kaśka maciej 02.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witaj Kasiu! Ja tez sprzatam ale przed styropianem i po tynkach podloga jest straszna, caly czas mozna zamiatac i nie ma efektu. Gratuluje ogrzewania, to juz cos! dorbie, ja się tam wcale nie przejmuję tym, że po kilku godzinach jest znowu syf robię to (sprzątam) dla zrzucenia tego i owego stąd i zowąd Daro, no wchodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Co to za pysznosci? Hmm, mi sie kojarzy z lososiem. Duzo sie pomylilam? Nic a nic się nie pomyliłaś!! Chcecie przepis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ...to zalży: czy masz mały czy duży garaż i czy mi podłogi starczy czy nie ale weź zaproś jakieś odważne koleżanki , lub kup bilet do kina mężowi, bo nie lubię jednoosobowych przedstawień \ ja mogę być odważna słyszeliście to hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ...to zalży: czy masz mały czy duży garaż i czy mi podłogi starczy czy nie ale weź zaproś jakieś odważne koleżanki , lub kup bilet do kina mężowi, bo nie lubię jednoosobowych przedstawień \ ja mogę być odważna słyszeliście to hejka hejka magi słyszeliśmy, ale co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Raju!!! Żarcie To po maluszku - dla zdrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ...macie wygodne buty? na początku imprezy przydadzą się, potem mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Co to za pysznosci? Hmm, mi sie kojarzy z lososiem. Duzo sie pomylilam? Nic a nic się nie pomyliłaś!! Chcecie przepis?? Jasne ze chcemy U mnie dzis zupa pomidorowa na lososiu w wykonaniu mojego meza - robil z samego ranca jak ja spalam, zebym szybko mogla pojechac na budowe. Kochany czy przebiegly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Po maluchu i ide spać Ale Wy się bawcie ile chcecie Jutro posprzątam, kerszerem Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.05.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no to zdrowko, ja tez jeszcze papierosa zajaram i ide spac, jutro jedziemy na wesele wiec musze sie wyspac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Po maluchu i ide spać Ale Wy się bawcie ile chcecie Jutro posprzątam, kerszerem Dobranoc hej poczekaj, odprowadzę Cie i zaraz wracam na druga rundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ...to zalży: czy masz mały czy duży garaż i czy mi podłogi starczy czy nie ale weź zaproś jakieś odważne koleżanki , lub kup bilet do kina mężowi, bo nie lubię jednoosobowych przedstawień \ ja mogę być odważna słyszeliście to hejka hejka magi słyszeliśmy, ale co??? coś mnie za oknem hałasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 a ja jutro odpoczywam, żeby w niedzielę siem zabiedaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 ...to zalży: czy masz mały czy duży garaż i czy mi podłogi starczy czy nie ale weź zaproś jakieś odważne koleżanki , lub kup bilet do kina mężowi, bo nie lubię jednoosobowych przedstawień \ ja mogę być odważna słyszeliście to hejka hejka magi słyszeliśmy, ale co??? coś mnie za oknem hałasuje Szczerzuja Czy szpung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no cóż, jeśli juz wszyscy poszli spać, to można porozmawiać szczerze z samym sobą - świetna chwila na głeboki oddech i zerknięcie przed siebie, aby nie zapomnieć jak krótko, to wszystko będzie trwać, i z tą refleksją można walczyć o każdy kolejny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no cóż, jeśli juz wszyscy poszli spać, to można porozmawiać szczerze z samym sobą - świetna chwila na głeboki oddech i zerknięcie przed siebie, aby nie zapomnieć jak krótko, to wszystko będzie trwać, i z tą refleksją można walczyć o każdy kolejny dzień Nie pij już więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 02.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no cóż, jeśli juz wszyscy poszli spać, to można porozmawiać szczerze z samym sobą - świetna chwila na głeboki oddech i zerknięcie przed siebie, aby nie zapomnieć jak krótko, to wszystko będzie trwać, i z tą refleksją można walczyć o każdy kolejny dzień Nie pij już więcej W zasadzie nie piję, bo mnie wówczas głebsze refleksje nachodzą Ale dziękuję za radę - zawsze to jakaś troska o mój wizerunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2008 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ty to szczęściara jesteś z tym Tatą. Taki zafugowany garaż to fajne miejsce jest, można już tam różne rzeczy trzymać i robić. Wiem, bo koleżanka miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 No to witanko Daro, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.05.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 No to witanko Daro, pozdrowienia Dziękos - odzdrawiam rónież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witam wszystkich Wrócilim z łotpustu Karabin zakupiony, córa wybrałam jakąś Atomówkę Podaję najłatwiejszy przepis na tatara z łososia Około 30-40dkg łososia (najlepiej wędzony na zimno) dwa awokado koperek cytryna przyprawa w płynie typu"magi" łososia kroimy w kostkę, awokado wydrążamy łyzeczką i albo w kostkę albo widelcem go traktujemy wszystko ląduje w jednej misce, do tego dodajemy koperek, ile kto chce i ile kto lubi, skrapiamy całość cytryną, tak mniej więcej pół małej cytryny daję. Całość doprawiamy "magi" i mięszamy Tak powstałą masę nakładamy do skorupek po awokado i już Smacznego Jeszcze podobno możemy do tego dodac kapary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts