Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ulala 8) no nieźle się tu dzieje :D płytki nschody....super :D

o hej MIKO :D

A wiecie przypomniało mi się, że dziś za nasza bramą zauwazyliśmy wizytówkę faceta od schdów :o Normalnie nie wiem jakim cudem, ale była :roll:

Może gość jeździ po mieście i szuka budów???

jak myslicie?? :roll:

Sorry, Kasiu ze u Ciebie sie pytam .

Braza, a umiesz dodac do Pro100 np kafelki, bo jak mam rozszerzenie jpg to nie chce mi sie otwierac w Pro100

Ja dodaję rozszerzenie jpg i jest okey, ale: musisz w Pro100 wprowadzić wymiary płyty takie jak wymiary kafelków, np.: 59x25 i układać pojedynczo. Wtedy działa.

Kasia, w Pro100 próbowałam - chyba nie poradzę, nawet nie mogę znaleźć schodów :-?

Cześc!!! W Pro100 to mi się raczej nie uda, nie ma w bibliotece żadnych schodów, a zrobienie tego we własnym zakresie chyba przerasta moje możliwości :oops:

Nabazgrałam w Paintciie; jednak chyba nie ma się czym chwalić. Talentu artystycznego to raczej nie posiadam :oops:

Fotosik się zbiesił :evil: Jak się odbiesi, to wgram te moje bazgroły, ale prześlę na priv, bo wstyd!

Cześc!!! W Pro100 to mi się raczej nie uda, nie ma w bibliotece żadnych schodów, a zrobienie tego we własnym zakresie chyba przerasta moje możliwości :oops:

Nabazgrałam w Paintciie; jednak chyba nie ma się czym chwalić. Talentu artystycznego to raczej nie posiadam :oops:

Fotosik się zbiesił :evil: Jak się odbiesi, to wgram te moje bazgroły, ale prześlę na priv, bo wstyd!

Ty sie nic nie martw, ja tez próbowałam i echhh szkoada gadać :lol:

nawet nie zapisywałam :wink:

Kaśka, to ty niedługo juz w garazu bedziesz mogła zamieszkac :lol:

A u mnie będę robic elewacje w przyszłym tygodniu, łooooo :wink:

Echhhh, :roll:

u mnie elewacja po garażu :D który właśnie w tej chwili się płytkuje 8)

Znaczy tatuś płytkuje :D

Nam chodziło o to, żeby się pozbyć tego blaszaka i przenieść wszystkie niezbędne rzeczy do tego domowego garażu. Wtedy uprzątnie się teren za tym blaszakiem i tata będzie spokojnie mógł ustawiać rusztowania i tynkowac dom na zewnątrz.

Byłam dziś za farbą na elewację. Posżłam z kawałkiem rolety no i znalazłam az 3 kolory, a na upartego to i 4, które pasuja idealnie. Ale chyba musze kupić po próbce każdej i gdzies z boku wypróbować, niee??

jak myślicie, dobrze kombinuję???

Znowu to wkleję do dziennika :oops:

jakoś straciłam weną na jego pisanie :roll:

Ja Ci dam straciłam wenę :x Kawę sobie zrób - inteligencja wzrośnie, przynajmniej na chwilę (no, na mnie przynajmniej działa) i do roboty!!!

A zdjęcia oczywiście też!!!

No sorry, ale jakoś tak w kółko o tych snąchcych tynkach i rosnącej temperaturze w domu, to mi się wydaje, że to muszą być straszne nudy dla Was :roll: Ja przeżywam jak stonka oprysk, ale ktoś z boku stojący to pewnie ma dość :roll: i tak se myślę czy aby nie zakończyć tego dziennika??? :roll: