 moze bylabys wtedy glupa i na pewno pozniej tego zalowala nie ma litosci dla takich gosci !!!! ciao bambino.....ariwederci...by by dobry wiecier laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja Wm radzę, Wy zmieńcie temat ... Nawet na pogodę Bo u mnie od 3 dni leje i wpadam powoli w depresję!! Ja chcę trochę słońca!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jak sobie zyczysz brazunia u mni eslonko swieci i mozna chodzic w cieniutkiej kurtawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jak sobie zyczysz brazunia u mni eslonko swieci i mozna chodzic w cieniutkiej kurtawce Z tą pogodą to był głupi pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jak sobie zyczysz brazunia u mni eslonko swieci i mozna chodzic w cieniutkiej kurtawce Z tą pogodą to był głupi pomysł ... No to o czym chcesz gadać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jak sobie zyczysz brazunia u mni eslonko swieci i mozna chodzic w cieniutkiej kurtawce Z tą pogodą to był głupi pomysł ... No to o czym chcesz gadać???? Nie wiem .. może o psach A w między czasie tak zwanym będę robić kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ale Was na tematy wzielo W szczegolnosci te o zdradzie braza, nad jakim projektem siedzisz? Pochwalisz sie efektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ale Was na tematy wzielo W szczegolnosci te o zdradzie braza, nad jakim projektem siedzisz? Pochwalisz sie efektem? Amberciu, no wzięło nas, ale zupelnie przypadkiem Za bardzo szanuję mojego małża i siebie, zeby się gdzies "puszczać" To czego mi trzeba i co kocham najbardziej mam w domu. KOniec. Kropka. A braza, to daggulce robi kuchnię, zgadłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts