anjamen 30.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 tak se myślę czy aby nie zakończyć tego dziennika??? No goooopia normalnie A tylko spróbuj .... Ja Ci dam, tfu, tfu wypluj to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.04.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ja to bym mogła słuchać/czytać o schnących tynkach dzień i noc... ) i o ogrzewaniu... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 bo to kurcze... no... fajne takie jest że juz ktoś tak do przodu jest i w ogóle... że się dzieje coś... bo na ten przykład u mnie żadnych tynków ni ma... i nie schną... no i temperatura też nie rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Szczególnie o ogrzewaniu ... pogoda mi się w morde kiepści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 No dobra, jak Wam pasuje w kólko jedno i to samo to co mi tam , bedziem pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.04.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 pogięło czy przegięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Szczególnie o ogrzewaniu ... pogoda mi się w morde kiepści może być o ogrzewaniu mnie tam ciągle zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Szczególnie o ogrzewaniu ... pogoda mi się w morde kiepści może być o ogrzewaniu mnie tam ciągle zimno Tera uwaga: w naszym domu jest cieplej niż na dworze pogodynka pokazuje 18 st w domu, 16 na dworze No i taką mam dla Was teraz wiadomość Aha, założone są już kaloryfery Jutro to chyba ze 20 stopnie będzie W domu rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 To juz Twoj nie musi Cie rozgzewac , to i dobrze moze. Nie wiem , tak jakos gdybam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 To juz Twoj nie musi Cie rozgzewac , to i dobrze moze. Nie wiem , tak jakos gdybam No jakby Ci tu powiedzieć W DOMU jeszcze nie nocujemy, a mieszkanieu bywa różnie, więc rozgrzewanie jest czasem wskazane Bo ja to zmarźluch jestem generalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Mi tez zawsze zimno. W tamte lato moze ze 2 razy byla na krotki rekaw Oczywiscie , ze jak stalam przy betoniarce to jak najbardziej , ale na elegancko to nie Ja juz sie pakuje na parapetowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 To juz Twoj nie musi Cie rozgzewac , to i dobrze moze. Nie wiem , tak jakos gdybam No jakby Ci tu powiedzieć W DOMU jeszcze nie nocujemy, a mieszkanieu bywa różnie, więc rozgrzewanie jest czasem wskazane Bo ja to zmarźluch jestem generalnie Ja tam funkcji dodatkowego ogrzewanie nigdy nie chciałbym sie pozbyć....choćby temp w domku była o wiele za wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja juz sie pakuje na parapetowke A ja ciągle czekam Az w końcu staniesz u drzwi jak załoga dżi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Ja tam funkcji dodatkowego ogrzewanie nigdy nie chciałbym sie pozbyć....choćby temp w domku była o wiele za wysoka No chłop jednym słowem Mój gada identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Az w końcu staniesz u drzwi jak załoga dżi W sumie sama nie stane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ... a jaką metodę Twój preferuje... ja nacieranie olejkami i takie tam co bardziej tajne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ... a jaką metodę Twój preferuje... ja nacieranie olejkami i takie tam co bardziej tajne rzeczy bardzo podobny deseń mój preferuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Az w końcu staniesz u drzwi jak załoga dżi W sumie sama nie stane No ja myślę!!! Z tym, że Blinio to mało miejsca do biegania u mnie będzie miał No chyba, że się go na łąkę wypuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dobry wieczór. Dobry, dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts