Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Kasia

Ja tak za przeproszeniem organizacyjnie.

Pamietam , ze chcialas sie w czasie jak bedziesz w Wawie spotkac z Amber i z kims jeszcze , nie pamietam z kim , jak sie juz poumawiasz to daj znac skad Ciebie odebrac. Jesli sie bedziesz umawiala of course :roll:

Dpsie to pewnie z tych palacow .Nie wiem jeszcze kto bedzie do nas jechal i jak sie organizwac , wiec pytam wczesniej :D

Zamawiaj kochana , zamawiaj , bo pozniej z rozpaczy glupt narobisz :wink:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia

Pamietam , ze chcialas sie w czasie jak bedziesz w Wawie spotkac z Amber i z kims jeszcze , nie pamietam z kim , jak sie juz poumawiasz to daj znac skad Ciebie odebrac. Jesli sie bedziesz umawiala of course :roll:

Dpsie to pewnie z tych palacow .Nie wiem jeszcze kto bedzie do nas jechal i jak sie organizwac , wiec pytam wczesniej :D

No ja bardzo chętnie z Amber się spotkam :D

jesli tylko będzie miala czas :D

Kasia a to trafiłam.... :D :D :D

Moja rodzina - jedna mieszka na Gałczyńskiego, druga na Borowym Polu, trzecia ...hmm zawsze zapominam jak to sie nazywa - za Borowym polem za cmentarzem.... no a inna jeszcze w Zdowie.....Mogłabym jeszcze tak powymieniać ....ale..... :D :D :D

A Ty gdzie sie budujesz? Napisz na PV.... :D :D :D Może Cie odwiedzę jak będę jechała na urlop....i obejrzę Twoje dzieło..... :) :) :) ...ale to szybko nie nastąpi.... :wink: :wink: :wink:

Kasia

last minute to może być ...............pułapka :-? :wink:

No, jakby raz w życiu mnie się udało, że z Pałacu mnie będą odbierać, a jeszcze taką limuzyną z takim kierowcą - moje szczęście będzie pełne. :D

Ja już próbowałam się spotkać z Amber, ale to trudne jest. :(

Wystarczy mi chyba Blinio. 8)

Bo w niedzielę bezwzględnie muszę wracać. :-?

Kasia a to trafiłam.... :D :D :D

Moja rodzina - jedna mieszka na Gałczyńskiego, druga na Borowym Polu, trzecia ...hmm zawsze zapominam jak to sie nazywa - za Borowym polem za cmentarzem.... no a inna jeszcze w Zdowie.....Mogłabym jeszcze tak powymieniać ....ale..... :D :D :D

A Ty gdzie sie budujesz? Napisz na PV.... :D :D :D Może Cie odwiedzę jak będę jechała na urlop....i obejrzę Twoje dzieło..... :) :) :) ...ale to szybko nie nastąpi.... :wink: :wink: :wink:

Poszło :D

ja poczekam, cierpliwa jestem no i przez najbliższe 30 lat się nigdzie nie wyprowadzam :wink:

No, jakby raz w życiu mnie się udało, że z Pałacu mnie będą odbierać, a jeszcze taką limuzyną z takim kierowcą - moje szczęście będzie pełne. :D

Ja już próbowałam się spotkać z Amber, ale to trudne jest. :(

Wystarczy mi chyba Blinio. 8)

Bo w niedzielę bezwzględnie muszę wracać. :-?

DPSia to my się razem trzymac musimy :D

Ja też poproszę z tych Pałaców 8)

No to szkoda, że Amber nieuchwytna :-?

Ale ja nie pierwszy i nie ostatni raz do Wawy sie wybieram 8)

No i ja tez bezwględnie w niedzielę musze wracać :D

Kasia,

Sadze, ze 1 czerwca byloby ok :-) Dam jeszcze znac, bo Mojny to w weekendy w domu nie usiedzi i wlecze mnie to tu, to tam w ramach szeroko rozumianej rozrywki :lol: Cos ostatnio przebakiwal o recertyfikacji i ze bedzie musial zakuwac, wiec jest szansa, iz posleczy w labolatorium ;)

Dziewczyny, normalnie obserwuje cud przemiane, jak z paskudnej zaby powstaje ksiaze ... znaczy sie z ugoru piekna dzialka :-) No normalnie baaardzo piekna ... Jak jeszcze mi sie trawa zazieleni, to juz calkiem ... Ogrodnik jeszcze nie skonczyl swoich prac, ale to co wiedze cudnie raduje moje oczy 8) :D

Fajnie miec ladna dzialke 8)

Ty to masz pamięć! Rzeczywiście, 17.25. :D

Sałatkę koniecznie poproszę, fantastyczna jest, nie dopuszczę chyba nikogo do michy! :D

Małżonek wszystkożerny jest, nie będzie marudził. :D

Coś dla Was i dla Housa zabiorę. Smaluszek może być? :D

Już się cieszę na ten wyjazd. :D

swinki male :evil:

lubicie wkurzac niewinnych :evil:

Fi! 8)

Ja tu niewinnych nie widzę. 8)

Niedługo rok minie, jak byłaś u mnie. :evil:

Proszę się sprężyć i zajechać, to i co lepszego się znajdzie. :D