braza 21.05.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kobiety!!!!! O tej porze to ja się przez sen słodko uśmiecham Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Amber, bój się Boga, prawie tak wcześnie jak ja wstajesz! Kaśka, ja tam nie żeby coś tego, ale jakoś kochliwie tu u Ciebie. Twojny o tym wie? DPSiu, no na litość Boską!! Chcesz, zeby mi odciął dostęp do netu Amber, Ty cierpisz na bezsenność czy jak???? Cześć Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 jestem więc piszę co by ochrzantusa nie dostać podglądam kolorystykę bo chcę grafitowy dach i niby to taki fajny neutralny kolor ale ciągle mam zgryza pt. jaki kolor bramy i jakie wykończenie balkonów ale może to z czasem przyjdzie samo (taką mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło ...z nocnej wycieczki Cześc brazunia słoneczko No i jak Ciebie nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło ...z nocnej wycieczki Cześc brazunia słoneczko No i jak Ciebie nie kochać nie bój nic jamlesik my cię wszystkie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło ...z nocnej wycieczki Cześc brazunia słoneczko No i jak Ciebie nie kochać nie smuć się tylko jakigoś komplementa przywal a strumień a może i cała Amazonka miłości się wyleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 jamles przywal focha braza ma miekkie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no to ja wiem dlaczego takie puchy na RW bo wszyscy się po komentarzach lovują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Wszelki duch!!!!! Nasze przystojne Jabko wróciło ...z nocnej wycieczki Cześc brazunia słoneczko No i jak Ciebie nie kochać nie bój nic jamlesik my cię wszystkie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 GAZOWNIAAAAA No chyba mnie zaraz potarga Co za debilny urząd Nie mam sił Już miesiąc minął odkąd podłączyli mi licznik na gaz. Wtedy dowiedziałam się, ze oni zgłosza to w biurze i że biuro wyśle mi fakturę na druga ratę za podłączenie Dzwonię dziś, a pani stwierdziła, że oni NIC nie wysyłają, że oni nie będą pilnować klienta ani mówic mu ile ma zapłacić Czy ja jestem nienormalna??? Pierwszą fakturę na 1 ratę przysłali, więc naiwnie pomyślałam, że druga też przyśla, nieee???? Normalnie opadłam z sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Nie wiem, czy to Cię pocieszy, ale to nie jest jedyny debilny "urząd" w tym kraju. Jakoś to załatwisz, musisz, nie? No dobra, nie powiem Twojnemu. Szkoda by było, jakby Ci net odciął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.05.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Hej Slonka Kasia, Wez pare glebokich oddechow, upchaj do buzi pol tabliczki czekolady, a wieczorem zrob sobie drinka i swiat od razu stanie sie kolorowy Tak jak rzekla Depsia, gazownia to nie jedyny kretynski urzad szkoda zdrowia A poza tym, Ty masz teraz wypoczywac, relaksowac sie, wybierac podlogi, kafle, bawic sie z probnikami fug a nie wnerwiac na urzedasow Depsiu, Ze wstawaniem Tobie chce dorownac Jak dobrze pojdzie, to moze uda mi sie zrobic zdjecie mojej wsi o poranku Jak juz nie noc jest, a jeszcze nie dzien, niby juz slonce wstalo, ale cale we mgle ... ahhh .... pieknie bywa Tylko potem zupelnie nieprzytomna jestem ... ide uciac sobie drzemke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jamlesik, Ty fochów nie strzelaj, bo Ty ponad poziomy wylatujesz Kasia: jezioro...lotos...spokój... Gazownia jest debilna, energetyka jest debilna, urzedy miast są debilne ..... dobra już mi się nie chce dalej wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jamlesik, Ty fochów nie strzelaj, bo Ty ponad poziomy wylatujesz Kasia: jezioro...lotos...spokój... Gazownia jest debilna, energetyka jest debilna, urzedy miast są debilne ..... dobra już mi się nie chce dalej wymieniać Brazunia, DPSia i Amberciu melduję, że juz mi przeszło I jeszcze jedno: gazownia to jedyna kretyńska instytucja w naszym mieście, serio!!!! Energetyka= pikuś Wodociagi= jeszcze piększy pikuś Urząd Miasta= tez spoko, serio!!!! Gazownia!!!!!!!!! Powinni zacząć się bac, ide tam w poniedziałek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 I Gazownia!!!!!!!!! Powinni zacząć się bac, ide tam w poniedziałek!!! http://asg.eu.interia.pl/mp40/mp40-3.jpg http://www.kb.nl/coop/geheugen/extra/tentoonstellingen/ROBNISA_nl/rapier.jpg http://www.balony.pl/pics/353.jpg W zależności od nasilenia oporu gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Biorę wszystko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.05.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jak ci dobrze pójdzie to zlecę ci rozprawę z nasza gazownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jak ci dobrze pójdzie to zlecę ci rozprawę z nasza gazownią No problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 21.05.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kasia, ja tak późno ale może załapie się jeszcze na te spóźnione ale tak mocno obgadane zdjątlka????/ Pleas, pleas,....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.05.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kasia, czy Ty nie masz zadyszki? taaakie tempo jeszcze płytki nie kupione a już się kuchnia robi, no no pozazdrościć organizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts