jea 20.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kasieńko... dziś będzie mały ochrzan nie przystoi pięknej kobiecie używać 'takiego' słownictwa publicznie, wiesz co mam na myśli? pozdrawiam m. już więcej nie będę, obiecuję no ze by to było przed ostatni raz... bo potem .... pozdrawiam m. Lanie? Już lanie było, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.09.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 WOW strop juz masz No ładne tempo. Widać wymagająca szefowa I maxi Cie odwiedziła. No nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 he! jakieś czerwone płyny widzę w lampce, domniemywam ze to winko ale to cos ze srebrnym kapsielkiem to jakoś na wino nie wygląda No żesz w kaczu żopę, że mnie tam nie było http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p030.gif Takie laski, tylko mnie tam brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.09.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No to jak już zalany to teraz kompletnie z górki pójdzie ( albo i poleci ) Rewelacja. Byle tak dalej Kasia Gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No i zdrówka Ci życzę Kasia, bo cosik chyba od tego biegania na budowę Ci się przyplątało, co ??? Albo i ma to jakiś "pokrętny" związek z tym, czego i ja ( niestety) na tym osławionym zdjęciu nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 śpiesze z gratulacjami cosik jeszcze będziecie dziś zalewać ? pewnie tak Musisz to oblac jakos . Gratulacje . Teraz to juz koniec widac Zdrowka Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.09.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witaj Kasiu! Chociaż nie udzielam się w Twoich komentarzach, to śledzę dziennik na bieżąco i gorąco dopinguję. Gratulacje z powodu skutecznego zalania Mam właśnie pytanie dotyczące stropu. Czy mieliście w projekcie monolit, czy sami zdecydowaliście się na niego? A jeśli tak, to z jakich pobudek Ja mam mieć terivę, a majster sugeruje monolit- twierdzi, że solidniejszy i sama nie wiem.... Normalnie rozdarta sosna jestem.... Pozwolę sobie cosik powiedzieć na ten temat bo sami mieliśmy taki dylemat. W naszym projekcie jest monolityczny i taki miał być, ale ze względów "czasowych" zdecydowaliśmy się na terrivę - po prostu szybciej, bez długiego przestoju i żmudnej roboty. Oczywiście odbiło się to tym, ze mamy niższe pomieszczenia na górze i pewnie dzięki tej decyzji będziemy podwyższać sciankę kolankową. Monolityczny jest z pewnością bardziej trwały, cenowo - obydwa porównywalne. Pewnie pytanie na czym Ci teraz zależy - na solidności ( choć przecież terriva też nikomu na głowę nie spadnie, jedyny mankament to chyba to, ze mogę się pęknięcia pojawić, chyba, że i tak potem się wszystko płytą gipsow-kartonową zakryje ) czy na czasie hehe.... ale się nagadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Mi za wylewany policzyli 3000 więcej od terrivy Ale mąż i dwaj znajomi konstruktorzy sie uparli że będzie lepszy więc tak zostało jak w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witaj Kasiu! Chociaż nie udzielam się w Twoich komentarzach, to śledzę dziennik na bieżąco i gorąco dopinguję. Gratulacje z powodu skutecznego zalania Mam właśnie pytanie dotyczące stropu. Czy mieliście w projekcie monolit, czy sami zdecydowaliście się na niego? A jeśli tak, to z jakich pobudek Ja mam mieć terivę, a majster sugeruje monolit- twierdzi, że solidniejszy i sama nie wiem.... Normalnie rozdarta sosna jestem.... Błąd błąd błąd!!! Nie udzielać się w komentarzach żeby mi to było przedostatni raz A co do stropu, to miała być terriva, ale jakoś tak wykonafca nas przekręcił, żeby był wylewany, bo podobno nie pęka, jest stabilniejszy i jakieś tam inne cuda. Wierzymy naszemu wykonafcy gdyż to tatus małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 he! jakieś czerwone płyny widzę w lampce, domniemywam ze to winko ale to cos ze srebrnym kapsielkiem to jakoś na wino nie wygląda bo to własnej produkcji wiśniówka pieruńsko mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 rrmi, reyzel, ruskowa, verunia, malmuc, jea, jabko, maksiu (matko, ale Was dużo przyszło ) dziękuję za odwiedziny i gratulacje zaraz oddalę się w kierunku dalszego oblewania, tfu polewania stropu znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Czeeeekaaaaaj!!!!! Jeszcze ja chcę coś powiedzieć!!!!!!!! Gratulki Kasia z okazji zlania sie dwóch okazji: zalania stropu i ..... zalania ..... Nie kończę bo i tak bzdury piszę, ale na karb złego samopoczucia zwalam No to już bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 he! jakieś czerwone płyny widzę w lampce, domniemywam ze to winko ale to cos ze srebrnym kapsielkiem to jakoś na wino nie wygląda No żesz w kaczu żopę, że mnie tam nie było http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/p030.gif Takie laski, tylko mnie tam brakowało no właśnie aleeeeee, co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Przyszłem gdyż nie miałem co robić http://img523.imageshack.us/img523/9499/p1010780em0.jpg Skorzystałam z gościnności Kasi Było super Posiedzę troszeczkę i pójdę do siebie Uprasza się o niecytowanie postu cobym mogła spokojnie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 czekaj, czekaj, kto robił to zdjęcie??? tak nas .......zamglił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ale Wy ladne obedwie jak namalowane Verka nastepna raza dolaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nooo , mojemu aparatu się z wrażenia oczko zamgliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ale Wy ladne obedwie jak namalowane Verka nastepna raza dolaczymy to będziemy ładne obiecztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 to będziemy ładne obiecztery nie musialas pisac , przeciez to oczywiste ale sie ciesze z tego Twojego stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 to będziemy ładne obiecztery nie musialas pisac , przeciez to oczywiste ale sie ciesze z tego Twojego stropu ja też, rrmi, ja też obmyślam, gdzie byśmy się mogły spotkać te najładniejsze obiecztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts