DPS 07.05.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 A mój Młody wszystko porozwiązywał. Z tym, że nie wiadomo, czy wszystko dobrze. Mówi, że łatwe i że tylko nie jest pewien jednej rzeczy w listeningu i jednego pytania z gramatyki. Oby było OK, mam taką nadzieję. To u Ciebie teraz będą saluny i w ogóle po tym sprzątaniu. Maciejowi wyrazy głębokiego uszanowania za te biegi proszę złożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 DPS, no ja się domyślam, że dobrze mu poszło, w końcu do UK jedzie na studyja Mój i te jego biegi, echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 07.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Kasia, to juz jest ten moment płytki, panele, meble....ech ja sie doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Kasia, to juz jest ten moment płytki, panele, meble....ech ja sie doczekać nie mogę. Andzik, zapędziłaś się z tymi meblami Jedyne nowe to meble do kuchni Na resztę to będzięmy musieli poczekac, ile?? sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Przerzucanie sterty piachu z miejsca na miejsce ... eeehhhh ... lata młodości mi się przypomniały i szlachetne czyny społeczne A ten Twojny pobiegł ... może tam co dajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nie no Kaśka, zazdrośc mnie zżera- ocieplenie zrobione, tani wykonawca schodów, płot Nie za duzo szczęścia na raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Nooooo!!!! Szczerze mówiąc to zatkło mnie z lekka to tempo!!! Ty naprawdę nie masz dzisiaj żadnego święta Świetnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dzień dobry! Czy zakwasy masz po kupie piachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ciekawi mnie, czy wstaniesz dzisiaj normalnie z kojka, czy też jakowyś podnośnik potrzebny będzie Ta kupa piachu może się zemścić Dzień dobry (znowu za Depsią lezę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.05.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kaśka....odnośnie jeszcze tych drzwi o których rozmawiałyśmy ... jesli masz możliwość to podjedź sobie do jakiegoś sklepu i pooglądaj na żywo ... zawsze to lepiej niż z folderu Tempo budowy masz norrrmalnie zabójcze...widze, że tak jak my w ostatnie dni wolne od pracy i święta wszelakie tyracie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Wiosna, wiosna, wiosna Aż chce sie pracować. Kupuj juz te farby to wcale nie jest takie proste Zdjecia, zdjecia, zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Zdjecia, zdjecia, zdjecia Tej kupy piachu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nie no Kaśka, zazdrośc mnie zżera- ocieplenie zrobione, tani wykonawca schodów, płot Nie za duzo szczęścia na raz? Verunia, ja to sobie sama zazdraszczam A tak serio to po tym tynkowym maraźmie nareszcie coś się dzieje Tylko mam zgryza z tymi drzwiami wewnętrznymi!!!!! Z zewnętrznymi zresztą też Wewnętrzne to miały być Porta Focus, ale okazało się, że wylwewki są za wysokie Tzn, tata szykował tak, żeby otwór na drzwi miła wysokość 2,10m. Przyszli panowie na pomiar i okazało się, że otwór ma 2,07 W związku z tym, że Focus ma szybę na całej dłygości, nie da się tego obciąć ot tak Sklep, w którym chciałam kupić te drzwi wysłał pismo do Porty czy oni ewentualnie nie zrobiliby takich ciut krótszych. Wczoraj przyszła odpowiedź, że owszem zrobią, ale musze zamówić conajmniej 10 sztuk i za bardzo wysoką dopłatą Sztuk mam 8, a wysokości dopłaty nawet nie sprecyzowali Więc szukałam dalej, to co znalazłam: - Classen Tetyda, wzór 5 ( w sklepie powiedzieli, żebym szukała dalej, bo badziew ale tani) - Interdoor, wzór capri ( brak ceny na stronie Interdoora) - PolSkone, wzory Impuls lub Argent (brak ceny) - Dewro wzór D715 lub D716 (brak ceny) Te ostatnie pasowałyby do drzwi wejściowych http://allegro.pl/item354798537_ekskluzywne_drzwi_zewnetrzne_model_h_233.html wklejam link, tam są kolory, doradźcie coś plizz, czy znowu muszę kupowac ten złoty dąb, czy mogłabym coś tak z innej parafii, na przykład orzeczh??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No patrzcie Państwo!!!! Przyznaj się, trzeba było pomocy do podniesienia Cię z łóżka Tutaj masz ceny capri InterDoora http://images31.fotosik.pl/245/573b6d3098fef413med.jpg Ale to z ubiegłego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja bym sobie dała spokój z tym złotym dębem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja bym sobie dała spokój z tym złotym dębem. Dzięki za te ceny, troszkę drogie jak na mój gust No ja też mam go dość, ale co radzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Czekaj, bo się gubię. Gdzie Ty masz ten złoty dąb? Jakie kolory wewnątrz przewidujesz, chodzi mi o podłogi i ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A ja tak tylko wtrace piec groszy na temat mieszkania - zawsze jest tak ze ludzie marudza - jeszce sie chyba nie zdarzylo - tylko sie nie przejmuj - ja jak sprzedawalam sowje to caly czas bylo cos nie tak !!!!!!! a pozniej przyszly dwie rodziny i podbijaly cene - wiec glowa do gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Czekaj, bo się gubię. Gdzie Ty masz ten złoty dąb? Jakie kolory wewnątrz przewidujesz, chodzi mi o podłogi i ściany. Jedyny złoty dąb jaki mam to brama garażowa, choć i ona jest raczej ciemniejsza niż taki prawdziwy złoty dąb. Mnie chodzi o drzwi wejściowe do domu. to jest ten wzór drzwi, a obok sa kolory http://www.drzwi-cal.pl/drzwi_zewnetrzne/cal_233.html HELP!!!!!! Udało mi sie znaleźć te drzwi u mnie w mieście, nie musze zamawiać na allegro, na dodatek w bardzo przyzwoitej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 A ja tak tylko wtrace piec groszy na temat mieszkania - zawsze jest tak ze ludzie marudza - jeszce sie chyba nie zdarzylo - tylko sie nie przejmuj - ja jak sprzedawalam sowje to caly czas bylo cos nie tak !!!!!!! a pozniej przyszly dwie rodziny i podbijaly cene - wiec glowa do gory! No mam nadzieję, że w końcu uda nam się sprzedać to mieszkanie za sensowną cenę Dzwonią ludzie bez przerwy. Jedni sa kulturalni, inni wręcz chamscy Oczywiście mówię tu o zachowaniu po usłyszeniu ceny Ja to nawet rozumiem te wybrzydzania, w końcu każdy chce kupić jak najtaniej, ale ja chce je sprzedać jak najdrożej, i to chyba też nikogo nie powinno dziwić Nie rozumiem tylko chamstwa, ale może ja dziwna jestem jakaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts