kaśka maciej 27.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 KaskaTaki dzieciak to pryszcz. U nas pod siatka siedzi pies sasiadow , ktorego jego ludzie maja gdzies i szczeka jak my sie bawimy. No biedny , ale mnie juz strzela , bo wciaz slychac szczek. Ja bym to dookola tarasu dala tynkiem Ale innym niz elewacja , z tym , ze w podobnej tonacji. Znajac mnie bylby ciemniejszy . No dobra , nara Niieeeee, no ci sasiedzi mają tez psa Pisałam o nim kiedyś, to ten, co tak lubi biegać po naszej działce, bo kiedyś to tu taka ładna łąka była A w ogóle to oni mają, kury, gołębie i czort jeden wie co jeszcze i Wszystko to na hoduja na tym jednym krótkim odcinku naszej granicy. Przeżyję, odgrodze się i dam radę, ale Kacperek mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kasiu nie mow tak glosno, bo zaraz w Twoich komentarzach mnostwo nowych twarzy sie pojawi Jaka ja szczesliwa jestem , ze juz dosc dlugo tutaj koczuje Normalnie wsiadam w auto , jade a tam parapetowa na mnie bedzie czekala. No nic to ide sie podrasowac na ta droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kasiu nie mow tak glosno, bo zaraz w Twoich komentarzach mnostwo nowych twarzy sie pojawi Jaka ja szczesliwa jestem , ze juz dosc dlugo tutaj koczuje Normalnie wsiadam w auto , jade a tam parapetowa na mnie bedzie czekala. No nic to ide sie podrasowac na ta droge Anja. Nie pomyślałam o tych tłumach Rrmi, normalnie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kasiu nie mow tak glosno, bo zaraz w Twoich komentarzach mnostwo nowych twarzy sie pojawi Jaka ja szczesliwa jestem , ze juz dosc dlugo tutaj koczuje Normalnie wsiadam w auto , jade a tam parapetowa na mnie bedzie czekala. No nic to ide sie podrasowac na ta droge Mnie mam nadzieję też Kasia teraz rozpozna w razie gdyby ... Też już korzenie zapuściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kasiu nie mow tak glosno, bo zaraz w Twoich komentarzach mnostwo nowych twarzy sie pojawi Jaka ja szczesliwa jestem , ze juz dosc dlugo tutaj koczuje Normalnie wsiadam w auto , jade a tam parapetowa na mnie bedzie czekala. No nic to ide sie podrasowac na ta droge Mnie mam nadzieję też Kasia teraz rozpozna w razie gdyby ... Też już korzenie zapuściłam Rozpozna, nie bój żaby A swoją drogą to zobaczcie jak ten ukorzeniacz Froschki działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kasiu nie mow tak glosno, bo zaraz w Twoich komentarzach mnostwo nowych twarzy sie pojawi Jaka ja szczesliwa jestem , ze juz dosc dlugo tutaj koczuje Normalnie wsiadam w auto , jade a tam parapetowa na mnie bedzie czekala. No nic to ide sie podrasowac na ta droge Mnie mam nadzieję też Kasia teraz rozpozna w razie gdyby ... Też już korzenie zapuściłam Rozpozna, nie bój żaby A swoją drogą to zobaczcie jak ten ukorzeniacz Froschki działa Macieju!!! Biedaku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Macieju!!! Biedaku!!!! No jak biedaku??? Ja o was gadam, że korzenie puściłyście u mnie w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Macieju!!! Biedaku!!!! No jak biedaku??? Ja o was gadam, że korzenie puściłyście u mnie w komentach Dobra, inteligencja mi spadła Idę sobie kawy zrobić, może się poziom owej podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.04.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Cześć Skoro wszyscy zapracowali bytnościa w komentarzach na zaproszenie na parapetówkę to ja moze posprzątam chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Tzn , że lista zamknięta bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 bry bry Kasia zdjęcia możesz obejrzeć tutaj Kostka trochę wypłowiała od słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Miko i Myland, no kto jak kto, ale Wy miałybyście nie być na parapetówie?? U mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Przyszłam, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Przyszłam, a co a ja za Tobą a parapetówa kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.04.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a ja sobie siedzę w kąciku i przysypiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a ja sobie siedzę w kąciku i przysypiam... A śpij na zdrowie Niech Ci się odnowiona stodoła przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 na zapisy parepetówy nie zdązyłam ale zakładam że też jestem zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Nieeeeeeee, no musze chyba dużymi literami napisać: WSZYSCY ODWIEDZAJĄCY MOJE KOMENTA (NIE SPORADYCZNIE, TYLKO REGULARNIE ) SĄ BARDZO MILE WIDZIANI I ZAPROSZENI NA MOJĄ PARAPETÓWĘ, CO TO BĘDZIE, ALE JESZCZE NIE WIEM KIEDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No, jak dużymi literami napisane, to od razu wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts