braza 20.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 To ja się bardzo cieszę, że zabawa była przednia!!! Życzenia samych cudownych wspólnych przeżyć dla Brata i Jego Żony!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Wiecie co czy to jest normalne, żeby dzwonić do kogoś w niedzielę, o 21, w sprawie ogłoszenia o sprzedaży mieszkania??? komórka mi się ładowała, była wyłączona dostałam wiadomość, że jakiś tam numer dzwonił 9 razy ostatni raz jakieś 15 minut temu Jak dla mnie to to jest przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.04.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Wiecie co czy to jest normalne, żeby dzwonić do kogoś w niedzielę, o 21, w sprawie ogłoszenia o sprzedaży mieszkania??? komórka mi się ładowała, była wyłączona dostałam wiadomość, że jakiś tam numer dzwonił 9 razy ostatni raz jakieś 15 minut temu Jak dla mnie to to jest przegięcie Widocznie komuś strasznie zależy Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 zostało cuś jeszcze z tego torta Jamlesa nie bylo tu jeszcze to może jakiś malutki kawałeczek się ostał hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.04.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Za bardzo szanuję mojego małża i siebie, zeby się gdzies "puszczać" To czego mi trzeba i co kocham najbardziej mam w domu. KOniec. Kropka. Kasia Ty to musisz być ten najlepszy rocznik albo ten sam znak zodiaku co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.04.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 zostało cuś jeszcze z tego torta Jamlesa nie bylo tu jeszcze to może jakiś malutki kawałeczek się ostał hejka spóźniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 zostało cuś jeszcze z tego torta Jamlesa nie bylo tu jeszcze to może jakiś malutki kawałeczek się ostał hejka spóźniłem się Spoko!! Zostawiłam dla Ciebie http://republika.pl/blog_xd_202499/280215/tr/tort.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witajcie moi drodzy Dogorywam jeszcze po poprawinach ale udało mi się załatwić dziś ważną sprawę, wiec źle nie jest U mnie świeci słonko i jest dość ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Widze że obżerasz się kaska weselnym tortem...., A zjazd tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.04.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kasiu, Gratulacje dla Brata No to przybyl Wam nowy czlonek Rodziny, a pewnie wkrotce szczesliwie pojawia sie nastepni Taki torcik to ja bardzo chetnie Slodkiego nikdy nie odmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kaska Teraz najlepiej gumofilce zakup i do ogrodu grabic , bo z odciskami na nogach tylko do tego sie nadajesz. Znaczy tak ogolnie jesli o obuwie chodzi i chodzenie Bo tak tego to mysle , ze sie nadajesz do roznych innych spraw na przyklad waznych , piszesz , ze zalatwiasz i poza tym Zdrowie Twojego Brata powiedzmy pilam to nie wiadomo o co mi sie rozchodzi , ale to nie wazne przeciez. No to nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Heloł laski rrmi, my to jeszcze się napijem, spoko, nie bój nic mam nadzieję, że też coś łyknę z Verunią, a może i z Ambercią?? A na kolejnego członka rodziny czekam z utęsknieniem, może na krzestnom matke pójdę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ja to mam nadzieję, że się razem z Wami napiję. Do zjazdu niedaleko, powinno się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ja to mam nadzieję, że się razem z Wami napiję. Do zjazdu niedaleko, powinno się udać. A matko i córko trza jakiś trening zacząć chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ja to mam nadzieję, że się razem z Wami napiję. Do zjazdu niedaleko, powinno się udać. Ty to juz taka pierwsza pijaca Jeszcze liste prosze tego co to Kaska nie je , zeby pozniej jak co niektora glodna nie siedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ja to mam nadzieję, że się razem z Wami napiję. Do zjazdu niedaleko, powinno się udać. Ty to juz taka pierwsza pijaca Jeszcze liste prosze tego co to Kaska nie je , zeby pozniej jak co niektora glodna nie siedziala z wyjątkiem flaków to chyba wszystko jem ja niegrymaśna jestem i wszystkożernaa poza tym słyszałam, że u Ciebie się da głodnym byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 N patrzcie ludzie, a tu znowu imprezowo! Jeszcze glowa Kasi po weselu nie wywietrzala, a o piciu znowu gadaja A ja znowu pije ... ale syropki i fervexy Cholera by to wziela, znowu mnie ktos bakcylem poczestowal Na szczescie dzionek jakis taki fajny byl, sloneczny, moze nawet cieplejszy I sasiedzi z boku zaczeli dom malowac ... no wypisz wymaluj kurczakowy jakoz i nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.04.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 N patrzcie ludzie, a tu znowu imprezowo! Jeszcze glowa Kasi po weselu nie wywietrzala, a o piciu znowu gadaja A ja znowu pije ... ale syropki i fervexy Cholera by to wziela, znowu mnie ktos bakcylem poczestowal Na szczescie dzionek jakis taki fajny byl, sloneczny, moze nawet cieplejszy I sasiedzi z boku zaczeli dom malowac ... no wypisz wymaluj kurczakowy jakoz i nasz czekaj czekaj a kto mi udzielał ostatnio rad jak to mam się zachowywac, żeby nie chorować??? Widzisz sama, trza się napic, mus jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Ja to mam nadzieję, że się razem z Wami napiję. Do zjazdu niedaleko, powinno się udać. Ty to juz taka pierwsza pijaca Jeszcze liste prosze tego co to Kaska nie je , zeby pozniej jak co niektora glodna nie siedziala He, przyganiał kocioł garnkowi. Ja to bym wiele dała, żeby taka sałatka była jak ostatnio u Rrmisi. Herr Gott, ależ się najadłam pyszności wtedy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 czekaj czekaj a kto mi udzielał ostatnio rad jak to mam się zachowywac, żeby nie chorować??? Widzisz sama, trza się napic, mus jest No to sobie po mnie pojechalas Ale ja przynajmniej dzisiaj stacjonowalam w domu, przespalam sie nawet w poludnie, pozeram leki, przepijam wszystko herbatka z malinami, wiec mozna powiedziec, ze sie lecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts