dorbie 18.04.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Skoro już prasowałas, to trzeba było i do mnie wdepnąć ... Dziękuję postoję Prasuję, bo muszę Nie przepadam za tym, choć były czasy, że serdecznie tego nienawidziłam he, he, ja mialam dwa dni temu wyraz niezadowolenia ze str mojego lubego - ja zasnelam czytajac dzieciom, a on zaczal prasowac o 22.00 i robil to do 24.00 mimo ze go prosilam by zgasil swiatlo. A wczoraj jak wsiaklam w PIT-y to musial o 21.00 poodkurzac, umyc podloge, lazienke a dzieci biegaly w pizamach. Za duzo pracuje? TAK!!! Ale on w zyciu PITow nie zrobil, to posprzatac moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Pamiętam takie piekne czasy, kiedy to mojny prasował, sprzatał w łazience i takie tam Dawno to było No ale coś za coś Nie krzywduję sobie tego prasowania az tak bardzo, bo mam porządny sprzęt i nawet dość szybko mi to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No, skończyłam, mogę chwilę odetchnąć Na Zlot nie dam rady, ale Wy będziecie w K-gu. Kasia, dzwoniłaś do tego kogoś od Zielonych Tarasów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 No, skończyłam, mogę chwilę odetchnąć Na Zlot nie dam rady, ale Wy będziecie w K-gu. Kasia, dzwoniłaś do tego kogoś od Zielonych Tarasów?? Jeszcze niee Cięgle coś, sama wiesz, pisałam ci Jutro ślub brata, w poniedziałek muszę załatwić ta sprawę co to małża obłaskawiam, zejdzie mi pewnie cały dzień, bo do Sosnowca do salonu muszę jechać potem z dziennikiem budowy muszę jechać, mnóstwo rzeczy, no ale ten tydzień to już mus żeby zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.04.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zagadka: jaki kolor kupiliśmy????? to ja do konkursu - strzelam - zielone :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zagadka: jaki kolor kupiliśmy????? grafitowe! jaką masz dla mnie nagrodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 grafitowe! jaką masz dla mnie nagrodę? przeprasza ale na pewno ja wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 grafitowe! jaką masz dla mnie nagrodę? przeprasza ale na pewno ja wygrałem witam cię secam ale niestety przegrałeś Verunia, BINGO!! skąd wiedziałaś??? no ale kurcze, tylko te były ładne i w dodatku w promocji, po 20zeta No zal było nie wziąć A cobyś ewentualnie chciała w nagrodę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zegnam towarzystwo Idę się robić na bóstwo Nie moge przecież jako najstarsza siostra bratu osobistemu wstydu na ślubie przynieść No to narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.04.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Zegnam towarzystwo Idę się robić na bóstwo Nie moge przecież jako najstarsza siostra bratu osobistemu wstydu na ślubie przynieść No to narazie A czy Twoja osoba towarzysząca jest na chodzie ... pytam tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A cobyś ewentualnie chciała w nagrodę??? omyslalam co prawda o innych , ale w nagrode poprosze torta kawalek , weselnego Mieszkanie widac podoba sie .Ci co byli z ojcem to pewnie wezma . Pewnie stary w prezencie kupi Baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 To ja życzę szampańskiej zabawy - i tego torta kawałek wyfasuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hejka Bawcie się dobrze a ja poproszę o jakiś "napój weselny" na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 To się nam Kaśka na weselu wyluzuje Udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.04.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Wyszykowana????!!!! No to bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 19.04.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 witam cię secam ale niestety przegrałeś Verunia, BINGO!! skąd wiedziałaś??? no ale kurcze, tylko te były ładne i w dodatku w promocji, po 20zeta No zal było nie wziąć A cobyś ewentualnie chciała w nagrodę??? wietrzę tu jakiś podstęp - konkurs musiał być ustawiony Jest jakaś nagroda pocieszenia ?? Miłej zabawy weselnej - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dzien dobry wieczór Kasia się bawi na weselu, Mayland na spotkaniu klasowym a reszta na forum muratora Kasia, ja tak tylko chcialam zauwzyc, ze tez od razu typowałam grafitowe Sliczny masz taras No i gratuluję zakonczonych tynków No i goń mnie, goń kochana Tak swoją drogą - z perspketywy czasu i juz doświadczeń załuję ze robilismy tynku tradycyjne a nie maszynowe. Szkoda mi czasu k pieniędzy na to wydanych Jak będę budowała drugi dom to pójdą maszynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzień dobry! Czas wstawać i do poprawin się szykować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 gorzko, gorzko, gorzko lalalalalalala weseleeeeeeeeeeeee No i ożeniłam brata Mój mały Miś nagle urósł i się zakochał na zabój wraz z żoną przekazuje Wam kawałek tortu http://www.piekarnia-biskupin.pl/zdjecia/oferta/213.jpg i coś weselnego z procentem http://www.e-kefirek.pl/zdjecia/23892.jpg Pęcherze na stopach, tupot białych mew, ale ogólnie wrażenia fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts