mikopiko 25.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mayland u nas też tak jak u ciebie ...nikt nic nie ruszył...wszystko sami Teść na medal a jako dziadek też taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Taka osoba naprawdę jest bardzo ważna. Obok mnie u siostry mój wujek całą budowę chodził i pomagał. Wystarczylo, że sprzątał i dzięki temu oni nie wiedzą co to bałagan na budowie. A po wybudowaniu domu mają odrazu czystą działkę. Twój teść odwala naprawdę kawal dobrej roboty. Widać, ze zalezy mu na tym abyście mieli ten dom. Super sprawa! To ja też zazdraszczam Wiecie co, mam to się czasem wydaje, że ona bardziej przeżywa od nas Zaangażowany jest na 1000% Pilnuje, robi i w ogóle wszystko najchętniej zrobiłby sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mayland u nas też tak jak u ciebie ...nikt nic nie ruszył...wszystko sami Teść na medal a jako dziadek też taki? tu sa pewne braki, ale nobody's perfect nie jest zły, po prostu jest bardzo zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 buszowanie po centrach handlowych i wloczenie sie po klubach ... uffff .... i tak do poniedzialku Normalnie zajebisce Jednak ja zdziczala jestem , bo mnie nawet za doplata do Armaniego nie da rady wyrwac ech Ty leniwcu jeden!!!! ja tam lubię, nie poweim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kasia, moja córcia ma naście lat, a dziadek ani razu jeszcze nie był z Nią choćby na spacerze!! Co Ty na to?? Nie ma co narzekać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kasia, moja córcia ma naście lat, a dziadek ani razu jeszcze nie był z Nią choćby na spacerze!! Co Ty na to?? Nie ma co narzekać!! Wiesz co, ja myślę, ze to jakieś dziwne jest Obydwa dziadki sa zakochane w niej po uszy, bo wiadomo jedyna wnuczka Na spacery i owszem, zostac się z nią jak najbardziej, czasami szwankuje cierpliwość, ale to nie dziwota, bo moja córa jest hmmmmmmm dość energiczna nie wiedziec po kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ech Ty leniwcu jeden!!!! ja tam lubię, nie poweim Nie zebym tego , ale co ja sie w tej Ameryce uchodzilam po molach to moje , a teraz wszystko w torbach lezy , a ja w porwanych portkach z psem po lace biegam Ide ny ny , rano do szkoly Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja tam wiem po kim córcia jeste energiczna, ale się wychylać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja tam wiem po kim córcia jeste energiczna, ale się wychylać nie będę Pewnie po dziadku Dobry wieczór Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja tam wiem po kim córcia jeste energiczna, ale się wychylać nie będę że niby po kim??? rrmi, mole to co to ?? second-handy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja tam wiem po kim córcia jeste energiczna, ale się wychylać nie będę że niby po kim??? No dobra, wychyle się Pewnie, że po dziadku rrmi, mole to co to ?? second-handy?? No właśnie! Co to są moly(e) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Ja tam wiem po kim córcia jeste energiczna, ale się wychylać nie będę Pewnie po dziadku Dobry wieczór Paniom ooo!!! brawo, zgadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 hihihi mall to centrum handlowe Moje ulubione to GSP w NJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 hihihi mall to centrum handlowe Moje ulubione to GSP w NJ Bożeeeeeee Mall to ja nawet wiem, ale w życiu bym na to nie wpadła dziś bo na gazie jestem ja chyba za często na tym gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 a GSP to taj jak u nas ge esy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 a GSP to taj jak u nas ge esy? Anja, takie trudne pytania zadajesz i o takiej późnej porze i pod wpływem gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kasia To moja wina , bo zle napisalam , celowo zreszta , bo tak sobie nazywalismy. Garden State Plaza to raj dla lubiacych zakupy. Do woli co sie chce . Ja w sumie to Armaniego , R. Laurena i CK najbardziej lubie I te rzeczy mozna prac w prace i suszyc w suszrce Nawet swetry. Mam nadzieje , ze kiedys takie mole i tutaj takie beda . Czego Wam zycze , bo ja to do wsi do spozywczaka tylko najchetniej. Z tym , ze jutro musze market zaliczyc , bo tylko swiatlo jest w lodowce. a GSP to taj jak u nas ge esy? Super , my wlasnie mowilismy , ze do geesowskiego czas jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 rrmi, tera do rzeczy gadasz już wszystko wiem Armaniego to ja uwielbiam perfuny jak mawia moja daughter CK, to mi się nawet iedyś trafiło mieć dzinsy Dobra, idź spać, bo się do szkoły spóźnisz nie żebym cię wyganiała, ale absolutnie nie lubię spóźnialskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kasia prac w prace i suszyc w suszrce Łoj to one i do suszarki wejdom? ale gdzie, ze takie male rozmiary maja tylko w tej Hameryce? http://multizakupy.pl/images/braun_bc1400.jpg tez na gazie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie wiem jak Wam, ale mnie ten gaz za bardzo uderzył do głowy Chyba idę spać Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts