Reyzel 21.09.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Zaczynam mieć wątpliwości natury egzystencjonalnej czyli: jak to wszystko wykończyć, żeby to miało ręce i nogi żeby pasowało wszystko do się i żeby nas to nie zrujnowało finansowo Po pierwsze: czy kamień dekoracyjny pasuje do luksefów?? Podoba mi się i jedno i drugie ( oczywiście w śladowych ilościach) ale czy razem wygląda to dobrze??? uhu... zaczyna się najciekawsza część budowania Moim zdaniem kamien i szkło pasują do siebie- jesli będą zachowane w podobnym klimacie. O ile dobrze pamiętam podoba Ci się taki kamień trochę rustykalny, piaskowiec - luksfery ok, tylko nie totalnie nowoczesne , gładkie i "zimno- przezroczystym" kolorze. Ramy też muszą być wtedy odpowiednio dobrane... Ale przecież z pewnoscią to wszystko wiesz... po co ja to wypisuję ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kasiu - wybacz - ale ja odwrotnie niż Reyzel. Jakoś mi ten kamień i luksfery nie bardzo ze sobą wspólgrają, ale może to tylko moja wyobraźnia szwankuje. Może jak zobaczę na własne oczyska, to ten tego .... No i ile tego kamienia, te śladowe ilości to dosyć enigmatyczne określenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Dzieki za odzew dziewczyny Jeśli chodzi o kamień to absolutnie nierustykalny taki jak ten: http://www.bruk-bet.pl/img/wz/266.jpg śladowe ilości znaczy nie cała ściana, ale gdzie niegdzie rzucone, wrzuciłam zdjęcie w dzienniku takiej ściany. do tego w tym samym odcieniu 1 pionowy pasek w zakamarku ale ciągle nie jestem pewna czy to pasi czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kasia, ja tej ściany w dzienniku nie widzę, ale nie o to chodzi. Myślę o tych luksferach. Może, gdyby dać takie, nie wiem czy dobrze to ujmę, też trochę "nierówne", jakby artystycznie niedbałe i w kolorze zbliżonym do kamienia Czasami moja elokwencja wysiada i nie potrafię dobrze wyrazić tego, co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kasia Bys pokazala ten kamien co to go chcesz i te luksfery . Po mojemu nie bardzo , ale tez wiem , ze jak sie chce to mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kasia, ja tej ściany w dzienniku nie widzę, ale nie o to chodzi. Myślę o tych luksferach. Może, gdyby dać takie, nie wiem czy dobrze to ujmę, też trochę "nierówne", jakby artystycznie niedbałe i w kolorze zbliżonym do kamienia Czasami moja elokwencja wysiada i nie potrafię dobrze wyrazić tego, co myślę wiem o co Ci chodzi w szkole uczę no właśnie o czymś takim myślałam, luksfer taki troszkę falowany nie wiem czy widać dobrze tą ścianę na rzutach, które wkleiłam i ten zakamarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Tak szczerze, to mi się nie podoba ten kamień na ścianie Nie wyobrażam sobie jak go połączyć z luksferami, ale ja mam słabą wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Tak szczerze, to mi się nie podoba ten kamień na ścianie Nie wyobrażam sobie jak go połączyć z luksferami, ale ja mam słabą wyobraźnię eee tam, podobno każdy facet ma wyobraźnię a co do tego kamienia, hmm, a gdyby tak zrobić bez tego kamienia, tylko taką "szorstką" ścianę i w tym nieszczęsnym zakątku to doświetlenie z luksferów, uszłoby?? ciemość, widzę ciemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kamień kojarzę z czymś tradycyjnym, a luksfery bardziej z nowoczesnością. Ale jak znam kobiety to znajdą takie połączenie, że będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kamień kojarzę z czymś tradycyjnym, a luksfery bardziej z nowoczesnością. Ale jak znam kobiety to znajdą takie połączenie, że będzie git mnie się to dokłądnie tak samo kojarzy, stąd moje wątpliwości aale skoro mówisz, że kobitki potrafią, to może cóś wymyślę, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kasica przybliż mi proszę jeszcze konkretniej, o który zakamarek chodzi, bo nie wiem czy dobrze myślę. Powiem tak. Kamień jest świetny, podoba mi się i mam wrażenie, że na ścianie będzie wyglądał dobrze, ja bym z niego nie rezygnowała. Ale jak dla mnie jeden warunek - nie tak mocno rozrzucony jak na zdjęciu pokazowym. Bardziej "poukładany". Dla mnie ten wzór na zdjęciu pokazowym jest zbyt chaotyczny. Jeśli będziesz się upierać przy luksferach, to tak, ale w kolorze zbliżonym (powtarzam się ). Na razie tyle, wiem że nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wrociłam z ogniska, prażonki Kaska są super. Kolega to chyba z Chrząchowa jest, ale nie wiem czy nie przekręciłam coś bo jestem w stanie lekko wskazujacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wrociłam z ogniska, prażonki Kaska są super. Kolega to chyba z Chrząchowa jest, ale nie wiem czy nie przekręciłam coś bo jestem w stanie lekko wskazujacym Przekręciłaś na bank Może jutro się dowiesz A prażonki sa debeściackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wrociłam z ogniska, prażonki Kaska są super. Kolega to chyba z Chrząchowa jest, ale nie wiem czy nie przekręciłam coś bo jestem w stanie lekko wskazujacym Przekręciłaś na bank Może jutro się dowiesz A prażonki sa debeściackie A może Chrzanowa , cos chyba na Ch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Wrociłam z ogniska, prażonki Kaska są super. Kolega to chyba z Chrząchowa jest, ale nie wiem czy nie przekręciłam coś bo jestem w stanie lekko wskazujacym Przekręciłaś na bank Może jutro się dowiesz A prażonki sa debeściackie A może Chrzanowa , cos chyba na Ch Chrzanów jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.09.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dzieki za odzew dziewczyny Jeśli chodzi o kamień to absolutnie nierustykalny taki jak ten: http://www.bruk-bet.pl/img/wz/266.jpg śladowe ilości znaczy nie cała ściana, ale gdzie niegdzie rzucone, wrzuciłam zdjęcie w dzienniku takiej ściany. do tego w tym samym odcieniu 1 pionowy pasek w zakamarku ale ciągle nie jestem pewna czy to pasi czy nie No dobra ... dla mnie na tym zdjęciu ( już dużo wczesniej je zamieściałaś w dzinniku ) wyglądał na taki postarzony tzw. rustykalny Ale jak zwał tak zwał - ja pozostaję przy zdaniu że jak najbardziej można to połączyć - jak pisałam wcześniej - w zbliżonym kolorze i fakturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.09.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 .... i tu też taka cisza.... czy wszyscy gdzieś wyjechali ???!!! Kasia, co tak zamilkłas ? To do Ciebie takie niepodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 O rany, jak cicho Kasia, ja już wiem dlaczego takie wrażenie chaosu odniosłam na tej pokazowej ścianie. To nie sposób ułożenia kamienia wprowadza taki "bezład" tylko ułożenie go n ścianie strukturalnej. Trochę za dużo tych urozmaiceń. Jesli Twoja ściana będzie gładka, to efekt będzie zupełnie inny i kamień będzie się lepiej prezentował, nawet w połączeniu z luksferami. Ale to oczywiście tylko moje skromne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Kaśka, a gdzieś ty sie podziała?, Kto to widział żebym musiała twoich komentarzy szukać na innych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Kaśka, żeby to mi było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts