DPS 23.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 No, kotecki prześliczne. Nie wiem dlaczego jeszcze nie przygotowaliście im specjalnego miejsca. Powinniście się wstydzić. A pokój dzieckowy bardzo ładny zarys ma, ciekawa jestem jaki wystrój będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Miałam iść spać .... Czego chcecie od kotów??? Sympatyczne są i dbają o gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć Świetlik fajny masz ale te koty To nie są moje KOTY!!!! Ja serdecznie kotów nie znoszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Serio, ale nie za sprawą zwierząt, tylko ludzi, którzy tak się nazywają A koty z dzielnicy jakie tu ogrodzenie zrobić, żeby nie łaziły się ehkmm u nas na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Daruj sobie ogrodzenie przeciwko kotom, bo dla nich nie ma rzeczy niemożliwych Skup się na ładnym i takim pasującym do otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Cześć Świetlik fajny masz ale te koty To nie są moje KOTY!!!! Ja serdecznie kótw nie znoszę!!!!!!!!!!!!!!!!! Serio, ale nie za sprawą zwierząt, tylko ludzi, którzy tak się nazywają A koty z dzielnicy jakie tu ogrodzenie zrobić, żeby nie łaziły się ehkmm u nas na działce nie wiem czy mur berlinski jest jeszcze do wzięcia mnie też cudze łażom .....jedne somsiady tyż ...Koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 hmmm Czy mam rozumiec , ze Ty bedziesz spala z ta torba czy moze w tej torbie , bo juz nie nadazam Do okularow i butow i ja mam slabosc , torebki juz nie tak , choc mam bardzo duzo to nie nosze wcale prawie Ostatnio stracilam 2 pary moich ulubionych okularkow , sie zdeptaly jedne a drugie lepiej nie mowic glosno Moze jaks sie sklei , drogie byly jak cholera Stary mi wypominal dosc dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.05.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Fajnie, fajnie, szybciutko Wam idzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ja to pewna byłam, że Kasia u Pablita ma rezerwację ... a teraz torba Też nie nadążam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ja to widzę, że szczęściara jestem, mam rezerwację u Młodego. Na calutką noc. Kasia, chyba słabo się starałaś. A kotunie fajne są bardzo, trzeba tylko jednego chociaż sobie od malucha wychować. No słodkie, mówię Wam. Kiedyś byłam bardzo sceptycznie nastawiona do kotów, uznawałam tylko pieski. Teraz uważam, że kotki są równie kochane, tylko inaczej to okazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ech dziewczyny, no nic nie rozumiecie Z tą torbą oczywiście Przecież musiało byc jakies uzasadnienie zakupu, nieeeee??????? Nie można do Stolycy i TAKICH gospodarzy jechać w torbie żywcem od naszych przyjaciół zza Buga, niee?? No, to tyle w kwestii wyjasnień. Spać mogę nawet na siedząco, z resztą czy my w ogóle pójdziemy spać??? Jak znam życie przegadamy pół nocy, albo i dłużej. Tak jak to było z Maxi DPSiu, na pewno masz rację z tymi kotami, małe kotki są urocze. Niemniej jednak za sprawatakiego jednego Kota mam uraz do tych zwierząt, raczej nieodwracalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.05.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Ech dziewczyny, no nic nie rozumiecie Z tą torbą oczywiście Przecież musiało byc jakies uzasadnienie zakupu, nieeeee??????? Nie można do Stolycy i TAKICH gospodarzy jechać w torbie żywcem od naszych przyjaciół zza Buga, niee?? No, to tyle w kwestii wyjasnień. Spać mogę nawet na siedząco, z resztą czy my w ogóle pójdziemy spać??? Jak znam życie przegadamy pół nocy, albo i dłużej. Tak jak to było z Maxi DPSiu, na pewno masz rację z tymi kotami, małe kotki są urocze. Niemniej jednak za sprawatakiego jednego Kota mam uraz do tych zwierząt, raczej nieodwracalny Skoro wspominasz o Maxi to co z Nią? Miała się pojawić na forum a tu d.pa blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Skoro wspominasz o Maxi to co z Nią? Miała się pojawić na forum a tu d.pa blada Marjucha, pojęcia nie mam Wiem, że miała się pojawić, obiecywała mi to No ale sam widzisz A Ty też ostatnio nas zaniedbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.05.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kasia idąc Twoim przykładem i żeby nie wyglądać jak uboga krewna nabyłam sobie taką malutką walizeczkę na kółeczkach specjalnie na wyjazd do stolycy teraz moja latorośl jeżdzi nią po tarasie tak jej się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kasia idąc Twoim przykładem i żeby nie wyglądać jak uboga krewna nabyłam sobie taką malutką walizeczkę na kółeczkach specjalnie na wyjazd do stolycy teraz moja latorośl jeżdzi nią po tarasie tak jej się spodobała wow !!! ze dwie skrzynki flaszek sie zmiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A Ciebie cholero jedna tam nie będzie!!! do ciebie ta gadka frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Kasia idąc Twoim przykładem i żeby nie wyglądać jak uboga krewna nabyłam sobie taką malutką walizeczkę na kółeczkach specjalnie na wyjazd do stolycy teraz moja latorośl jeżdzi nią po tarasie tak jej się spodobała wow !!! ze dwie skrzynki flaszek sie zmiesci A jak dodać jeszcze torbę Kasi, to ja mam obawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Hmmmm... Nie wiem, jak dziewczyny, ale ze mnie taki pijak, jak z chomika astrolog. Chyba, że Kasia i Rrmi są w tym choć trochę lepsze. Ja już deklarowałam, że absolutnie i nigdy w życiu nie przychodzi mi do głowy śmiać się z nowej Kasinej torby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kasia idąc Twoim przykładem i żeby nie wyglądać jak uboga krewna nabyłam sobie taką malutką walizeczkę na kółeczkach specjalnie na wyjazd do stolycy teraz moja latorośl jeżdzi nią po tarasie tak jej się spodobała wow !!! ze dwie skrzynki flaszek sie zmiesci teraz to ona może służyć do przenoszenia flaszek się okazało, że nie potrzebna na rzeczy hej niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Magi, co to ma znaczyć?????? Czyżby nici ze zlotu????????? Moja torba jest cudna, jeszcze będziecie mi jej zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts