kaśka maciej 22.05.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Tak serio mówiąc, to małż mój ma rację Ciut za długo na necie siedzę no nie da się ukryc Niezle Cie widac od wczoraj przecwiczyl No pewnie Ale czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal W pracy dziś jest, więc siedze dokąd nie padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 W pracy dziś jest, więc siedze dokąd nie padnę I to jest odpowiednie podejście do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Z tym netem to nie tak do końca jest źle. Mój tez narzekał, że dużo siedzę. Ale po 8 latach to nie dość ze nałóg to w dodatku juz niewyleczalny ALe zaczął dostrzegać pozytywne strony tego mojego siedzenia. Najwazniejszym i namacalnym dowodem przemawiajacym za moją bytnością w sieci jest nasz dom W sieci sie uczyłam i wspierałam przez całą budowę Następnie zakupy przez internet. Udało się nam zaoszczędzić troche pieniędzy dzięki temu a i zakupy nie są przypadkowe i rzeczy niebanalne się trafiają Teraz to już nie narzeka na to że siedzę przy kompie tylko pyta czy mam jeszcze pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No, bo już myślałam, że tak Cię wybatożył, że nie masz siły się sprzeciwiać i forumować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Niieee, no tak źle z nim nie mam Zaczyna brzęczeć jak mówię, że tylko na chwilkę a siedzę już 3 godzinę Albo jak jest romantycznie usposobiony, a ja właśnie omawiam z wami jakąś arcyważną sprawę i NIE MOGĘ Was ot tak zostawić, niee?? Generalnie nie marudzi, czasem tylko ma gorsze chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 To tak jak my, też miewamy trudne chwile To pocieaszające A tak serio to w końcu ma prawo sie upominać o to co Jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No, bo już myślałam, że tak Cię wybatożył, że nie masz siły się sprzeciwiać i forumować. myślisz że oni z takimi ekscesikami w małżeńskiej alkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No, bo już myślałam, że tak Cię wybatożył, że nie masz siły się sprzeciwiać i forumować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Gorsze chwile to chyba wszyscy Ony mają! Szanowny też czasami mruczy coś pod nosem, ale ogólnie to zadowolony jest!! Twierdzi, że przynajmniej ma pewność, że bykiem w domu siedzę i głupoty mi do głowy nie przychodza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No, bo już myślałam, że tak Cię wybatożył, że nie masz siły się sprzeciwiać i forumować. myślisz że oni z takimi ekscesikami w małżeńskiej alkowie? matko i córko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Słuchajcie, własnie na maila dostałam wycenę szaf i garderoby. Gość oszalał Rzucił ceną 23 tysiecy Poprzednie dwie wyceny opiewały na kwotę dwukrotnie niższą Matko, czy ludziom się wydaje, że mamy maszynke do pieniędzy, albo jesteśmy tak naiwni, że bierzemy za ile kto nie powie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 A z czego on te szafy robi??? Z drzewa hebanowego Daj sobie spokój, naiwnych szuka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 A z czego on te szafy robi??? Z drzewa hebanowego Daj sobie spokój, naiwnych szuka!!! No chyba!!! Niby na wstępie zaznaczył, że nie może cenowo konkurować z tymi pozostałymi, ale za to jakość ma lepsza. No wszystko fajnie, ale może kurna bez przesady, ze coś kosztuje niemalże 100% drożej, nieeeeeeeee???????? Za to samo, bo we wszystkich 3 przypadkach wybrałam te same materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Kaśka zwymiaruję Ci szafy i podpowiem jak zrobić Tatuś Wam to zrobi napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Faceta pogięło!!! Ja mam garderobę ze Stanleya - fakt, robioną jakieś 8 lat temu - około 3,5m2 za ... 1965 zł. A Stanley jest jednym z droższych producentów, poza tym płyta grusza, wówczas nowośc!!! Nie daj się!! Mówię Ci - naiwniaków szuka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Spadam dziewczyny, padam twarzą na pysk, a jutro znowu cały dzień w stajni! I na spacer się wybieram, pola oglądac z końskiego grzbietu Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Kaśka zwymiaruję Ci szafy i podpowiem jak zrobić Tatuś Wam to zrobi napewno Kiedy przyjeżdżasz na pomiar???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No kurde jak przeczytałam ile Wam powiedzieli to nóż się otwiera w kieszeni Mi powiedział 10tys za 3 szafy. Proste, głównie półki i drążki. Drzwi też niezbyt skomplikowane, Niektóre z lustrem. Dla mnie to było i tak za drogo. Więc robimy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No kurde jak przeczytałam ile Wam powiedzieli to nóż się otwiera w kieszeni Mi powiedział 10tys za 3 szafy. Proste, głównie półki i drążki. Drzwi też niezbyt skomplikowane, Niektóre z lustrem. Dla mnie to było i tak za drogo. Więc robimy sami Teraz te 12 tysiaków wydaje mie się nawet rozsądną ceną W sumie to jakby zliczyć 14 metrów bieżacych, drzwi mieszane z mlecznym szkłem, plus 2 lustra w garderobie i wiatrołapie. Ale 23 NIE DAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Kaśka...Ty już farby i panele wybieraj...potem Ci się tyle naraz zwali na głowę , że nie będziesz wiedziała za czym najpierw jeździć ...a tak - kupisz, niech leży i czeka na swoją kolej .... o tyle będziesz miała później mniej do biegania po sklepach . Z tymi szafami to pojechał gostek po bandzie ...ja piernicze- 23 koła za trzy szafy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts