Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Kasia,

Wielgachne GRATULACJE dla Malza! To doprawdy super wyczyn :-) Skrobnij moze cos o funkcjach zyciowych podczas biegu ;) Tzn. na jakim tetnie to wybiegal i czy sie wazyl przed i po. Ciekawa jestem ile Go ubylo :roll:

A co do kolejnych maratonow, to zobaczysz, ze szybko ten wstret Mu przejdzie ;)

Amberciu, z tego co wyczytaliśmy na stronie maratonu, to początek i nawet środek miał w super tempie :wink: coś potem nogi odmówiły mu posłuszeństwa :roll: Płuca i serce w normie, a nogi jakby z drewna :roll:

nie wazył się, więc nie wiemy ile go ubyło, ale pogoda była kiepska, tzn, temperatura nawet znośna, ale cały czas padał taki areozol co bardzo wychładzało :roll: Mówił, że za zimno mu było :roll:

No zobaczymy kiedy znowu go zagna na Maraton :roll:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia,

Tak to juz jest, ze przy tak olbrzymim wysilku chlod (albo upal) odczuwa sie w podwojnie :roll: U mnie dodatkowo gdy sie tak fizycznie sponiewieram dochodzi hipoglikemia. Ale gdzie mi tam do Twojego Malza :o Dzisiaj sobie tak o swicie bieglam po biezni i o Nim myslalam ... bieglam 30 minut, potem kolejne 30 i jeszcze 20 i ostatnie 10 i ledwo wtoczylam sie pod prysznic :roll: :lol:

Twoj Malz to doprawdy wyczynowiec 8) :)

Heloł :D

Dziś to ja sie Wam będe mogła pochwalić wypłytkowanym garażem 8)

A teraz to sobie słucham Hard Candy 8)

ta Madonna to stara ale jara jest jeszcze :D

Ostatnio w Warszawie w IMAX-sie byłam na koncercie U2 w 3D. Rewelka :D Do Katowic masz rzut beretem, polecam

Kasia,

Tak to juz jest, ze przy tak olbrzymim wysilku chlod (albo upal) odczuwa sie w podwojnie :roll: U mnie dodatkowo gdy sie tak fizycznie sponiewieram dochodzi hipoglikemia. Ale gdzie mi tam do Twojego Malza :o Dzisiaj sobie tak o swicie bieglam po biezni i o Nim myslalam ... bieglam 30 minut, potem kolejne 30 i jeszcze 20 i ostatnie 10 i ledwo wtoczylam sie pod prysznic :roll: :lol:

Twoj Malz to doprawdy wyczynowiec 8) :)

No wiem, ja bym padła po dwóch kilometrach, może trzech jakbym trenowała :lol:

Zrobię zdjęcie medalu to później wkleję 8)

Heloł :D

Dziś to ja sie Wam będe mogła pochwalić wypłytkowanym garażem 8)

A teraz to sobie słucham Hard Candy 8)

ta Madonna to stara ale jara jest jeszcze :D

Ostatnio w Warszawie w IMAX-sie byłam na koncercie U2 w 3D. Rewelka :D Do Katowic masz rzut beretem, polecam

O popatrz :o nie wiedziałam :roll:

Już wiem gdzie pojedziemy w weekend :D

no i gzdie zdjęcia tego garażu, czytam i się odrywam co chwila od innych spraw a tu wieje pustką

trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę "panów od paddasza" oby wszyscy fachowcy chcieli tak wcześniej niż później ;)

:-? trza się w cierpliwość uzbroić niestety :-? :(

Tata nie dał rady skończyć, ale jutro to na zicher będzie :D

Zostało mu jedynie zrobić cokół na jednej ścianie i zafugować, więc na miękko da radę :)