mikopiko 28.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ulala no nieźle się tu dzieje płytki nschody....super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Sorry, Kasiu ze u Ciebie sie pytam .Braza, a umiesz dodac do Pro100 np kafelki, bo jak mam rozszerzenie jpg to nie chce mi sie otwierac w Pro100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ulala no nieźle się tu dzieje płytki nschody....super o hej MIKO A wiecie przypomniało mi się, że dziś za nasza bramą zauwazyliśmy wizytówkę faceta od schdów Normalnie nie wiem jakim cudem, ale była Może gość jeździ po mieście i szuka budów??? jak myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Sorry, Kasiu ze u Ciebie sie pytam . Braza, a umiesz dodac do Pro100 np kafelki, bo jak mam rozszerzenie jpg to nie chce mi sie otwierac w Pro100 Ja dodaję rozszerzenie jpg i jest okey, ale: musisz w Pro100 wprowadzić wymiary płyty takie jak wymiary kafelków, np.: 59x25 i układać pojedynczo. Wtedy działa. Kasia, w Pro100 próbowałam - chyba nie poradzę, nawet nie mogę znaleźć schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Listę z rana podpisuję i pędzę do roboty. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 29.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Hej.U Ciebie robota wre, a u mnie niestety nie . Cały czas mam pod górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Cześc!!! W Pro100 to mi się raczej nie uda, nie ma w bibliotece żadnych schodów, a zrobienie tego we własnym zakresie chyba przerasta moje możliwości Nabazgrałam w Paintciie; jednak chyba nie ma się czym chwalić. Talentu artystycznego to raczej nie posiadam Fotosik się zbiesił Jak się odbiesi, to wgram te moje bazgroły, ale prześlę na priv, bo wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Cześc!!! W Pro100 to mi się raczej nie uda, nie ma w bibliotece żadnych schodów, a zrobienie tego we własnym zakresie chyba przerasta moje możliwości Nabazgrałam w Paintciie; jednak chyba nie ma się czym chwalić. Talentu artystycznego to raczej nie posiadam Fotosik się zbiesił Jak się odbiesi, to wgram te moje bazgroły, ale prześlę na priv, bo wstyd! Ty sie nic nie martw, ja tez próbowałam i echhh szkoada gadać nawet nie zapisywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Hej.U Ciebie robota wre, a u mnie niestety nie . Cały czas mam pod górkę. andzik, co się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Przyszłam Postaram się to moje pożal się Boże dzieło przesłać. Tylko za chwilkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dobry wieczór, kobietki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dobry wieczór, kobietki! Dobry, dobry Już mi nerw przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 29.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dobry wieczór, kobietki! Kobitki? ............. tylko - ekstra Cześć Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Dobry wieczór, kobietki! Kobitki? ............. tylko - ekstra Cześć Kasiu No co się dziwisz tak rzadko tu zaglądają faceci, ze widzisz co się dzieje cześć Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ranyyyy!! Facet w pobliżu, a ja taka nie uczesana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Kaśka, to ty niedługo juz w garazu bedziesz mogła zamieszkac A u mnie będę robic elewacje w przyszłym tygodniu, łooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Kaśka, to ty niedługo juz w garazu bedziesz mogła zamieszkac A u mnie będę robic elewacje w przyszłym tygodniu, łooooo Echhhh, u mnie elewacja po garażu który właśnie w tej chwili się płytkuje Znaczy tatuś płytkuje Nam chodziło o to, żeby się pozbyć tego blaszaka i przenieść wszystkie niezbędne rzeczy do tego domowego garażu. Wtedy uprzątnie się teren za tym blaszakiem i tata będzie spokojnie mógł ustawiać rusztowania i tynkowac dom na zewnątrz. Byłam dziś za farbą na elewację. Posżłam z kawałkiem rolety no i znalazłam az 3 kolory, a na upartego to i 4, które pasuja idealnie. Ale chyba musze kupić po próbce każdej i gdzies z boku wypróbować, niee?? jak myślicie, dobrze kombinuję??? Znowu to wkleję do dziennika jakoś straciłam weną na jego pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja Ci dam straciłam wenę Kawę sobie zrób - inteligencja wzrośnie, przynajmniej na chwilę (no, na mnie przynajmniej działa) i do roboty!!! A zdjęcia oczywiście też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja Ci dam straciłam wenę Kawę sobie zrób - inteligencja wzrośnie, przynajmniej na chwilę (no, na mnie przynajmniej działa) i do roboty!!! A zdjęcia oczywiście też!!! No sorry, ale jakoś tak w kółko o tych snąchcych tynkach i rosnącej temperaturze w domu, to mi się wydaje, że to muszą być straszne nudy dla Was Ja przeżywam jak stonka oprysk, ale ktoś z boku stojący to pewnie ma dość i tak se myślę czy aby nie zakończyć tego dziennika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 tak se myślę czy aby nie zakończyć tego dziennika??? No goooopia normalnie A tylko spróbuj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts