Olkalybowa 26.05.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 a dlaczego ten garaż taki podeptany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 a dlaczego ten garaż taki podeptany ? Hej Ola Zobacz, padło mi na oczy, nie widziałam tego wcześniej Pewnie dlatego, że został przywieziony z częściach i na miejscu był skaładany, może chodzlii po tych blachach??? Ale nie ma żadnych wgniecień, więc się nie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.05.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Ale nie ma żadnych wgniecień, więc się nie czepiam pewnie,że nie ma o co się czepiać, taka spostrzegawcza chciałam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Napisałem, że czekam na ciąg dalszy więc jestem W dzienniku wiele nie przybyło niestety Zdjęcie numer dwa - jak w polskim filmie "nuda panie, nic się nie dzieje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Napisałem, że czekam na ciąg dalszy więc jestem W dzienniku wiele nie przybyło niestety Zdjęcie numer dwa - jak w polskim filmie "nuda panie, nic się nie dzieje" Jest święto??? Jest!!!! Jestem Matką??? Jestem!!! Dziś świętuję, a zdjęcie nr 1 nie pasi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.05.2007 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Kaska , bedzie gut !!!! trzymam kciuki i pluje na odleglosc , coby wszystko szlo jak po masle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.05.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kasiu Oni się boją nas, to fakt niezbity Mnie nie znoszą, nie cierpia, dostają gęsiej skórki No i dobrze!!! Oni mają dobrze robić, nie mam zamiaru się z nimi zaprzyjaźniać. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kasiu Oni się boją nas, to fakt niezbity Mnie nie znoszą, nie cierpia, dostają gęsiej skórki No i dobrze!!! Oni mają dobrze robić, nie mam zamiaru się z nimi zaprzyjaźniać. Powodzenia Wiesz co jest najśmieszniejsze??? Że goście mnie nie widzieli, nie rozmawiali ze mną, no kompletny brak jakiegokolwiek kontaktu, a od razu są na NIE!! A przecież ja to anioł, nie kobita jestem, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kaśka wrzuć na luz, spokojnie... ...co nagli, to po diabli... trzymaj się swego rytmu i powoli pod górkę, a dobrze będzie jak zobaczysz dom, to z górki będzie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kaśka wrzuć na luz, spokojnie... ...co nagli, to po diabli... trzymaj się swego rytmu i powoli pod górkę, a dobrze będzie jak zobaczysz dom, to z górki będzie Pozdrawiam serdecznie jea, kochaniutki ja jestem wyluzowana jak gumka w starych majtakch to mnie nie rozzłościło, ino tylko rozśmieszyło, bo ci panowie naprawdę są zdani tylko na mnie hahahahahah i muszą mnie znosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.05.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kaśka wrzuć na luz, spokojnie... ...co nagli, to po diabli... trzymaj się swego rytmu i powoli pod górkę, a dobrze będzie jak zobaczysz dom, to z górki będzie Pozdrawiam serdecznie jea, kochaniutki ja jestem wyluzowana jak gumka w starych majtakch to mnie nie rozzłościło, ino tylko rozśmieszyło, bo ci panowie naprawdę są zdani tylko na mnie hahahahahah i muszą mnie znosić taaak? to jesteś jak moja stara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kaśka wrzuć na luz, spokojnie... ...co nagli, to po diabli... trzymaj się swego rytmu i powoli pod górkę, a dobrze będzie jak zobaczysz dom, to z górki będzie Pozdrawiam serdecznie jea, kochaniutki ja jestem wyluzowana jak gumka w starych majtakch to mnie nie rozzłościło, ino tylko rozśmieszyło, bo ci panowie naprawdę są zdani tylko na mnie hahahahahah i muszą mnie znosić taaak? to jesteś jak moja stara... taaaakkkk??????? no widzisz, to wiesz, że jestem do rany przyłóż ( a gangrena się wda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.05.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kaśka wrzuć na luz, spokojnie... ...co nagli, to po diabli... trzymaj się swego rytmu i powoli pod górkę, a dobrze będzie jak zobaczysz dom, to z górki będzie Pozdrawiam serdecznie jea, kochaniutki ja jestem wyluzowana jak gumka w starych majtakch to mnie nie rozzłościło, ino tylko rozśmieszyło, bo ci panowie naprawdę są zdani tylko na mnie hahahahahah i muszą mnie znosić taaak? to jesteś jak moja stara... taaaakkkk??????? no widzisz, to wiesz, że jestem do rany przyłóż ( a gangrena się wda ) ona się przykłada ale konstrukcję łamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.05.2007 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Wiesz co jest najśmieszniejsze??? Że goście mnie nie widzieli, nie rozmawiali ze mną, no kompletny brak jakiegokolwiek kontaktu, a od razu są na NIE!! A przecież ja to anioł, nie kobita jestem, nie???? tiaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Wiesz co? Ci fachowcy to męscy szowiniści są. Oni się boją, że będziesz lepiej od nich widziała ich fuszerki. Że każesz im się tłumaczyć, dlaczego to zrobili tak a nie tak. Że każesz zrywać, walić i poprawiać. Bo oni to wiedzą z doświadczenia, że kobitki bardziej dociekliwe i drobiazgowe są. I to dlatego. Każda inwestorka przez to przechodzi. Zaczną cię szanować jak zrobisz pierwszą wypłatę, a jeszcze jak pojedziesz po premii za spapraną robotę, to ho, ho! Wtedy Twoja opinia będzie o 100 razy ważniejsza niż mężowska nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Fajnie Że też dopiero teraz zaczęłaś pisać! Powodzenia życzę i na początek dobra rada: jak robotnicy powiedzą "może nam pani kawy zrobi" to znak, że trzeba im się zwinąć z widoku na parę godzin bo mają Cię juz dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 29.05.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Powodzenia życzę i czekam na dalszy ciąg pisania i zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.05.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Hej dziewczyny dzięki za wpisy, to rzeczywiście motywuje do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 30.05.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 bo rurka to jest to co kobiety lubią najbardziej fajnie że udało wam się wodę załatwić bez większych kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 bo rurka to jest to co kobiety lubią najbardziej fajnie że udało wam się wodę załatwić bez większych kosztów hej kropelka co do pierwszego i drugiego absolutnie się z tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts