rrmi 15.05.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Kasia Ja tak za przeproszeniem organizacyjnie. Pamietam , ze chcialas sie w czasie jak bedziesz w Wawie spotkac z Amber i z kims jeszcze , nie pamietam z kim , jak sie juz poumawiasz to daj znac skad Ciebie odebrac. Jesli sie bedziesz umawiala of course Dpsie to pewnie z tych palacow .Nie wiem jeszcze kto bedzie do nas jechal i jak sie organizwac , wiec pytam wczesniej Zamawiaj kochana , zamawiaj , bo pozniej z rozpaczy glupt narobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Kasia Ja tak za przeproszeniem organizacyjnie. Pamietam , ze chcialas sie w czasie jak bedziesz w Wawie spotkac z Amber i z kims jeszcze , nie pamietam z kim , jak sie juz poumawiasz to daj znac skad Ciebie odebrac. Jesli sie bedziesz umawiala of course Dpsie to pewnie z tych palacow .Nie wiem jeszcze kto bedzie do nas jechal i jak sie organizwac , wiec pytam wczesniej Zamawiaj kochana , zamawiaj , bo pozniej z rozpaczy glupt narobisz No ja bardzo chętnie z Amber się spotkam jesli tylko będzie miala czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A Ty plytki wszedzie planujesz czy parkiety na salonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Kasia a to trafiłam.... Moja rodzina - jedna mieszka na Gałczyńskiego, druga na Borowym Polu, trzecia ...hmm zawsze zapominam jak to sie nazywa - za Borowym polem za cmentarzem.... no a inna jeszcze w Zdowie.....Mogłabym jeszcze tak powymieniać ....ale..... A Ty gdzie sie budujesz? Napisz na PV.... Może Cie odwiedzę jak będę jechała na urlop....i obejrzę Twoje dzieło..... ...ale to szybko nie nastąpi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Kasia Ja tak za przeproszeniem organizacyjnie. Pamietam , ze chcialas sie w czasie jak bedziesz w Wawie spotkac z Amber i z kims jeszcze , nie pamietam z kim , jak sie juz poumawiasz to daj znac skad Ciebie odebrac. Jesli sie bedziesz umawiala of course Dpsie to pewnie z tych palacow .Nie wiem jeszcze kto bedzie do nas jechal i jak sie organizwac , wiec pytam wczesniej Zamawiaj kochana , zamawiaj , bo pozniej z rozpaczy glupt narobisz last minute to może być ...............pułapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dpsie to pewnie z tych palacow .Nie wiem jeszcze kto bedzie do nas jechal i jak sie organizwac , wiec pytam wczesniej No, jakby raz w życiu mnie się udało, że z Pałacu mnie będą odbierać, a jeszcze taką limuzyną z takim kierowcą - moje szczęście będzie pełne. Ja już próbowałam się spotkać z Amber, ale to trudne jest. Wystarczy mi chyba Blinio. Bo w niedzielę bezwzględnie muszę wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Kasia a to trafiłam.... Moja rodzina - jedna mieszka na Gałczyńskiego, druga na Borowym Polu, trzecia ...hmm zawsze zapominam jak to sie nazywa - za Borowym polem za cmentarzem.... no a inna jeszcze w Zdowie.....Mogłabym jeszcze tak powymieniać ....ale..... A Ty gdzie sie budujesz? Napisz na PV.... Może Cie odwiedzę jak będę jechała na urlop....i obejrzę Twoje dzieło..... ...ale to szybko nie nastąpi.... Poszło ja poczekam, cierpliwa jestem no i przez najbliższe 30 lat się nigdzie nie wyprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A Ty plytki wszedzie planujesz czy parkiety na salonach? Mix bedzie Płytki i raczej panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dpsie to pewnie z tych palacow .Nie wiem jeszcze kto bedzie do nas jechal i jak sie organizwac , wiec pytam wczesniej No, jakby raz w życiu mnie się udało, że z Pałacu mnie będą odbierać, a jeszcze taką limuzyną z takim kierowcą - moje szczęście będzie pełne. Ja już próbowałam się spotkać z Amber, ale to trudne jest. Wystarczy mi chyba Blinio. Bo w niedzielę bezwzględnie muszę wracać. DPSia to my się razem trzymac musimy Ja też poproszę z tych Pałaców No to szkoda, że Amber nieuchwytna Ale ja nie pierwszy i nie ostatni raz do Wawy sie wybieram No i ja tez bezwględnie w niedzielę musze wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Zobaczysz u mnie panele i Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Zobaczysz u mnie panele i Ci przejdzie EEEE tam, nie widziałas moich paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Kasia, Sadze, ze 1 czerwca byloby ok Dam jeszcze znac, bo Mojny to w weekendy w domu nie usiedzi i wlecze mnie to tu, to tam w ramach szeroko rozumianej rozrywki Cos ostatnio przebakiwal o recertyfikacji i ze bedzie musial zakuwac, wiec jest szansa, iz posleczy w labolatorium Dziewczyny, normalnie obserwuje cud przemiane, jak z paskudnej zaby powstaje ksiaze ... znaczy sie z ugoru piekna dzialka No normalnie baaardzo piekna ... Jak jeszcze mi sie trawa zazieleni, to juz calkiem ... Ogrodnik jeszcze nie skonczyl swoich prac, ale to co wiedze cudnie raduje moje oczy Fajnie miec ladna dzialke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.05.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 No mnie tez pasi Sprawdzałam już powrotne pociągi i jeden mam o 16.10 drugi 17.10 Myśle, ze jakas mała kawka się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ja muszę jakoś wcześnie chyba wyjechać z Wawy, bo do nas długo się jedzie. Pogadam jeszcze ze Starym, zobaczymy, co powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dpsia Twoj pociag to ten o 17.25 czy 15 .10 do Jumy ? Ale fajnie bedzie , salatke zrobie i co jeszcze chcecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ty to masz pamięć! Rzeczywiście, 17.25. Sałatkę koniecznie poproszę, fantastyczna jest, nie dopuszczę chyba nikogo do michy! Małżonek wszystkożerny jest, nie będzie marudził. Coś dla Was i dla Housa zabiorę. Smaluszek może być? Już się cieszę na ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 swinki male lubicie wkurzac niewinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 swinki male lubicie wkurzac niewinnych Oj to to Dzień dobry, w końcu moge się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 swinki male lubicie wkurzac niewinnych Fi! Ja tu niewinnych nie widzę. Niedługo rok minie, jak byłaś u mnie. Proszę się sprężyć i zajechać, to i co lepszego się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 A kaj to Gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts