braza 25.05.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Przywitać się przyszłam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.05.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Magi, co to ma znaczyć?????? Czyżby nici ze zlotu????????? nici to chyba nie Moja torba jest cudna, jeszcze będziecie mi jej zazdrościć Przekonamy się swoją też zabiorę a co chociażby do tych flaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No to fajnie, że jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.05.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kasia, Twoja torba robi zawrotna kariere Cos mi sie zdaje, ze jest cudna ... wlascicielka takiej sukni w jakiej Cie na zdjeciach widzialam nie mogla kupic beleczego Uwazaj tylko, aby od flaszek ja nie oberwac Mialo byc cieplej i sloneczniej ... dalej zimno, wilgotno i szaro ... Dla naszego trawnika super, ale zdjecia w plenerze leza mi odlogiem Psy juz po treningu, czas wiec na sniadanko Wszystkim smacznego i slonecznej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No Amberciu, widzę, żeś oblatana w tym i owym Obawiam się, że był to mój jednorazowy zakup, ubrania mają ciut drogie niestety. No ale tak Wileki Dzwon wymagał porządnej oprawy Mam nadzieję, że zawrotna kariera mojej torby nie skończy wraz z jej pokazaniem reszcie świata Miłej niedzieli wszystkim i smacznego obiadu, jak mawia nasz proboszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.05.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Kasia, Jeszcze jedno... przeczytalam, ze Ty jednak z tymi kotami nie bardzo widzisz swoje zycie Jak juz wyczerpiesz wszelakie srodki, a one nadal beda w perwersyjna goscine sie napraszac, pamietaj ze kotecki nieczego tak bardzo nie lubia jak mokrego futerka. Kup jakis tani spryskiwacz, pociagnij w to miejsce waz ogrodowy i gdy je zobaczysz otworz na full zawor wody Dwa - trzy razy taka akcja a juz nigdy sie nie zjawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No że też wcześniej o tym nie pomyślałam!! Jak ich siłom i godnościom osobistom nie przepędzę, to woda pójdzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.05.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 sadystki dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Z tym do mnie /ze tak w kwestii kreacji wtrace/ to lepiej moze jakies powyciagane dresy miec Z dwoch powodow. Ognisko to po pierwsze a drugi to Pabli , on sie bardzo lubi calowac , a poki co jest w trakcie wychowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 jak będziesz miała psa to nie będziesz miała problemów z obcymi kotami, chyba że ten pies jakiś dziwny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Wodą W koty Psy są najlepsze, tam gdzie pies, tam obcy kot nie pójdzie (no, chyba że kamikadze bo i takie się zdarzają...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.05.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 eeee ... no chyba lepiej miec takiego psa, albo tak go wychowac aby kotow nie gonil ... Za kotami nie przepadam, ale zadnemu nie zycze wpasc w lapska rozjuszonego psiaka ... No i dla psa takowe pogonie nie sa bezpieczne I nie chodzi tylko o kocie pazury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Moja pogoni, ale wraca na zawołanie, chodzi o to, że obce koty rzadko wchodzą na teren psa. Zdarzają się oczywiście koty-ryzykanci ale to już nie od nas zależy Nie jestem zwolenniczką specjalnego szczucia na kota, bo to dla dwóch stron niebezpieczne jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No dzięki za rady Widze, że mus jest wziąć dwie kreacje, wszak na Pałace nie godzi sie w dresach, chyba Ale myślę, że u rrmi bedzie można z kiecki w dresy się przebrać A z tymi kotami to myślę, ze jak normalnie będziemy tam mieszkac, to one juz takie skore do wizyt nie będa. Moje dzieci (mam nadzieję) skutecznie je odstraszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rrmisia, a to będzie ten grill co to dla Zeljki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rrmisia, a to będzie ten grill co to dla Zeljki? No własnie, wartałoby się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rrmisia, a to będzie ten grill co to dla Zeljki? A co to za roznica ? Moze byc ten , moze byc inny Kasia A czy Ty sie bedziesz w te dresy przebierala w osamotnieniu czy tak przy wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.05.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Rrmisia, a to będzie ten grill co to dla Zeljki? A co to za roznica ? Moze byc ten , moze byc inny Kasia A czy Ty sie bedziesz w te dresy przebierala w osamotnieniu czy tak przy wszystkich? ja nieśmiała jestem, wolałabym w osamotnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.05.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 No to fajnie, że jedziesz ta z torbą to będę ja dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Rrmisia, a to będzie ten grill co to dla Zeljki? A co to za roznica ? Moze byc ten , moze byc inny Kasia A czy Ty sie bedziesz w te dresy przebierala w osamotnieniu czy tak przy wszystkich? ja nieśmiała jestem, wolałabym w osamotnieniu Myślałby kto Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts