Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

A mój Młody wszystko porozwiązywał. :o

Z tym, że nie wiadomo, czy wszystko dobrze. :roll:

Mówi, że łatwe i że tylko nie jest pewien jednej rzeczy w listeningu i jednego pytania z gramatyki.

Oby było OK, mam taką nadzieję.

To u Ciebie teraz będą saluny i w ogóle po tym sprzątaniu.

Maciejowi wyrazy głębokiego uszanowania za te biegi proszę złożyć. :D

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaśka....odnośnie jeszcze tych drzwi o których rozmawiałyśmy :wink: ... jesli masz możliwość to podjedź sobie do jakiegoś sklepu i pooglądaj na żywo ... zawsze to lepiej niż z folderu :wink:

Tempo budowy masz norrrmalnie zabójcze...widze, że tak jak my w ostatnie dni wolne od pracy i święta wszelakie tyracie na budowie :lol:

Nie no Kaśka, zazdrośc mnie zżera- ocieplenie zrobione, tani wykonawca schodów, płot :o Nie za duzo szczęścia na raz? :wink:

Verunia, ja to sobie sama zazdraszczam :wink: :lol:

A tak serio to po tym tynkowym maraźmie nareszcie coś się dzieje :D

Tylko mam zgryza z tymi drzwiami wewnętrznymi!!!!!

Z zewnętrznymi zresztą też :-?

Wewnętrzne to miały być Porta Focus, ale okazało się, że wylwewki są za wysokie :o :-? Tzn, tata szykował tak, żeby otwór na drzwi miła wysokość 2,10m. Przyszli panowie na pomiar i okazało się, że otwór ma 2,07 :o :x

W związku z tym, że Focus ma szybę na całej dłygości, nie da się tego obciąć ot tak :x Sklep, w którym chciałam kupić te drzwi wysłał pismo do Porty czy oni ewentualnie nie zrobiliby takich ciut krótszych. Wczoraj przyszła odpowiedź, że owszem zrobią, ale musze zamówić conajmniej 10 sztuk i za bardzo wysoką dopłatą :cry: Sztuk mam 8, a wysokości dopłaty nawet nie sprecyzowali :evil: :cry: :cry: :cry:

Więc szukałam dalej, to co znalazłam:

- Classen Tetyda, wzór 5

( w sklepie powiedzieli, żebym szukała dalej, bo badziew :cry: ale tani)

- Interdoor, wzór capri

( brak ceny na stronie Interdoora)

- PolSkone, wzory Impuls lub Argent (brak ceny)

- Dewro wzór D715 lub D716 (brak ceny)

Te ostatnie pasowałyby do drzwi wejściowych

http://allegro.pl/item354798537_ekskluzywne_drzwi_zewnetrzne_model_h_233.html

wklejam link, tam są kolory, doradźcie coś plizz,

czy znowu muszę kupowac ten złoty dąb, czy mogłabym coś tak z innej parafii, na przykład orzeczh??? :roll:

Czekaj, bo się gubię. Gdzie Ty masz ten złoty dąb? Jakie kolory wewnątrz przewidujesz, chodzi mi o podłogi i ściany.

Jedyny złoty dąb jaki mam to brama garażowa, choć i ona jest raczej ciemniejsza niż taki prawdziwy złoty dąb. Mnie chodzi o drzwi wejściowe do domu.

to jest ten wzór drzwi, a obok sa kolory

http://www.drzwi-cal.pl/drzwi_zewnetrzne/cal_233.html

HELP!!!!!!

Udało mi sie znaleźć te drzwi u mnie w mieście, nie musze zamawiać na allegro, na dodatek w bardzo przyzwoitej cenie :D

A ja tak tylko wtrace piec groszy na temat mieszkania - zawsze jest tak ze ludzie marudza - jeszce sie chyba nie zdarzylo - tylko sie nie przejmuj - ja jak sprzedawalam sowje to caly czas bylo cos nie tak !!!!!!! a pozniej przyszly dwie rodziny i podbijaly cene - wiec glowa do gory!

No mam nadzieję, że w końcu uda nam się sprzedać to mieszkanie za sensowną cenę :roll: Dzwonią ludzie bez przerwy. Jedni sa kulturalni, inni wręcz chamscy :-? Oczywiście mówię tu o zachowaniu po usłyszeniu ceny :roll:

Ja to nawet rozumiem te wybrzydzania, w końcu każdy chce kupić jak najtaniej, ale ja chce je sprzedać jak najdrożej, i to chyba też nikogo nie powinno dziwić :roll: Nie rozumiem tylko chamstwa, ale może ja dziwna jestem jakaś??? :roll: :-?