Reyzel 21.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 GAZOWNIAAAAA No chyba mnie zaraz potarga Co za debilny urząd Nie mam sił Już miesiąc minął odkąd podłączyli mi licznik na gaz. Wtedy dowiedziałam się, ze oni zgłosza to w biurze i że biuro wyśle mi fakturę na druga ratę za podłączenie Dzwonię dziś, a pani stwierdziła, że oni NIC nie wysyłają, że oni nie będą pilnować klienta ani mówic mu ile ma zapłacić Czy ja jestem nienormalna??? Pierwszą fakturę na 1 ratę przysłali, więc naiwnie pomyślałam, że druga też przyśla, nieee???? Normalnie opadłam z sił hmmm..... no to widzę, że najciekawsze przede mną a ja się łudzę, że za m-c to mi już gaz w rurkach po domu popłynie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kasia, czy Ty nie masz zadyszki? taaakie tempo jeszcze płytki nie kupione a już się kuchnia robi, no no pozazdrościć organizacji Monia, płytki do kuchni kupione, a jakże tylko z resztą mi jakoś nei po drodze, ciągle coś dobrze, że mam już wybrane, kwestia zakupy pozostała tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 hmmm..... no to widzę, że najciekawsze przede mną a ja się łudzę, że za m-c to mi już gaz w rurkach po domu popłynie .... Reyzelciu, oby u Was gazownia była inna Bo ta nasza to opad rąk, nawet mi się mówic nei chce na jej temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.05.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cześć słodka Ty wiesz że po tej fotce nie mogłem jeść ... i spać (ale to chyba przez to że byłem głodny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.05.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 A do gazowni to sie przyzwyczaj raczej.Podobnie jak w enegretyce i wodociągach panuje tam pełna komuna objawiająca się laniem na klienta na całej lini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Cześć słodka Ty wiesz że po tej fotce nie mogłem jeść ... i spać (ale to chyba przez to że byłem głodny) oj cześć słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 hmmm..... no to widzę, że najciekawsze przede mną a ja się łudzę, że za m-c to mi już gaz w rurkach po domu popłynie .... Reyzelciu, oby u Was gazownia była inna Bo ta nasza to opad rąk, nawet mi się mówic nei chce na jej temat No jak na razie siem jakoś nie popisywali ... zobaczymy jak będzie. To Ty masz opad rąk od gazowni a ja od znikających ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Chyba się musze wyłaczyć Małż mi brzęczy za uszami, że za długo siedze w necie No w sumie racja To chyba ide już. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Chyba się musze wyłaczyć Małż mi brzęczy za uszami, że za długo siedze w necie No w sumie racja To chyba ide już. Pa a małż meczu nie ogląda ???? Niech patrzy w tv i nie brzęczy Dobrej nocki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Chyba się musze wyłaczyć Małż mi brzęczy za uszami, że za długo siedze w necie No w sumie racja To chyba ide już. Pa a małż meczu nie ogląda ???? Niech patrzy w tv i nie brzęczy Dobrej nocki Kasia No ogląda właśnie!! Ale wychodzi na to , ze ma podzielną uwagę Dobra, nie drażnię go już, paaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No ogląda właśnie!! Ale wychodzi na to , ze ma podzielną uwagę Dobra, nie drażnię go już, paaaaaaa Ze niby facet ???? Podzielną uwagę nieeee..... ten Twój to chyba jakiś egzotyczny egzemplarz jest papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.05.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No ogląda właśnie!! Ale wychodzi na to , ze ma podzielną uwagę Dobra, nie drażnię go już, paaaaaaa Ze niby facet ???? Podzielną uwagę nieeee..... ten Twój to chyba jakiś egzotyczny egzemplarz jest papa Nie dość, że ma podzielną uwagę to jeszcze maratony biega Dziwny jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Dzień dobry! Dobrze, że już Ci nerwy przeszły, bo to szkoda urody. Małżonek Cię chyba krótko trzyma, czy jak? No dobra, żartowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cześć Kurcze, mój nie ma podzielnej uwagi. Co to to jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.05.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No ogląda właśnie!! Ale wychodzi na to , ze ma podzielną uwagę Dobra, nie drażnię go już, paaaaaaa Ze niby facet ???? Podzielną uwagę nieeee..... ten Twój to chyba jakiś egzotyczny egzemplarz jest papa Nie dość, że ma podzielną uwagę to jeszcze maratony biega Dziwny jakiś no to podziwiam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.05.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cześć Kurcze, mój nie ma podzielnej uwagi. Co to to jestem tego pewna Mój też nie, Mayland. Ale to chyba nawet i czasami lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cześć Kurcze, mój nie ma podzielnej uwagi. Co to to jestem tego pewna Mój też nie, Mayland. Ale to chyba nawet i czasami lepiej To nawet bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Czołgiem ludziska moje kochane Nie nabijac się ze mnie!!! Tak serio mówiąc, to małż mój ma rację Ciut za długo na necie siedzę no nie da się ukryc Tak mi się wydaje, że sama se bedę musiała jakiegoś banana zafundować No, ale to później dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Tak serio mówiąc, to małż mój ma rację Ciut za długo na necie siedzę no nie da się ukryc Niezle Cie widac od wczoraj przecwiczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts