Gość 20.05.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Słuchajcie dziołchy!!! Normlanie to ja mam zmarszczki (dużooooooooo zmarszczek) siwe włosy ( też dużo) fałdy na brzuchu i galopujący cellulit Taaaaa, i sztuczną szczekę i ślepa jak kret Co ty nam tu pitu pitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Normlanie to ja mam zmarszczki (dużooooooooo zmarszczek) siwe włosy ( też dużo) fałdy na brzuchu i galopujący cellulit Babciu, a to w przyszłym tygodniu prawnuka wesele, tak? Okulary większe kupcie, bo miotłę swoją w kącie zapomnieliście, babciu. no co jae bede język szczępic sama zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.05.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Noooo Kasienka! Pieknie! Po prostu pieknie! Cudna elegancja, fyzura szalowa, figura cud-miod i orzeszki nie mowiac o kreacji i oczywiscie dostojnym Komuniscie i Szanownym Malzonku Bardzo mi sie zestaw zdjeciowy podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Słuchajcie dziołchy!!! Normlanie to ja mam zmarszczki (dużooooooooo zmarszczek) siwe włosy ( też dużo) fałdy na brzuchu i galopujący cellulit Taaaaa, i sztuczną szczekę i ślepa jak kret Co ty nam tu pitu pitu no dobra, rozszyfrowałyście mnie normlanie mam urode i figure Hollywoodzkiej gwiazdy tak wyczesana i ubrana chodzę śmieci wyrzucać i w ogle nie mam wad żadnych tylko się nie rozczarujcie na Zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kaśka, to jak rany!!!! Ja to mogę o zmarszczkach gadać, ale Ty Boga się kobieto nie boisz Aha, i jakby ktoś nie zauważył, to przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kaśka, to jak rany!!!! Ja to mogę o zmarszczkach gadać, ale Ty Boga się kobieto nie boisz Aha, i jakby ktoś nie zauważył, to przylazłam Cierpliowści kobieto, lipiec już niedługo, oblookasz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kaśka, to jak rany!!!! Ja to mogę o zmarszczkach gadać, ale Ty Boga się kobieto nie boisz Aha, i jakby ktoś nie zauważył, to przylazłam Cierpliowści kobieto, lipiec już niedługo, oblookasz sama Myślisz, że ja Ciebe będę oblookiwać Ciacho przy Tobie fajne się kręci, na Niego polookam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.05.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ... Myślisz, że ja Ciebe będę oblookiwać Ciacho przy Tobie fajne się kręci, na Niego polookam To ja pojade z Tobą. Uzupełnimy się Jakby kto nie zauważył to do komentarzy zawitał ponownie spirytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 No i masz Teraz to : jaka laska z ciebie i to i tamto, a potem to za moim ciachem się bedziesz oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ... Myślisz, że ja Ciebe będę oblookiwać Ciacho przy Tobie fajne się kręci, na Niego polookam To ja pojade z Tobą. Uzupełnimy się Jakby kto nie zauważył to do komentarzy zawitał ponownie spirytus No w końcu!!!!!!!!!!!!!!!! W nagrodę dostaniesz zdjęcie, chcesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ... Myślisz, że ja Ciebe będę oblookiwać Ciacho przy Tobie fajne się kręci, na Niego polookam To ja pojade z Tobą. Uzupełnimy się Jakby kto nie zauważył to do komentarzy zawitał ponownie spirytus Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.05.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ... W nagrodę dostaniesz zdjęcie, chcesz???? jasne czekam przyślesz na priv ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.05.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło ...z nocnej wycieczki Cześc brazunia słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło ...z nocnej wycieczki Cześc brazunia słoneczko No i jak Ciebie nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło ...z nocnej wycieczki Cześc brazunia słoneczko No i jak Ciebie nie kochać Brazunia, nie rozpędzaj sie tak z tym kochaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło ...z nocnej wycieczki Cześc brazunia słoneczko No i jak Ciebie nie kochać Brazunia, nie rozpędzaj sie tak z tym kochaniem Szwung jakis dzisiaj mnie ogarnął Chyba spać pójdę, to mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Nie no, Braza luzik, kochaj se jabko, byle nie za mocno, bo mój ci on jest i jeszcze paru inncyh na tym forum Nie wspominając szanownej jabkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 No to sobie dalej kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.05.2008 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Bry Kobialki Chociaz lepiej Laseczki Pol nocy padalo, co cieszy mnie niezmiernie Na wsi piekny ranek mamy! Rosa, troche mgly nad lakami i mnostwo spiewu ptakow z pobliskiego lasu. Psy juz wybiegane. No to milego dnia Forumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Amber, bój się Boga, prawie tak wcześnie jak ja wstajesz! Kaśka, ja tam nie żeby coś tego, ale jakoś kochliwie tu u Ciebie. Twojny o tym wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts