DPS 08.05.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No proszę, prawdę pisali w Bilblii: "Szukajcie, a znajdziecie". Brazunia, to na odwrót jest, to ja za Tobą łażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Lecę na działkę, do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.05.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kasia, My mamy drzwi wejsciowe CAL tylko inny wzor. Sa z nami juz rok i spisuja sie bardzo ok. Jesli dasz rade finansowo wybierz debowe. Sosnowe wygladaja jakos tak gorzej.Ostateczna kalkulacje dostaniesz po obmiarach. U nas oscieznica byla nietypowa (grubsza opaska) i rozmiar drzwi troche wiekszy, wiec wzieli chyba o 30% wiecej. Z perspektywy czasu oceniam, ze warto. Obecnie kupilabym takie same. BTW tempo prac masz EXPRESOWE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ja skromnie w sprawie drzwi dla siebie wzielabym biale w jakim kolorze planujesz brame garazowa? faaaajnie by bylo, gdyby byla taka sama jak drzwi wejsciowe ....ale ja sie nie znam ...chcialam tylko wziasc udzial w konkursie ...mam nadzieje wygrac flaszke i wypic ja razem z toba ...w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.05.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Zabiore glos w sprawie drzwi jak juz bedzie wiadomo jaka jest nagroda i jaka niespdzianka . Mieszkanie czeka na wlasciwa i kulturalna osobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No Amber czemuś się wcześniej nie odzywała w sprawie drzwi??!!! Tzn, że je masz???? To ja się chciałam czegoś o tej firmie dowiedzieć, to masz!!! No ale potwierdzasz to co dziś widziałam, drzwi są wykonane solidnie i są po prostu ładne. Bierzemy tylko dębowe pod uwagę, bo teraz w bloku mamy sosnowe i choć na nie nie pada, nie wieje, mrozu nie ma to jakoś tak czasnąć trza, żeby je zamknąć Więc sośnie już dziękujemy. Frosia!!! Masz braki w wiedzy na temat mojej budowy!! ja już mam bramę garażową i to jakiś już dłuższy czas!! I właśnie już żałuję że wzięłam ją w tym nieszczęsnym złotym dębie Teraz wzięłabym w orzechu albo palisandrze, bo taki był wybór a tak doopa zbita. Rrmi, no jak mam zdradzić co za nagroda jak ma to być niespodzianka?? A z tym mieszkaniem to masz rację, wszak po kulturalnych lokatorach mogą przyjść li i jedynie tacy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kasia, może ja mam wypaczone spojrzenie, ale odnosze wrażenie, że ten dąb ciemny teak pasowałby do okien Popraw mnie jeśli się mylę - nie mogę otworzyć zdjęć w dzienniku, chyba znowu fotosik zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kasia, może ja mam wypaczone spojrzenie, ale odnosze wrażenie, że ten dąb ciemny teak pasowałby do okien Popraw mnie jeśli się mylę - nie mogę otworzyć zdjęć w dzienniku, chyba znowu fotosik zwariował Nie mylisz się, on nie jest taki oklepany jak złoty dąb no i chyba najlepiej pasuje do całej reszty, z tym, żde bardzo kusi mnie ten orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Orzech jest miodzio, ale będzie za ciemny - tak na mój gust. Przemyśl to sobie - brama złoty dąb ... tuż obok drzwi orzech ... i zaraz po nich okna drzewo różane(?) dobrze pamiętam?? P.S. przypomnij mi za jakieś pół godziny, że mam rosół wstawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Orzech jest miodzio, ale będzie za ciemny - tak na mój gust. Przemyśl to sobie - brama złoty dąb ... tuż obok drzwi orzech ... i zaraz po nich okna drzewo różane(?) dobrze pamiętam?? może i różane, kto je tam wie No i własnei boję sie tego misz-maszu, chyba jednak teak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ten teak mi się podoba, nawet bardziej niż orzech! Poważnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dziewczęta, spadam Prasowanie na mnie czeka Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dziewczęta, spadam Prasowanie na mnie czeka Nara U mnie też, zapraszam! Nawet kawę zrobię, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Do prasowania to pierwsza zawodniczka jest Frosia, było powiedzieć, na pewno by przyjechała prasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Właśnie skończyłam Normalnie ze 4 pralki prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.05.2008 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Kasia, No mamy, mamy Wlasnie z CAL-a, model 402. Tak jak pisalam wczesniej w ubieglym roku wiosna nam zamontowali. Przetrwaly zime i jest ok. Wejscie mamy od strony polnocnej, wiec narazone sa na wieksze zimno/mroz a na mniejsze dzialanie ostrego slonca. To podobno lepiej im sluzy Zamki, ktore oferuja do drzwi tez sa ok. Szukalismy drzwi prostych, nowoczesnych, ale tez solidnych i je mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzień doberek w piękny dzionek! Prognoza u nas taka na dzisiaj (i widać już, że się sprawdzi ), że istne lato będzie. Chyba też sobie popiorę, wszystko poschnie błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cześć Tak to jest z tym praniem. Nie ma czasu by robić to systematycznie a potem zawalenie. Skad ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Cześć i czołem Moje pranie ma się świetnie, gorzej z prasowaniem Kasia zaproszenia nie przyjęła i na mus będę musiała sama... bleeee ... Rany, jaki piękny dzionek się zapowiada (tfu...tfu...tfu... przez lewę ramię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 witam kaska , to jakos tylko tego blaszaka pamietam wryl mi sie w pamiec czy cus wczoraj tez mialam maraton z zelazkiem ....3,5h i ciagle mi bylo malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts