Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co :roll:

czy to jest normalne, żeby dzwonić do kogoś w niedzielę, o 21, w sprawie ogłoszenia o sprzedaży mieszkania??? :roll:

komórka mi się ładowała, była wyłączona :roll:

dostałam wiadomość, że jakiś tam numer dzwonił 9 razy :o ostatni raz jakieś 15 minut temu :roll:

Jak dla mnie to to jest przegięcie :-?

Wiecie co :roll:

czy to jest normalne, żeby dzwonić do kogoś w niedzielę, o 21, w sprawie ogłoszenia o sprzedaży mieszkania??? :roll:

komórka mi się ładowała, była wyłączona :roll:

dostałam wiadomość, że jakiś tam numer dzwonił 9 razy :o ostatni raz jakieś 15 minut temu :roll:

Jak dla mnie to to jest przegięcie :-?

Widocznie komuś strasznie zależy :roll:

Dzień dobry :D

Kaska

Teraz najlepiej gumofilce zakup i do ogrodu grabic , bo z odciskami na nogach tylko do tego sie nadajesz. :wink:

Znaczy tak ogolnie jesli o obuwie chodzi i chodzenie :roll:

Bo tak tego to mysle , ze sie nadajesz do roznych innych spraw na przyklad waznych , piszesz , ze zalatwiasz i poza tym :wink:

Zdrowie Twojego Brata powiedzmy pilam to nie wiadomo o co mi sie rozchodzi , ale to nie wazne przeciez.

No to nara

Ja to mam nadzieję, że się razem z Wami napiję. :D

Do zjazdu niedaleko, powinno się udać. :D

Ty to juz taka pierwsza pijaca :roll:

Jeszcze liste prosze tego co to Kaska nie je , zeby pozniej jak co niektora glodna nie siedziala :roll:

z wyjątkiem flaków to chyba wszystko jem :roll: :lol:

ja niegrymaśna jestem :D i wszystkożernaa poza tym słyszałam, że u Ciebie się da głodnym byc 8)

N patrzcie ludzie, a tu znowu imprezowo! Jeszcze glowa Kasi po weselu nie wywietrzala, a o piciu znowu gadaja :lol:

A ja znowu pije ... ale syropki i fervexy :evil: Cholera by to wziela, znowu mnie ktos bakcylem poczestowal :evil:

Na szczescie dzionek jakis taki fajny byl, sloneczny, moze nawet cieplejszy :roll: :D I sasiedzi z boku zaczeli dom malowac ... no wypisz wymaluj kurczakowy jakoz i nasz :lol: :lol: :lol:

N patrzcie ludzie, a tu znowu imprezowo! Jeszcze glowa Kasi po weselu nie wywietrzala, a o piciu znowu gadaja :lol:

A ja znowu pije ... ale syropki i fervexy :evil: Cholera by to wziela, znowu mnie ktos bakcylem poczestowal :evil:

Na szczescie dzionek jakis taki fajny byl, sloneczny, moze nawet cieplejszy :roll: :D I sasiedzi z boku zaczeli dom malowac ... no wypisz wymaluj kurczakowy jakoz i nasz :lol: :lol: :lol:

czekaj czekaj :roll:

a kto mi udzielał ostatnio rad jak to mam się zachowywac, żeby nie chorować??? :roll: Widzisz sama, trza się napic, mus jest :lol:

Ja to mam nadzieję, że się razem z Wami napiję. :D

Do zjazdu niedaleko, powinno się udać. :D

Ty to juz taka pierwsza pijaca :roll:

Jeszcze liste prosze tego co to Kaska nie je , zeby pozniej jak co niektora glodna nie siedziala :roll:

He, przyganiał kocioł garnkowi. :p

Ja to bym wiele dała, żeby taka sałatka była jak ostatnio u Rrmisi.

Herr Gott, ależ się najadłam pyszności wtedy! :D

czekaj czekaj :roll:

a kto mi udzielał ostatnio rad jak to mam się zachowywac, żeby nie chorować??? :roll: Widzisz sama, trza się napic, mus jest :lol:

No to sobie po mnie pojechalas 8) :oops: :wink: Ale ja przynajmniej dzisiaj stacjonowalam w domu, przespalam sie nawet w poludnie, pozeram leki, przepijam wszystko herbatka z malinami, wiec mozna powiedziec, ze sie lecze :lol: