AmberWind 17.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Kasia, I tak trzymac, Kochana! To mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Kasia, I tak trzymac, Kochana! To mi sie podoba Ament jak mawia mój Komunista Od wtorku zaczynamy próby komunijne dwa razy w tygodniu, przez miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 poszłyście spać??? to ja chyba tez idę Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Nie śpię, kuchnię robię dla Daggulki Amberciu, pochwalę się w komentarzach Daggulki, a jeśli pozwoli, to wrzucę na bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Wróciłam na chwilę Uprasowałam, obejrzałam ostatni odcinek "Dumy i Uprzedzenia" (ach, ale romantycznie było ) i wypiłam herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Skoro już prasowałas, to trzeba było i do mnie wdepnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Skoro już prasowałas, to trzeba było i do mnie wdepnąć ... Dziękuję postoję Prasuję, bo muszę Nie przepadam za tym, choć były czasy, że serdecznie tego nienawidziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.04.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Skoro już prasowałas, to trzeba było i do mnie wdepnąć ... Dziękuję postoję Prasuję, bo muszę Nie przepadam za tym, choć były czasy, że serdecznie tego nienawidziłam he, he, ja mialam dwa dni temu wyraz niezadowolenia ze str mojego lubego - ja zasnelam czytajac dzieciom, a on zaczal prasowac o 22.00 i robil to do 24.00 mimo ze go prosilam by zgasil swiatlo. A wczoraj jak wsiaklam w PIT-y to musial o 21.00 poodkurzac, umyc podloge, lazienke a dzieci biegaly w pizamach. Za duzo pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.04.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Skoro już prasowałas, to trzeba było i do mnie wdepnąć ... Dziękuję postoję Prasuję, bo muszę Nie przepadam za tym, choć były czasy, że serdecznie tego nienawidziłam he, he, ja mialam dwa dni temu wyraz niezadowolenia ze str mojego lubego - ja zasnelam czytajac dzieciom, a on zaczal prasowac o 22.00 i robil to do 24.00 mimo ze go prosilam by zgasil swiatlo. A wczoraj jak wsiaklam w PIT-y to musial o 21.00 poodkurzac, umyc podloge, lazienke a dzieci biegaly w pizamach. Za duzo pracuje? TAK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Taktylko sobie marzyłam .... Nie znosze tego robić!!!! Dobra Kochane Kobistki, lecę spać, bo kto mnie jutro z koja podniesie Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ekhmmmm, dobranoc. Też mi pomysł o tak wczesnej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.04.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 dobry, dobry! pobudka!!!!!!!!!!!!!! dawacmnie tu to pranie do prasowania ja lubie http://image.ceneo.pl/data/products/348341/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 dobry, dobry! pobudka!!!!!!!!!!!!!! dawacmnie tu to pranie do prasowania ja lubiehttp://image.ceneo.pl/data/products/348341/product.jpg Ło mamuniu, perełka !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.04.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ja tez lubiem jakby co to Gryjta po grecku znaczy perla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Następna!!!! Ja Wy to robicie????? Czy tę torturę można lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ja lubie. czasem se do spryskiwacza jakiegos perfuma wleje i mi ladnie pachnie , a poza tym muszem lubic bo mam meza garniturowca koszulowego pospolitego, i 5 koszul tygodniowo prasuje minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Następna!!!! Ja Wy to robicie????? Czy tę torturę można lubić masochistki tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 ja lubie. czasem se do spryskiwacza jakiegos perfuma wleje i mi ladnie pachnie , a poza tym muszem lubic bo mam meza garniturowca koszulowego pospolitego, i 5 koszul tygodniowo prasuje minimum. dobre hasło: garnitorowiec koszulowy pospolity mój tez lubi, się w garnitur wystroić z tym, że za bardzo okazji nie ma, jedynie jakieś urodziny, święta i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hej ja lubie. czasem se do spryskiwacza jakiegos perfuma wleje i mi ladnie pachnie , a poza tym muszem lubic bo mam meza garniturowca koszulowego pospolitego, i 5 koszul tygodniowo prasuje minimum. no u mnie podobny klimat ..tylko, że ja mimo to nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Moi, przekonani całkowicie przez mnie, uważają, że nikt na całym świecie nie wyprasuje ich koszul i spodni tak dobrze jak oni sami. Cała trójka samodzielnie prasuje swoje ciuchy i cieszę się z tego ogromnie. No i naprawdę dobrze to robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts