kaśka maciej 21.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 czekaj czekaj a kto mi udzielał ostatnio rad jak to mam się zachowywac, żeby nie chorować??? Widzisz sama, trza się napic, mus jest No to sobie po mnie pojechalas Ale ja przynajmniej dzisiaj stacjonowalam w domu, przespalam sie nawet w poludnie, pozeram leki, przepijam wszystko herbatka z malinami, wiec mozna powiedziec, ze sie lecze Wygrzewaj się kobieto ja też spadam do łóżka muszę w końcu odespać to wesele dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A te znowu o dobrym żarciu gadajom Wy już w ogóle litości nie znacie Rrmisia, ja tam wszystkożerna jestem, nawet jak trza to i flaki zjem... Ambercia, kuruj się Złociutka, no bo jak to tak w taką pogodę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A te znowu o dobrym żarciu gadajom Wy już w ogóle litości nie znacie Rrmisia, ja tam wszystkożerna jestem, nawet jak trza to i flaki zjem... Ambercia, kuruj się Złociutka, no bo jak to tak w taką pogodę ... Ja to bym dzisiaj i konia z kopytami zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A te znowu o dobrym żarciu gadajom Wy już w ogóle litości nie znacie Rrmisia, ja tam wszystkożerna jestem, nawet jak trza to i flaki zjem... Ambercia, kuruj się Złociutka, no bo jak to tak w taką pogodę ... Ja to bym dzisiaj i konia z kopytami zjadła Rany julek, tylko nie konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A te znowu o dobrym żarciu gadajom Wy już w ogóle litości nie znacie Rrmisia, ja tam wszystkożerna jestem, nawet jak trza to i flaki zjem... Ambercia, kuruj się Złociutka, no bo jak to tak w taką pogodę ... Ja to bym dzisiaj i konia z kopytami zjadła Rany julek, tylko nie konia Nie bój się, Brazylii nie ruszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A te znowu o dobrym żarciu gadajom Wy już w ogóle litości nie znacie Rrmisia, ja tam wszystkożerna jestem, nawet jak trza to i flaki zjem... Ambercia, kuruj się Złociutka, no bo jak to tak w taką pogodę ... Ja to bym dzisiaj i konia z kopytami zjadła Rany julek, tylko nie konia Nie bój się, Brazylii nie ruszę Ufffff .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A propos jedzenia zajadam przepyszną bułeczkę z budyniem i rodzynkami (wiem Verunia, zlot tuż tuż ) i przepijam pyszną kawkę Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A ja tylko po kawusi, i to marnej, bo mi zabrakło Lecę się na bóstwo zrobić!!! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Haj, ticzer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.04.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I ja lubie paczki i bulki z budyniem i wcale sobie nie odmawiam . Raz sie zyje i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I ja lubie paczki i bulki z budyniem i wcale sobie nie odmawiam . Raz sie zyje i juz Ament właśnie zjadłam drugą tą bułeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I ja lubie paczki i bulki z budyniem i wcale sobie nie odmawiam . Raz sie zyje i juz Ament właśnie zjadłam drugą tą bułeczkę Tak dobijać kobietę na diecie Wcześniej tez sobie nie odmawiałam ale zaczęły mi "boczkami" wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I ja lubie paczki i bulki z budyniem i wcale sobie nie odmawiam . Raz sie zyje i juz Ament właśnie zjadłam drugą tą bułeczkę Na zdrówko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Kurna, też bym zjadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I ja lubie paczki i bulki z budyniem i wcale sobie nie odmawiam . Raz sie zyje i juz Ament właśnie zjadłam drugą tą bułeczkę po dwudziestej drugiej takie posty powinny być wykasowywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Macie jeszcze te bułki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Zjadłam świeżą bułeczkę na śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A ja po spacerku z psicą właśnie drugą kawę spijam Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 NIE MÓWIĆ JUŻ O JEDZENIUUU Mam przesyt, rano zjadłam do kawki (zamiast śniadania, bo tego nie jadam) tą właśnie pyszną bułeczkę Potem dostalam telefon od kumpeli, która prowadzi restaurację i pojechałam. Zjadłyśmy porządne śniadanie MÓWIĘ PASSSSSSSSSSSss Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Kasiu, a czy ja w zastepstwie Darka moge powiedziec Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts