Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

Tak serio mówiąc, to małż mój ma rację :roll:

Ciut za długo na necie siedzę :roll: no nie da się ukryc :roll:

Niezle Cie widac od wczoraj przecwiczyl :D

No pewnie :lol:

Ale czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :wink:

W pracy dziś jest, więc siedze dokąd nie padnę :lol:

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z tym netem to nie tak do końca jest źle. Mój tez narzekał, że dużo siedzę. Ale po 8 latach to nie dość ze nałóg to w dodatku juz niewyleczalny :lol: ALe zaczął dostrzegać pozytywne strony tego mojego siedzenia. Najwazniejszym i namacalnym dowodem przemawiajacym za moją bytnością w sieci jest nasz dom :lol: :lol: W sieci sie uczyłam i wspierałam przez całą budowę :lol: Następnie zakupy przez internet. Udało się nam zaoszczędzić troche pieniędzy dzięki temu a i zakupy nie są przypadkowe i rzeczy niebanalne się trafiają :lol: Teraz to już nie narzeka na to że siedzę przy kompie tylko pyta czy mam jeszcze pieniadze :wink: :lol: :lol:

Niieee, no tak źle z nim nie mam :wink:

Zaczyna brzęczeć jak mówię, że tylko na chwilkę a siedzę już 3 godzinę :lol:

Albo jak jest romantycznie usposobiony, a ja właśnie omawiam z wami jakąś arcyważną sprawę i NIE MOGĘ Was ot tak zostawić, niee??

Generalnie nie marudzi, czasem tylko ma gorsze chwile :lol:

Gorsze chwile to chyba wszyscy Ony mają! Szanowny też czasami mruczy coś pod nosem, ale ogólnie to zadowolony jest!! Twierdzi, że przynajmniej ma pewność, że bykiem w domu siedzę i głupoty mi do głowy nie przychodza :wink: :D

Słuchajcie, własnie na maila dostałam wycenę szaf i garderoby.

Gość oszalał :o :lol:

Rzucił ceną 23 tysiecy :o :o :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poprzednie dwie wyceny opiewały na kwotę dwukrotnie niższą :roll:

Matko, czy ludziom się wydaje, że mamy maszynke do pieniędzy, albo jesteśmy tak naiwni, że bierzemy za ile kto nie powie???? :o :roll:

A z czego on te szafy robi??? Z drzewa hebanowego :o Daj sobie spokój, naiwnych szuka!!!

No chyba!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Niby na wstępie zaznaczył, że nie może cenowo konkurować z tymi pozostałymi, ale za to jakość ma lepsza. No wszystko fajnie, ale może kurna bez przesady, ze coś kosztuje niemalże 100% drożej, nieeeeeeeee???????? :lol: :lol: :lol: :lol: Za to samo, bo we wszystkich 3 przypadkach wybrałam te same materiały.

Faceta pogięło!!!

Ja mam garderobę ze Stanleya - fakt, robioną jakieś 8 lat temu - około 3,5m2 za ... 1965 zł. A Stanley jest jednym z droższych producentów, poza tym płyta grusza, wówczas nowośc!!! Nie daj się!! Mówię Ci - naiwniaków szuka!!

No kurde jak przeczytałam ile Wam powiedzieli to nóż się otwiera w kieszeni :evil: Mi powiedział 10tys za 3 szafy. Proste, głównie półki i drążki. Drzwi też niezbyt skomplikowane, Niektóre z lustrem. Dla mnie to było i tak za drogo. Więc robimy sami :roll:

No kurde jak przeczytałam ile Wam powiedzieli to nóż się otwiera w kieszeni :evil: Mi powiedział 10tys za 3 szafy. Proste, głównie półki i drążki. Drzwi też niezbyt skomplikowane, Niektóre z lustrem. Dla mnie to było i tak za drogo. Więc robimy sami :roll:

Teraz te 12 tysiaków wydaje mie się nawet rozsądną ceną :lol:

W sumie to jakby zliczyć 14 metrów bieżacych, drzwi mieszane z mlecznym szkłem, plus 2 lustra w garderobie i wiatrołapie.

Ale 23 NIE DAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Kaśka...Ty już farby i panele wybieraj...potem Ci się tyle naraz zwali na głowę , że nie będziesz wiedziała za czym najpierw jeździć ...a tak - kupisz, niech leży i czeka na swoją kolej :D .... o tyle będziesz miała później mniej do biegania po sklepach :lol: .

Z tymi szafami to pojechał gostek po bandzie :-? ...ja piernicze- 23 koła za trzy szafy :o .