Daro_K 02.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ostro - imprezy w garażu są cool...nawet bez fug No baaa, tam sporo miejsca jest ... i karcherem można wszystko pod ciśnieniem spłukać po imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ostro - imprezy w garażu są cool...nawet bez fug No baaa, tam sporo miejsca jest ... i karcherem można wszystko pod ciśnieniem spłukać po imprezie O widzisz!!! oprócz grila jeszcze ten sprzęt trza na te party zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 O przepraszam .Ja na imprezach nie balaganie . Dobrze , ze juz jestem spakowana prawie , bo moglabym widze nie zdazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 O przepraszam .Ja na imprezach nie balaganie . Dobrze , ze juz jestem spakowana prawie , bo moglabym widze nie zdazyc bo bierzesz pewnie zawsze udział tylko w tej oficjalnej części ... jak grzeczni goście wychodzą rozrywam swoją koszulę z napisem KingBruceLeeKarare Mistrz i się dzieje ...ale fakt, już dawno jej nie prezentowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 O przepraszam .Ja na imprezach nie balaganie . Dobrze , ze juz jestem spakowana prawie , bo moglabym widze nie zdazyc sprawdzę stan pakowania juz very soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 bo bierzesz pewnie zawsze udział tylko w tej oficjalnej części ... jak grzeczni goście wychodzą rozrywam swoją koszulę z napisem KingBruceLeeKarare Mistrz i się dzieje Daro, o ja cie kręce toż to szok może sciany trzeba czymś miękkim oblożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ...to zalży: czy masz mały czy duży garaż i czy mi podłogi starczy czy nie ale weź zaproś jakieś odważne koleżanki , lub kup bilet do kina mężowi, bo nie lubię jednoosobowych przedstawień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ...to zalży: czy masz mały czy duży garaż i czy mi podłogi starczy czy nie ale weź zaproś jakieś odważne koleżanki , lub kup bilet do kina mężowi, bo nie lubię jednoosobowych przedstawień no garaż chyba duży, jak dla mnei przynajmniej; znaczy 36m kw a koleżanki to mam, nawet więcej niż dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 .... bo taniec to moja nieokiełznana namiętność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To ta impreza to już Cześc i czołem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To ta impreza to już Cześc i czołem!! No pewnie, kiedyś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 To ta impreza to już Cześc i czołem!! No pewnie, kiedyś trzeba zacząć To dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 http://www.polskavodka.pl/images/products/cognacdfcbig.jpg po maluchu, tak dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 zagryche przynioslam i sie z Wami napije jesli pozwolicie.zdrowko http://ugotuj.to/im/0/1542/z1542650M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Caprese :) Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 O dzięki anja pomyślałas o przekąsce hejka Nefercia, częstuj się kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witaj Kasiu! Ja tez sprzatam ale przed styropianem i po tynkach podloga jest straszna, caly czas mozna zamiatac i nie ma efektu.Gratuluje ogrzewania, to juz cos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/tatar_losos_ag.jpg tym się ostatnio zajadam częstujcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 OK, nieźle to wszystko wygląda - niech Wam będzie wchodzę w TO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Co to za pysznosci? Hmm, mi sie kojarzy z lososiem. Duzo sie pomylilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts