jamles 12.05.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 na skarpę może porfir za 60zł/t niesortowany o taki http://i262.photobucket.com/albums/ii115/jamles/Obraz050-1.jpg albo 110zł/t tylko trzeba sobie wybierać samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Siem przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Hejka Dziś zrobię zdjęcie tego tarasu i sami zobaczycie, że skarpa nie wchodzi raczej w grę Pojęcia nie mam co tam zrobię A jeśli na coś wpadnę to i tak wykonanie raczej w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 To co innego? Barierka i tak zostawisz? Wytynkujesz jak cokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.05.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 To co innego? Barierka i tak zostawisz? Wytynkujesz jak cokół? No własnie myślałam o barierce, nie na całym, ale tak gdzie niegdzie, w newralgicznych punktach Tzn, będę mieć schody w trzech miejscach więc tak między schodami chciałabym miec barierkę, taką "statkową" Nie dałam rady zrobić zdjęć dzisiaj, może jutro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 No fajna ta Jura, musze się tam kiedys wybrac na dłuzej , nawet w niedziele przejeżdzałam przez twoje Z.... i ci machałam, ale nie było czasu się zatrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.05.2008 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kaśka, nie zapomnij dzisiaj zdjęć zrobić. Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.05.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No proszę chwilę mnie nie było u Ciebie a tu już 70 str komentarzy,, Zaganiana jestem ostatnio, kasy szukam. Od dwóch tygodni słyszę,ze kredyt ''na dniach'' będzie..Dobrze ,że ekipę mam zaradną i nie muszę ich pilnować.. pozdrawiam Cie Ciepło. Byle do zjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzieńdoberek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No fajna ta Jura, musze się tam kiedys wybrac na dłuzej , nawet w niedziele przejeżdzałam przez twoje Z.... i ci machałam, ale nie było czasu się zatrzymac O TY!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak swoją droga to Ty sie wybierasz na tą Jurę jak sójka za morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kaśka, nie zapomnij dzisiaj zdjęć zrobić. Dzień dobry. Postaram się Mam nowy aparat, mąż nas uszczęśliwił i nie wiem czy w ogóle mi się uda coś zrobic. Milion szećset sto dziewięćset przycisków, jak na mój gust za dużo tego Znaczy wiem, gdzie się przyciska żeby cyknąć fotę, ale cała reszta to black magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A instrukcję masz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No proszę chwilę mnie nie było u Ciebie a tu już 70 str komentarzy,, Zaganiana jestem ostatnio, kasy szukam. Od dwóch tygodni słyszę,ze kredyt ''na dniach'' będzie..Dobrze ,że ekipę mam zaradną i nie muszę ich pilnować.. pozdrawiam Cie Ciepło. Byle do zjazdu Andzik, z kasa to akurat chyba większość ma podobnie Ja już swoje stresy z kredytem przeżyłam, dziękuje postoje Byle do zjazdu, masz racje Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.05.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No ladnie , ladnie na tej Jurze . Zdjecia to pewnie z nowego aparatu juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No ladnie , ladnie na tej Jurze . Zdjecia to pewnie z nowego aparatu juz EEEE, te jeszcze ze starego Nowy to ja się dopiero muszę naumieć obsługiwać A ja debil techniczny jestem, więc trochę mi to zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No zdjęcia zrobione Z tym, że wgrywają się na Fotosika od pół godziny Chyba jakaś duża rozdzielczość była ustawiona i dlatego, a ja nie pomyślałam o tym wcześniej i nawet nie wiem czy umiałabym zmiejszyć rozmiar zdjęć Kuźwa, ten stary to był pryszcz w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Cześć Kasiu Fajnie na tej Jurze co. Ostatnio jak wracałam z majowego weekentu to był objazd za Jędrzejowem i przejechalismy własnie przez Mirów i Bobolice. Juz nie raz tam bylismi, i pewnie nie raz sie jeszcze wybierzemy. A jak przejezdzałam przez Z.... to machałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.05.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A budujesz w iscie ekspresowym czasie Już niedługo przeprowadzka pewnie. Ja ostatnio z czasem na bakier więc moze jak znowu zajrze to zobacze że już mieszkasz No mam nadzieje ze uda mi sie wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.05.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Następna!! Jechała i tylko machała Ech... A co do przeprowadzki to mam nadzieję jednak, ze zajrzysz jeszcze w tak zwanym między czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts