kaśka maciej 15.09.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A ja chcę jeszcze to zdjęcie z Maxi ktorego juz nie ma Nieładnie tak nie czekać na mnie Za tydzień mam ognisko i kolega z pracy obiecał zrobic prażonki. On pochodzi gdzies z twoich stron Mniammmm, a konkretnie to skąd ten kolega, może znam A zdjęcie będzie, spokojnie, jeszcze je wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 16.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 to mój rocznik. Bardzo młodo wyglądasz ale to chyba jakiś facet powinien napisać, lepiej by brzmiało . To jesteś w wieku mojego męża jak do tej pory dogaduję się z nim bez problemów. A te progi to nie takie nijakie poczekaj jeszcze trochę. . Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 to mój rocznik. Bardzo młodo wyglądasz ale to chyba jakiś facet powinien napisać, lepiej by brzmiało . To jesteś w wieku mojego męża jak do tej pory dogaduję się z nim bez problemów. A te progi to nie takie nijakie poczekaj jeszcze trochę. . Pozdrawaim No komplementy tak zaraz z rana Dzięki To będzie na pewno dobry dzień 74 to wyborowy rocznik, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.09.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No Kasia , widzę że i Ty nie próżnujesz ( albo raczej Twój tata z ekpią ) i już masz las w domu Stropy już zalane czy jeszcze nie? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A mówią że las rośnie powoli U Was Kaśka cuda jakieś się wyrabiają że tak szybko wyrósł I tak równiutko w dodatku Idziecie jak burza PS. Nie widziałam naszego zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.09.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A ja chcę jeszcze to zdjęcie z Maxi ktorego juz nie ma Fajne bylo , mi sie udalo oblukac Mnie też ... Maxi żałuj, że nie widziałaś fajniste laski były ... Kasiula ależ masz tempo ...zazdraszczam...ale tak pozytywnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A mówią że las rośnie powoli U Was Kaśka cuda jakieś się wyrabiają że tak szybko wyrósł I tak równiutko w dodatku Idziecie jak burza PS. Nie widziałam naszego zdjątka powtórzę, spox, Ty wklej nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 A w ogóle dziewczyny to dzięki za odwiedziny, bo juz komentarze i dziennik spadły na łeb i szyję Uzupełniam dziennik w takim razie Jak to powiedziała Reyzel chyba : opuściłam się w pisaniu jak baranie jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Faktycznie . Wez sie za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.09.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Faktycznie . Wez sie za siebie Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Hej cos mnie tu nie pasuje dopiero co patrzałam jak płot stawiaja a dziś już strop sie leje rety! zazdroszcze wam tych emocji, tej radości jeszcze pamietam jak serce wali kiedy mury rosną, prawie wtedy jak zobaczyłam swojego przyszłego potem też wali serce, ale najczęściej z powodu "fachowców" , zakupów = cen Pozdrawiam i apeluje o częstsze wpisy w dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 No nie wiem Kaśka czy mnie nie przeganiasz przypadkiem W sobotę to sprawdzę A co z tym zdjęciem z tobą i z Maxi cooooooo? Myslałaś że zapomnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No Kasia , jeśli dziś Ci zalewają strop to już Cię prawie ( robi - już nie taką wielką - różnicę ) dogoniłam Bo mój ma być zalewany jutro bądź w najdalej w poniedziałek! A z tymi baranimi jajami ... To Kolakao w swoich komentarzach tak się sama podsumowała a ja się tylko mogę "obiema ręcami" pod tym podpisać . Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 śpiesze z gratulacjami cosik jeszcze będziecie dziś zalewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 śpiesze z gratulacjami cosik jeszcze będziecie dziś zalewać ? pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kasieńko... dziś będzie mały ochrzan nie przystoi pięknej kobiecie używać 'takiego' słownictwa publicznie, wiesz co mam na myśli?pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kasieńko... dziś będzie mały ochrzan nie przystoi pięknej kobiecie używać 'takiego' słownictwa publicznie, wiesz co mam na myśli? pozdrawiam m. już więcej nie będę, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 he! jakieś czerwone płyny widzę w lampce, domniemywam ze to winko ale to cos ze srebrnym kapsielkiem to jakoś na wino nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 20.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witaj Kasiu! Chociaż nie udzielam się w Twoich komentarzach, to śledzę dziennik na bieżąco i gorąco dopinguję. Gratulacje z powodu skutecznego zalania Mam właśnie pytanie dotyczące stropu. Czy mieliście w projekcie monolit, czy sami zdecydowaliście się na niego? A jeśli tak, to z jakich pobudek Ja mam mieć terivę, a majster sugeruje monolit- twierdzi, że solidniejszy i sama nie wiem.... Normalnie rozdarta sosna jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kasieńko... dziś będzie mały ochrzan nie przystoi pięknej kobiecie używać 'takiego' słownictwa publicznie, wiesz co mam na myśli? pozdrawiam m. już więcej nie będę, obiecuję no ze by to było przed ostatni raz... bo potem .... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts