kaśka maciej 25.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kasia prac w prace i suszyc w suszrce Łoj to one i do suszarki wejdom? ale gdzie, ze takie male rozmiary maja tylko w tej Hameryce? http://multizakupy.pl/images/braun_bc1400.jpg tez na gazie jestem no nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.04.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Kasiu w marketingu robie to muszem czasem cos wymyslic buziaki spij smacznie, ja tez dopijam swoja buteleczke i lecem :)spac bo rano mam spotkanie sluzbowe (ku..wa o 8 rano SOBOTA!!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 buszowanie po centrach handlowych i wloczenie sie po klubach ... uffff .... i tak do poniedzialku Normalnie zajebisce Jednak ja zdziczala jestem , bo mnie nawet za doplata do Armaniego nie da rady wyrwac też mam coś z dzika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 hejka Kasiu, co w trawie piszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Matko, alem się uśmiała z Waszych wczorajszych dyskusji. Jednak na gazie to nie można o suszarkach i molach, bo może być, że częsci mola będą się suszyć w suszarce. Kasia, gratuluję odpalenia! buszowanie po centrach handlowych i wloczenie sie po klubach ... uffff .... i tak do poniedzialku Normalnie zajebisce Jednak ja zdziczala jestem , bo mnie nawet za doplata do Armaniego nie da rady wyrwac No coś Ty? Sama przecież mówiłaś, że leczysz się z uzależnienia od zakupów tamże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hej A propos suszarek widziałam ostatnio jedną suszarkę wysadzaną kryształami Swarovskiego cenat to bagatela 5 tys Kasia to teraz już codziennie na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jea, w trawie piszczy, ale jakoś tak cicho na razie i bez konkretów Dziewczyny, ja tam się bez bicia przyznaję, ze se lubię ciucha kupić Czasem to mi się nawet wydaje że ciut jakby za dużo, no ale co zrobić jak taka śliczna sukienusia się do mnie w sklepie uśmiecha??? Mnie tam nic do tego kto se co kupuje w jakich ilościach i za ile, byle mi potem do ucha nie zrzędził, że nie ma kasy, bo wtedy mogę być uszczypliwa A tak w ogóle to witam Was wszystkich w ten słoneczny ciepły dzień Dziś na tapecie u mnie zakupy, heheh z tym, ze takie geesowkie nara, lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Verunia, u nas mokro tylko wtedy gdy mocno popada Poza tym, musimy bardzo dużo ziemi nawieź na działke Może zwykły drenaż by wystarczył, coo?? No sama już nie wiem!! Poza tym, ten rury od drenażu tez gdzieś trzeba odprowadzic, chyba Dokładnie. Drenaż spowoduje zbieranie wody z ziemi i dalej coś z ta woda trzeba zrobic, a ciebie nie interesuje osuszanie terenu, tylko odprowadzenie wody z dachu. Skoro masz mokro tylko podczas deszczów to juz nie jest źle, bo to oznacza że teren nie jest podmokły. Proponuje ci zrobic ze dwie płytkie studnie chłonne koło spustów i w wymienianym guncie, z kręgów betonowych (oczywiscie bez dna)- np średnicy 1000 i wysokości 0,8 m, wypełnionych żwirem, grubym piaskiem. Na pewno po budowie coś ci zostanie. W to wpuscisz rury spustowe. jak dasz dwie to nie będziesz musiała tyle rur kłasc na około domu. Na wierzcu mozesz dac ozdobny zwirek , to wtedy naweet mozna to ładnie w ogród wkomponowac- taki mini ogródek zwirowy Ewentualnie duzy szczelny zbiornik z pompą do brudnej wody i rurową opaską wokół dom i używac deszczówki do podlewania. Koszt większy ale mozna oszczędzic na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 moja piep...ona glina nic nie przepuszcza tez sie zastanawiam co zrobic , zeby w wodzie wszystko nie stalo pomyslalam , ze moze podniose lekko grzadki a na trawnik jakis drenaz verunia znasz sie na glebach? podesle ci ekspertyze do oblukania geotechnik twierdzi, ze pod dom nic nie kopac zebrac humus i od razu plyte stawiac inaczej zrobimy sobie basen pod domem zobaczymy co wymysla w Legallecie Froschka, możesz podesłac, ale ja geotechnikiem nie jestem . Co nieco o glebach miałam na studiach ale za eksperta sie nie uważam :wink:W sprawie fundamentu moge dac do konsultacji zaprzyjaźnionym konstruktorom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Verunia, postanowione, bedzie studnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cześć, jestem Ranyyy, wszystkie mięśnie mnie bolą, a co będzie jutro to już nie wiem, chyba w ogóle nie dam rady się ruszyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cześć, jestem Ranyyy, wszystkie mięśnie mnie bolą, a co będzie jutro to już nie wiem, chyba w ogóle nie dam rady się ruszyć!!! To tak jak mnie, ale o tym szerzej w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Nooo,dobra ... piecyk sama na plecach dygałaś Gratuluję ciepłych rurek!!!! To faktycznie bezcenne przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No , doczekalas sie Ciesze sie razem z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 No , doczekalas sie Ciesze sie razem z Toba Ano, doczekałam się I ciesze się jak dziecko Tylko te zdjecia cos nie bardzo, fotosik się buntuje A takie mam ładne, chciałm wam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jestesmi cierpliwi poczekamy, byle nie za długo...Taras masz boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Toś się nadygała. Gratuluję efektów, taras naprawdę fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Muszę odczekać, bo się coś wysyła i potwornie internet mi ślimaczy Taras rzeczywiście jest the best!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.04.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kasia, Tos sie narobila Taras od poludnia jest super! Tez tak mamy i wczoraj miedzy jedna sukienusia w sklepie, a druga bluzenka jako tako towarzysko zdazylismy sie powylegiwac Rozruchu pieca gratuluje! Na zime bedzie jak znalazl Widac, ze jak Twoj wyjezdza robotna i przykladna sie stajesz Nic tylko zazdraszczac takiej Zony Jednak ja zdziczala jestem , bo mnie nawet za doplata do Armaniego nie da rady wyrwac Nie przejmuj sie ... da sie to chyba jakos leczyc No to lece ... dzisiaj ciag dalszy towarzyskich zmagan na ktory zaplanowalismy heppening w praskim studio A skoro Praga, to na wieczor oczywiscie Czuly Barbarzynca Milej, pieknej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kasia, to kiedy parapetówa,skoro już sprzątasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts