Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skoro już prasowałas, to trzeba było i do mnie wdepnąć ... :wink: :D
Dziękuję postoję 8)

Prasuję, bo muszę :-? Nie przepadam za tym, choć były czasy, że serdecznie tego nienawidziłam :x

he, he, ja mialam dwa dni temu wyraz niezadowolenia ze str mojego lubego - ja zasnelam czytajac dzieciom, a on zaczal prasowac o 22.00 i robil to do 24.00 mimo ze go prosilam by zgasil swiatlo. A wczoraj jak wsiaklam w PIT-y to musial o 21.00 poodkurzac, umyc podloge, lazienke a dzieci biegaly w pizamach. Za duzo pracuje?

Skoro już prasowałas, to trzeba było i do mnie wdepnąć ... :wink: :D
Dziękuję postoję 8)

Prasuję, bo muszę :-? Nie przepadam za tym, choć były czasy, że serdecznie tego nienawidziłam :x

he, he, ja mialam dwa dni temu wyraz niezadowolenia ze str mojego lubego - ja zasnelam czytajac dzieciom, a on zaczal prasowac o 22.00 i robil to do 24.00 mimo ze go prosilam by zgasil swiatlo. A wczoraj jak wsiaklam w PIT-y to musial o 21.00 poodkurzac, umyc podloge, lazienke a dzieci biegaly w pizamach. Za duzo pracuje?

TAK!!!

ja lubie. czasem se do spryskiwacza jakiegos perfuma wleje i mi ladnie pachnie :), a poza tym muszem lubic bo mam meza garniturowca koszulowego pospolitego, i 5 koszul tygodniowo prasuje minimum.
:lol: :lol: :lol: dobre hasło: garnitorowiec koszulowy pospolity :lol:

mój tez lubi, się w garnitur wystroić 8) z tym, że za bardzo okazji nie ma, jedynie jakieś urodziny, święta i takie tam :roll:

Moi, przekonani całkowicie przez mnie, uważają, że nikt na całym świecie nie wyprasuje ich koszul i spodni tak dobrze jak oni sami. Cała trójka samodzielnie prasuje swoje ciuchy i cieszę się z tego ogromnie. :D

No i naprawdę dobrze to robią. 8)