Monika Seba 05.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 no i gzdie zdjęcia tego garażu, czytam i się odrywam co chwila od innych spraw a tu wieje pustką trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę "panów od paddasza" oby wszyscy fachowcy chcieli tak wcześniej niż później trza się w cierpliwość uzbroić niestety Tata nie dał rady skończyć, ale jutro to na zicher będzie Zostało mu jedynie zrobić cokół na jednej ścianie i zafugować, więc na miękko da radę no co my byśmy bez tych naszych tatusiów zrobiły. kochani są... a skąd Ty Kasiu, skoro do Katowic blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Kasia, Ty to jednak masz powód do dumy w związku z Mężem. Od samego czytania się zmęczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Kasia, Ty to jednak masz powód do dumy w związku z Mężem. Od samego czytania się zmęczyłam. To było dobre Ja się zmęczyłam, jak go zobaczyłam na mecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja to do naszego wiejskiego sklepu dojde i sie zadysze Z tym , ze teraz to juz lepiej , bo z Blinkiem duzo chodze. Tak z 10 km dzienie to spokojnie Musisz swojego Starego na rencach nosic , taki dzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja to do naszego wiejskiego sklepu dojde i sie zadysze Z tym , ze teraz to juz lepiej , bo z Blinkiem duzo chodze. Tak z 10 km dzienie to spokojnie Musisz swojego Starego na rencach nosic , taki dzielny On to by wolał co innego, ale nie jest jeszcze po 23ciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja to do naszego wiejskiego sklepu dojde i sie zadysze Z tym , ze teraz to juz lepiej , bo z Blinkiem duzo chodze. Tak z 10 km dzienie to spokojnie Musisz swojego Starego na rencach nosic , taki dzielny On to by wolał co innego, ale nie jest jeszcze po 23ciej Ot, myśli nieuczesane!!! A ja dzisiaj .... konia kowalowi trzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja to do naszego wiejskiego sklepu dojde i sie zadysze Z tym , ze teraz to juz lepiej , bo z Blinkiem duzo chodze. Tak z 10 km dzienie to spokojnie Musisz swojego Starego na rencach nosic , taki dzielny On to by wolał co innego, ale nie jest jeszcze po 23ciej Ot, myśli nieuczesane!!! A ja dzisiaj .... konia kowalowi trzymałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.05.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja to do naszego wiejskiego sklepu dojde i sie zadysze Z tym , ze teraz to juz lepiej , bo z Blinkiem duzo chodze. Tak z 10 km dzienie to spokojnie Musisz swojego Starego na rencach nosic , taki dzielny On to by wolał co innego, ale nie jest jeszcze po 23ciej Ot, myśli nieuczesane!!! A ja dzisiaj .... konia kowalowi trzymałam Ciekawe, kto był bardziej zadowolony Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.05.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dobre Braza Cześć dziewczyny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Cześć wszystkim!! Króliczku, ja w pewnym momencie zaczęłam się ... nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Normalnie się zawstydziłam Ech WY!! Chciałam powiedzieć, ze ekipa od poddasza przyszła Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Kasia, Twoje rady odnośnie gramatyki solennie przekazałam, dziecko powiedziało, że bezwzględnie się zastosuje jeśli tylko zajdzie potrzeba. Dziękujemy za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Kasia, Twoje rady odnośnie gramatyki solennie przekazałam, dziecko powiedziało, że bezwzględnie się zastosuje jeśli tylko zajdzie potrzeba. Dziękujemy za podpowiedź. Ciiiiiiii, żeby nie było, że namawiam do złego Ale serio, przeważająca ilość prac na rozszerzonym nie ma rozwiązanej gramatyki, bo jak już pisałam, za mało punktów, za dużo czasu trzeba poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.05.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 matko co tu sie dzieje zgorszona jezdem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 matko co tu sie dzieje zgorszona jezdem .... Patrzcie Państwo, jaka delikutaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hejeczka i spadam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.05.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 matko co tu sie dzieje zgorszona jezdem .... Zgorszonego już nie zgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Hejka ludzie Widzę, że wszyscy zgorszeni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.05.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 a co tutaj tak cicho? wszyscy pracuja? my siedzimy z mezem w ogrodzie i pijemy łyski Wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 a co tutaj tak cicho? wszyscy pracuja? my siedzimy z mezem w ogrodzie i pijemy łyski Wasze zdrowie Już skończyliśmy pracować Wróciliśmy z działki wcześniej, bo MOjemu znowu się zachciało, uwaga: BIEGAĆ I wlaśnie biega Dziś przerzucaliśmy piach z jednej kupy na drugą, bo przy kopaniu fundamentu pod ogrodzenie by przeszkadzała, przeniosłam kilka paczek styropianu na strych i takie tam ogólne sprzątanie działki Ach, bym zapomniała: widzieliśmy sarenkę jakieś max 80 metrów od naszej działki Skubała sobie jakąś trawkę czy coś... Normlanie w szoku byłam, że tak blisko podchodzą ludzi. W końcu jakieś 20 metrów od niej stał inny dom No, więc takie atrakcje dziś mieliśmy Aha, w końcu przyjechali do wylewki co to mieli ją skończyć nie wiem kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts