Daro_K 23.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 zaglądam tu często - choć lepszym słowem jest "podglądanie"... a to duże dziewczyny lubią - chłopcy zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Anja, zapraszam oczywiście Daro, Ty juz się nie tłumacz Na zlocie będziecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Kasiu, a czy ja w zastepstwie Darka moge powiedziec Dobry wieczór Oczywiście, że możesz mnie zastąpić, choć kilka sztuczek muszę Cie jeszcze nauczyć, aby Kasię wprowadzić w dobry nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Anja, zapraszam oczywiście Daro, Ty juz się nie tłumacz Na zlocie będziecie??? Do Wawy nie jadę (nienawidzę tej wiochy, ludzi lubię)- prędzej zrobię swój zlot we Wrocławiu - mamy w tym doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Anja, zapraszam oczywiście Daro, Ty juz się nie tłumacz Na zlocie będziecie??? Do Wawy nie jadę (nienawidzę tej wiochy, ludzi lubię)- prędzej zrobię swój zlot we Wrocławiu - mamy w tym doświadczenie. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 23.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 CD... ...w tym czasie będę na zlocie młodzieży (choć sam młodzieńcem nie jestem)pod Wolsztynem Ludzi z z forum odwiedzę indywidualnie, wtedy, gdy już będą na to gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 a ja rodowita Wroclawianka uwielbiam i Wawe i Warszawiakow (nawet tych naplywowych) i strasznie zaluje ale na zlocie nie bede, natomiast uwielbiam szwedac sie po kraju wiec nie znasz dnia ani godziny Kasiu jak z chabedziem w reku i flaszka dobrego wina zapukam do drzwi Tewgo nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No to ja się przywitam i lecę do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A ja znowu za Depsią krok w krok... "I'm watching You" Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 kaska, verunia, magi i daro gdzie sie podzialy wasze fotki ? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 kaska, verunia, magi i daro gdzie sie podzialy wasze fotki ? dzien dobry no są jak ma ich nie być hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 jejku , to jak garaz do malowania to parapetowa tuz tuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 jejku , to jak garaz do malowania to parapetowa tuz tuz no baa rychtujesz się już, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kasia, ja w kwestii tej wody z rynien Nie pamiętam czy masz kanalizę czy robisz POS ale my mamy zrobione u siebie odprowadzenie ze wszystkich rynien do studzienki jakiejstam, za oczyszczalnią (POŚ) i z tamtąd juz jest drenaz po działce. A jak cosik będzie za duzo tej wody ( tzn drenaz nie wystarczy ) to jest pompka i będzie siem wypompowywało pod drzewka Chyba większość ludzi tak jakos robi, zeby woda z rynien nie lała się na cały ogród ścieżkami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 A co do planów malowania garazu ... hmmm... kiedy zaczynasz ?? Bo ja mam zamiar malowac pokoje na poddaszu, to moze jako doświadczona malarka mi pomozesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.04.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Kasia, ja w kwestii tej wody z rynien Nie pamiętam czy masz kanalizę czy robisz POS ale my mamy zrobione u siebie odprowadzenie ze wszystkich rynien do studzienki jakiejstam, za oczyszczalnią (POŚ) i z tamtąd juz jest drenaz po działce. A jak cosik będzie za duzo tej wody ( tzn drenaz nie wystarczy ) to jest pompka i będzie siem wypompowywało pod drzewka Chyba większość ludzi tak jakos robi, zeby woda z rynien nie lała się na cały ogród ścieżkami ... Sęk w tym, że my nie mamy POŚ, tylko jesteśmy podłączeni do kanalizy miejskiej No i tu jest pewien problem, bo nie można niby podłączyć burzówki do kanalizy To raz, dwa, u nas to dosłownie labirynty musiałby byc, bo to wokół domu trzeba jakoś obejść i gdzieś tą wode odprowadzić Nic, idę własnie dowiedzieć się w tejże sprawie, nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Rrmisia rację ma - jak nic będziem niedługo chlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.04.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Sęk w tym, że my nie mamy POŚ, tylko jesteśmy podłączeni do kanalizy miejskiej No i tu jest pewien problem, bo nie można niby podłączyć burzówki do kanalizy To raz, dwa, u nas to dosłownie labirynty musiałby byc, bo to wokół domu trzeba jakoś obejść i gdzieś tą wode odprowadzić Nic, idę własnie dowiedzieć się w tejże sprawie, nara hmm... nie mam pojęcia jakie są przepisy w związku z burzówkami Ale co o tych labiryntów rur - to dokładnie tak to wygląda przynajmniej u nas - niezależnie dokąd ciągniesz Wszystkie rury od poszczególnych rynien musiały się zejśc w jednym miejscu Więc działkę miałam przerytą w szerz i wzdłuż, przy układaniu tych rur od rynien, drenazy i montowania POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 bry o odprowadzeniu się nie wypowiem bo nie zgłębiona jestem w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Rura i rura... jakby już nie można było bez tego tańczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts