kaśka maciej 18.05.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 A kaj to Gospodyni Oj Skleroza nie boli!!!! Komunia dziedzica była przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 A kaj to Gospodyni Oj Skleroza nie boli!!!! Komunia dziedzica była przecież Nie mam sklerozy, jeno cińżko pracowałam fizycznie to i umysł zwiotczał Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No dobry, dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Rrmi, ja się tak właśnie zastanawiałam cóż ja Ci moge przywieżć, zeby nie było tak na krzywy ryj Może masz jakeiś życzenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Tu można składać zamówienia na zdjęcia z Komunii Przesyłam na priw, bez pobrania Powiem Wam, że Synek spisał się dzielnie, pieknie przemawiał i w ogóle No i oczywiście mamusia się popłakała jak Synek śpiewal No generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni z uroczystości w Kościele i tej części mniej oficjalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Miałam kiedyś psiaka, który wył jak ja śpiewałam. Wolałabym chyba, żeby płakał Dawaj te foty (na zaplatę nie licz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.05.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dobra, lecę nyny Trzeba odespać ten stres Juto jedziemy z Komunistą na Pielgrzymkę Cała grupa z rodzicami, myślę, że będzie fajnie, W palnach Kraków i Wadowice To nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No to nynaj!! uważaj tylko, żeby aureolka nie zaczęła Cię uciskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jedynie Braza o mnie pamięta Wróciłam, aureolka uciska mi łepetynę Kierowcy pokiełbasiły się drogi i troszkę dłuuuuuuuugo wracaliśmy do momu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jedynie Braza o mnie pamięta Tak jakoś wyszło Wróciłam, aureolka uciska mi łepetynę Poluźnij, już mówiłam Kierowcy pokiełbasiły się drogi i troszkę dłuuuuuuuugo wracaliśmy do momu Za długo się modlił ... na pomoc liczył, czy co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Hmm, sęk w tym, że nawet z autobusu nie wyszedł do rzadnego Kościoła A powiem Wam, że ten w Łagiewnikiach zrobił na mnie największe wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Kościoła Mariackiego chyba nic nie przebije!!!! P.S. On się w tym autobusie modlił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Kościoła Mariackiego chyba nic nie przebije!!!! P.S. On się w tym autobusie modlił .... Kościół Mariacki a ten w Łagiwnikach to zupełenie dwie różne, baaardzo różne bajki. Mariacki to kościół w starym stylu, podobnie jak ten w Wadowicach i Kalwarii, choć pewnie ten Mariacki starszy jest. Natomiast Łagiewniki to bardzo nowoczensy kościół, jany, przestronny i niemalże surowy. Ołtarz przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Zdjęcia z Łagiewnik masz??? To pokaż, ja tam nie byłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Zdjęcia z Łagiewnik masz??? To pokaż, ja tam nie byłam! mam, ale nie mamy zdjęć w środku, bo nie wolno robić jutro wgram na serwer to Wam pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Zdjęcia z Łagiewnik masz??? To pokaż, ja tam nie byłam! mam, ale nie mamy zdjęć w środku, bo nie wolno robić jutro wgram na serwer to Wam pokaże Nie robiłaś nigdy zdjęć "z biodra"???? Najwyższy czas się nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Zdjęcia z Łagiewnik masz??? To pokaż, ja tam nie byłam! mam, ale nie mamy zdjęć w środku, bo nie wolno robić jutro wgram na serwer to Wam pokaże Nie robiłaś nigdy zdjęć "z biodra"???? Najwyższy czas się nauczyć Raz robiliśmy zdjęcia na zamku w Malborku Najedliśmy się takiego wstydu, że od tamtej pory nie robię Pani strażniczka w zamku tak się po nas przejechała, ze hoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dziewczyny, odpadam od pionu Idę spać. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dziewczyny, odpadam od pionu Idę spać. Do jutra Miłych snów Do jutra!! Ale po południu, będę zarabiać na siodło od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 ja poczekam, cierpliwa jestem no i przez najbliższe 30 lat się nigdzie nie wyprowadzam O jaka pewna, tez kiedyś taka byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts