kaśka maciej 04.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Kasia, Wielgachne GRATULACJE dla Malza! To doprawdy super wyczyn Skrobnij moze cos o funkcjach zyciowych podczas biegu Tzn. na jakim tetnie to wybiegal i czy sie wazyl przed i po. Ciekawa jestem ile Go ubylo A co do kolejnych maratonow, to zobaczysz, ze szybko ten wstret Mu przejdzie Amberciu, z tego co wyczytaliśmy na stronie maratonu, to początek i nawet środek miał w super tempie coś potem nogi odmówiły mu posłuszeństwa Płuca i serce w normie, a nogi jakby z drewna nie wazył się, więc nie wiemy ile go ubyło, ale pogoda była kiepska, tzn, temperatura nawet znośna, ale cały czas padał taki areozol co bardzo wychładzało Mówił, że za zimno mu było No zobaczymy kiedy znowu go zagna na Maraton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Kaśka, pogratuluj mężowi. Jestem pod wrażeniem, bo też trochę biegam, ale na maraton bym się nie porwał Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 To ja też gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Popatrz, a ja myślałam, że Ty jeździsz cross w tym Koszalinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Popatrz, a ja myślałam, że Ty jeździsz cross w tym Koszalinie. Cross w K-linie i owszem - prawie był ... wczoraj Ale mi to się marzy taki konny, z przeszkodami w lesie Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Heloł Dziś to ja sie Wam będe mogła pochwalić wypłytkowanym garażem A teraz to sobie słucham Hard Candy ta Madonna to stara ale jara jest jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.05.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 To juz mozecie sie wprowadzac do garazu A u nas zieje dziura piwniczka w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 To juz mozecie sie wprowadzac do garazu A u nas zieje dziura piwniczka w garazu jeszcze czekam na elektryka, żeby "przeniósł prąd" do garażu i zeby podłączył dom z licznikiem i kurna chata doczekac się nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Zdjęcia zrób tego cuda!!!! Ja wzrokowiec jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.05.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Kasia gratulacje dla Małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 tatara z magi to bym zjadł tylko czy lubi Jamles ja z Tobą nawet tatara bym zjadła tylko nie wiem czy przełknę dobra to ja zjem cały dobra ja Tobie oddam tatar a co w zamian dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.05.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Kasia, Tak to juz jest, ze przy tak olbrzymim wysilku chlod (albo upal) odczuwa sie w podwojnie U mnie dodatkowo gdy sie tak fizycznie sponiewieram dochodzi hipoglikemia. Ale gdzie mi tam do Twojego Malza Dzisiaj sobie tak o swicie bieglam po biezni i o Nim myslalam ... bieglam 30 minut, potem kolejne 30 i jeszcze 20 i ostatnie 10 i ledwo wtoczylam sie pod prysznic Twoj Malz to doprawdy wyczynowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Heloł Dziś to ja sie Wam będe mogła pochwalić wypłytkowanym garażem A teraz to sobie słucham Hard Candy ta Madonna to stara ale jara jest jeszcze Ostatnio w Warszawie w IMAX-sie byłam na koncercie U2 w 3D. Rewelka Do Katowic masz rzut beretem, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.05.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 no i gzdie zdjęcia tego garażu, czytam i się odrywam co chwila od innych spraw a tu wieje pustką trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę "panów od paddasza" oby wszyscy fachowcy chcieli tak wcześniej niż później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Kasia, Tak to juz jest, ze przy tak olbrzymim wysilku chlod (albo upal) odczuwa sie w podwojnie U mnie dodatkowo gdy sie tak fizycznie sponiewieram dochodzi hipoglikemia. Ale gdzie mi tam do Twojego Malza Dzisiaj sobie tak o swicie bieglam po biezni i o Nim myslalam ... bieglam 30 minut, potem kolejne 30 i jeszcze 20 i ostatnie 10 i ledwo wtoczylam sie pod prysznic Twoj Malz to doprawdy wyczynowiec No wiem, ja bym padła po dwóch kilometrach, może trzech jakbym trenowała Zrobię zdjęcie medalu to później wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Heloł Dziś to ja sie Wam będe mogła pochwalić wypłytkowanym garażem A teraz to sobie słucham Hard Candy ta Madonna to stara ale jara jest jeszcze Ostatnio w Warszawie w IMAX-sie byłam na koncercie U2 w 3D. Rewelka Do Katowic masz rzut beretem, polecam O popatrz nie wiedziałam Już wiem gdzie pojedziemy w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 no i gzdie zdjęcia tego garażu, czytam i się odrywam co chwila od innych spraw a tu wieje pustką trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę "panów od paddasza" oby wszyscy fachowcy chcieli tak wcześniej niż później trza się w cierpliwość uzbroić niestety Tata nie dał rady skończyć, ale jutro to na zicher będzie Zostało mu jedynie zrobić cokół na jednej ścianie i zafugować, więc na miękko da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 http://images27.fotosik.pl/207/a21916cac0b453b3m.jpg włala żeby nie było że coś teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Gratulacje dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A ja w krakowskim IMAX-ie dinozaury sobie oglądałam!!! Było super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts