DPS 10.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Czy Wy już całkiem pogłupiałyście? Proszę się zachowywać. Nie mozna tak po prostacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 He, he, prazonki. Jemy je tylko w doch miejscach u mojej kolezanki w Zawierciu i u naszego znajomego na Kaszubach ktory pochodzi z Zawiercia Az mi slinka leci. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Depsia, ale my prostaki jesteśmy, to jak mamy inaczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.05.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Cześć Wybacz że rzadko zagądam ostatnio ale zapierniczam na podwórku jak robocik. Potem padam zmeczona spać i nie mam siły pisać Pozdrawiam cieplusio. ZObaczymy sie na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Kaśka też finiszuje i ciągle coś robi w domu, że jej wcale nie widać. Tak, tak, do zobaczenia na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Rozumiem , ze juz probowalas Jesli chcesz o tym opowiedziec to smialo Otóż dziś własnie "ochrzciłam" nasz kibelek Siku bylo No jak dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.05.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Otóż dziś własnie "ochrzciłam" nasz kibelek Siku bylo No jak dla mnie rewelacja Takie tam tylko siku a jak cieszy ...budowanie mimo wszelakiego poświecenia to fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Otóż dziś własnie "ochrzciłam" nasz kibelek Siku bylo No jak dla mnie rewelacja Takie tam tylko siku a jak cieszy ...budowanie mimo wszelakiego poświecenia to fajna sprawa. Człowieku, żebyś wiedział Normalnie myślałam, że na dół zlece zobaczyć jak leci w studzience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Otóż dziś własnie "ochrzciłam" nasz kibelek Siku bylo No jak dla mnie rewelacja Jak to niewiele do szczęścia potrzeba ... Cześć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.05.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Taka ilość to ledwo rury wypelniła Wczoraj tak sobie myślałam, ze w bardzo dobrym momencie budowy kupowałaś armaturę. Pozwoli Ci to uniknąć wielu błędow i przeróbek. To był bardzo dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Taka ilość to ledwo rury wypelniła Wczoraj tak sobie myślałam, ze w bardzo dobrym momencie budowy kupowałaś armaturę. Pozwoli Ci to uniknąć wielu błędow i przeróbek. To był bardzo dobry pomysł! Ech, no co ja bym zrtobiła bez Was?? Sama taka mądra nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Kaśka co z Twoim tarasem? Co chcesz zrobić wokół? WIem, ze bedziesz nawozić troche działkę ale domyślam się, ze nie aż tyle więc pewnie wokół bedzie skarpa jakaś. Masz juz pomysł jak to wykończyć? Gotowe elementy np. palisady, miniflory itp czy kamienie, drewno? Ja zaczęłam robić swoją skarpę. Mam juz mniej wiecej kształt nadany i zasadziłam roślinki i...... nie wiem co dalej. Dół jakoś mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Kaśka co z Twoim tarasem? Co chcesz zrobić wokół? WIem, ze bedziesz nawozić troche działkę ale domyślam się, ze nie aż tyle więc pewnie wokół bedzie skarpa jakaś. Masz juz pomysł jak to wykończyć? Gotowe elementy np. palisady, miniflory itp czy kamienie, drewno? Ja zaczęłam robić swoją skarpę. Mam juz mniej wiecej kształt nadany i zasadziłam roślinki i...... nie wiem co dalej. Dół jakoś mi nie wychodzi Mój taras to jest jedna wielka niewiadoma!!!! Czekam na Ciebie znaczy się Ty na pewno coś sensownego wymyślisz Znaczy u mnie będzie wysoko jakoś tak na 50-60cm. Skarpy raczej nie będę mogła zrobic, bo taras jest w jednym miejscu dosłownei metr od siatki ogrodzeniowej W trzech miejscach mam schody. Pojęcia nie mam co dalej z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 No nie rób mi tego Szukam pomysly i inspiracji. U mnie jest ok. 70cm więc skarpa musiała być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 No nie rób mi tego Szukam pomysly i inspiracji. U mnie jest ok. 70cm więc skarpa musiała być. Posłuchaj, jutro zrobię zdjęcia to zrozumiesz dlaczego u mnie nie da rady skarpa. Musiałaby się kończyc w dziwnym miejscu, zresztą tego się nie da opisać, jak zobaczysz to sama stwierdzisz, jest po prostu za blisko i nie mogłabym przejśc na druga stronę. Teraz myśle, ze chyba zrobię taką opaskę z kamyków czy jak??? No nie wiem do końca sama Teraz idę oglądać "teraz olbo nigdy" Do jutra, paaa Dlaczego nikt nie podziwia moich zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Dlaczego nikt nie podziwia moich zdjęc Jakie zdjęcia ............... Jura zawsze była piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Kasia, piekne sa te zamki, gdybym mogla to bym co roku tam jezdzila. Wy macie tak bliziutko, zazdroszcze. Jura jest przecudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.05.2008 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Hej Kasia, Zdjecia super! Przypomnialy mi czeste wycieczki po Jurze i festiwale "dzwieku i swiatla" na ktore co roku jezdzilam, zanim ktos nie doszedl do wniosku, ze to szkodzi ruinom Pewnie i szkodzi, ale fajnie bylo. BTW skarp, my tez mamy takowa. Jest z dwoch stron tarasu (trzecia to schody na calej dlugosci), na jakies metr szerokosci, srednio stroma. Cos tam bedziemy wsadzac i sadze ze wzmocnimy ja od dolu polnymi kamieniami. Powinno pasowac do opaski wokol domu ktora jest na 60 cm z kostki i na 50 cm z otoczakow. Mam nadzieje, ze w tym tygodniu uda sie za to zabrac No ale nasza skarba do ogrodzenia w najwezszym miejscu ma jakies 8 - 9 metrow, wiec trzeba ja zagospodarowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 O skarpach nic nie wiem, no to przynajmniej się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry! Zamki na Jurze podziwiałam, piękne - jak zawsze. Kasia, na dole skarpy to albo kamienie polne, albo rollborder (taka palisadka z kołków drewnianych, do kupienia gotowe na metry) albo jakieś inne odgraniczenie, bo potem uciążliwe jest ciągłe wyciąganie włażącej tam trawy z trawnika. Pogrzeb po obrazkach w necie, na pewno coś znajdziesz, warto też sprawdzić u nas na ogrodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts