Maxtorka 20.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ale sie ciesze z tego Twojego stropu Ja też ale mało gramotna dziś jestem i zamiast od razu gratulować to jakieś fizdrygałki fklejam Się poprawię , obiecuję , trzy palce na sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Maxi To trzeba jeszcze zapluc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Maxi To trzeba jeszcze zapluc Tfu tfu tfu , przez lewe ramię i raz dokoła dla pewności A Kaśka to chyba oblewa Obleję i ja w intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 raz dokoła dla pewności A jak Ty to robisz , bo tak to nie umiem. Umiem tylko jak chlopy na budowie , jak stoje przy betoniarce to tak sie nachylam i tak jakos zaciskam zeby i sobie wtedy pluje , tak fajnie to wychodzi , bardzo lubie Ale zeby naobkolo to nie To na zdrowko Pod ten strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 łooo, ten strop to będzie mocny jak ta lala (my cały czas oblewamy) fajnie, że też się cieszycie to bardzo miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 raz dokoła dla pewności A jak Ty to robisz , bo tak to nie umiem. Nie wiem , samo jakos tak wychodzi ale trzeba szybko i z wiatrem coby sie nie opluć To zdrówko ......stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 łał Kaśka normalnie szok aleś teraz poleciała do przodu gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 to będziemy ładne obiecztery nie musialas pisac , przeciez to oczywiste ale sie ciesze z tego Twojego stropu ja też, rrmi, ja też obmyślam, gdzie byśmy się mogły spotkać te najładniejsze obiecztery Kazimierz Dolny byłby gdzies tak pośrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A w ogóle dziewczyny to dzięki za odwiedziny, bo juz komentarze i dziennik spadły na łeb i szyję Uzupełniam dziennik w takim razie Jak to powiedziała Reyzel chyba : opuściłam się w pisaniu jak baranie jaja o przepraszam to ja powiedzialam a stropik pietkny, pozniej tylko scianki szczytowe, kolankowe i wiezba!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Kaśka, ale pędzicie. Zdrówka życzę, bo jak Ty będziesz te materiały zamawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No Kasia , jeśli dziś Ci zalewają strop to już Cię prawie ( robi - już nie taką wielką - różnicę ) dogoniłam Bo mój ma być zalewany jutro bądź w najdalej w poniedziałek! A z tymi baranimi jajami ... To Kolakao w swoich komentarzach tak się sama podsumowała a ja się tylko mogę "obiema ręcami" pod tym podpisać . Niestety no nie dosc ze sie opuscilam w pisaniu swojego dziennika to rowniez opuscilam sie w czytaniu innych - wstyd sie przyznac ale cale dnie jakies szalone, mijaja jak nie wiem co i nie wiem jak !!!!! a roboty tyle ze nie wiadomo gdzie rece wlozyc - aaa ale sobie przynajmnjjie tutaj ponarzekam bo tak musze trzymac fason hehuehuheueh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 21.09.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No dobrze, dobrze.... obiecuję poprawę Zauważyłam,że doświadczeni murarze pomimo większej praco i czasochłonności wolą monolit to i ja tak chcę Pamiętaj Kasiu, że wiechę też się zalewa... a później dach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.09.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 kasiunia wracaj szybko do zdrowia p.s. blaszanki jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No dobrze, dobrze.... obiecuję poprawę Zauważyłam,że doświadczeni murarze pomimo większej praco i czasochłonności wolą monolit to i ja tak chcę Pamiętaj Kasiu, że wiechę też się zalewa... a później dach itd. hehehe... jak tam ma być to pewnie każdy z nas potem do AA będzie się musiał zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Verunia, niech stracę, może być i Kazmierz kolakao, sorka zwalam tą pomyłkę na konto choroby i ogólnego zamieszania marjucha i froch mam nadzieję, że szybko dojdę do sięgdzyż jak wszystko dobrze pójdzie, za tydzień lub 10 dni przychodzi ekipa do więźby (teraz to mnie ciary po plecach przeleciały) a co do blaszanki to dzwoń tam skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Z tym traceniem to chyba nie tak do końca Kasia... słyszałam że Kazimierz Dolny to piękne miasto ... Tylko dlaczego tak daleko od Poznania ?? Zdrowiej wreszcie Kasia - "zalewanie" Ci nie pomogło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Z tym traceniem to chyba nie tak do końca Kasia... słyszałam że Kazimierz Dolny to piękne miasto ... Tylko dlaczego tak daleko od Poznania ?? Zdrowiej wreszcie Kasia - "zalewanie" Ci nie pomogło ?? Wiem, Kazimierz jest piękny a ja tam jescze nie byłam A po tym zalewaniu to jakoś tak pić mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Z tym traceniem to chyba nie tak do końca Kasia... słyszałam że Kazimierz Dolny to piękne miasto ... Tylko dlaczego tak daleko od Poznania ?? Zdrowiej wreszcie Kasia - "zalewanie" Ci nie pomogło ?? Wiem, Kazimierz jest piękny a ja tam jescze nie byłam A po tym zalewaniu to jakoś tak pić mi się chce kiekie ... to się chyba kacyk ( lub jesli bardzo się pić chce - to kac ) nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Zaczynam mieć wątpliwości natury egzystencjonalnej czyli: jak to wszystko wykończyć, żeby to miało ręce i nogi żeby pasowało wszystko do się i żeby nas to nie zrujnowało finansowo Po pierwsze: czy kamień dekoracyjny pasuje do luksefów?? Podoba mi się i jedno i drugie ( oczywiście w śladowych ilościach) ale czy razem wygląda to dobrze??? _________________ he he he witam w klubie zobaczymy czy jest ktoś równie niezdecydowany jak ja a i o pluciu było no to ja mam złe wspomnienia jeden okniarz ciągle pluli i smarał już byłam bliska przywalić mu dechą, a potem jego pysiorem wytrzec posadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 a już byłam bliska przywalić mu dechą, a potem jego pysiorem wytrzec posadzkę sprawdzam jak napisałam już myślałam że wyszło pisiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts