anjamen 01.05.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Dzien Dobrydrozdzoweczke swiezutka upieklam.http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/og/pc/iojl/htqofalgbbWdotu7vX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.05.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Melduję się i spadam! Zameldować się jeszczę muszę u Księżniczki Drożdżóweczka pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.05.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A ja to mam raczej dwie lewe ręce do ciast Jak tam majówka?? U mnie robocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.05.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Kasiu, my mielismy spotkanie naszej forumowej grupy i tak jak mozna bylo sie spodziewac bylo swwietnie.a jaka to praca bylas dzis pochlonieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Kasiu, my mielismy spotkanie naszej forumowej grupy i tak jak mozna bylo sie spodziewac bylo swwietnie. a jaka to praca bylas dzis pochlonieta? No słyszłam i tak troszkę zazdorszczę taki ciut ciut A praca porządkowa mnie pochłonęla nawet teraz w przerwach coś tam sprzątam ale, uwaga: sprzątałam dziś w naszym domu MYŁAM OKNA znaczy sęk w tym, że pomimo iż było zasłonięte to jednak od tynkowania się ubrudziły, a ponieważ już takich brudnych prac nie będzie to postanowiłam, że umyję Palce zdarłam od tych zaschnietych tynków Ale widok wart krwi Pozamiatałam podłogi, załączyłam alarm ( ci ochroniarze to mają ze mnie ubaw po pachy ) i ogólnie powywalałam jakieś walające się skrawki styropianu. Noo, to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Alez ja Ci zazdraszczam czystych okien, ja do swoich podchodze jak do jeza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Alez ja Ci zazdraszczam czystych okien, ja do swoich podchodze jak do jeza anja, gdzie ona tam czyste zaschnięty tynk zeskrobany jest i juz aha, no i puszki od rolet sa czyste okna liźnięte szmatą, ot co do czystości to im jeszcze jakieś 66 myć potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.05.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no ale ten tynk nie zeskrobal sie sam a mi sie tak nie chce. nie cierpie myc okien, a jak juz to robie to recznik papierowy i jakis plyn w sprayu a na takie zatynkowane okna to nie podziala, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no ale ten tynk nie zeskrobal sie sam a mi sie tak nie chce. nie cierpie myc okien, a jak juz to robie to recznik papierowy i jakis plyn w sprayu a na takie zatynkowane okna to nie podziala, niestety. a ja lubie myć okna i tez w ruch idzie ręcznik papierowy i płyn w sprayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Kasiu jestes IDEAŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.05.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Kasiu jestes IDEAŁEM ee tam, juz mówiłam, nie przepadam za prasowaniem dla równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć z samego rana! Słoneczko u nas świeci, mam nadzieję, że u Ciebie także! Lecisz na zakupy do centrów ogrodniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nooooo, kawał dobre roboty odwaliłaś!!!! Jakby Ci było mało, to u mnie są 3 wielkie okna do umycia: wielkie, ale bez tynku Pokaż te próbki elewacji, z łaski swojej Miłęgo dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć z samego rana! Słoneczko u nas świeci, mam nadzieję, że u Ciebie także! Lecisz na zakupy do centrów ogrodniczych? hehehe, wybieram się w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nooooo, kawał dobre roboty odwaliłaś!!!! Jakby Ci było mało, to u mnie są 3 wielkie okna do umycia: wielkie, ale bez tynku Pokaż te próbki elewacji, z łaski swojej Miłęgo dzionka Brazunia, jak tylko będe ją mieć to na pewno pokaże!!! Na razie byłam tylko obejrzeć jakie by mi kolory pasowały, żadnych zakupów Choć chyba powinnam kupic po małej puszce takiej faby i wypróbować ją na murze, niee?? Z tym, ze jeszcze musze na tynk zewnętrzny poczekać Lecę, nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 No probuj po trochu , chociaz ponoc na malym kawalku sie dobrze nie zobaczy. Tez mam okna do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Chciałam rzeć, że tacie zostało 1,5 paska płytek do położenia w garażu W poniedziałek dokończy i zafuguje We wtorek przeniosę "zastawę stołową" i resztę potrzebnego sprzętu do nowego garażu Mam chytry plan zrobienia jakiejś małej impry, jesli pogoda pozwoli W przyszły weekend rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ostro - imprezy w garażu są cool...nawet bez fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ostro - imprezy w garażu są cool...nawet bez fug No baaa, tam sporo miejsca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts