Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia,

Twoja torba robi zawrotna kariere :-) Cos mi sie zdaje, ze jest cudna ... wlascicielka takiej sukni w jakiej Cie na zdjeciach widzialam nie mogla kupic beleczego 8)

Uwazaj tylko, aby od flaszek ja nie oberwac ;)

Mialo byc cieplej i sloneczniej ... dalej zimno, wilgotno i szaro ... Dla naszego trawnika super, ale zdjecia w plenerze leza mi odlogiem :(

Psy juz po treningu, czas wiec na sniadanko 8)

Wszystkim smacznego i slonecznej 8) niedzieli :-)

No Amberciu, widzę, żeś oblatana w tym i owym 8) Obawiam się, że był to mój jednorazowy zakup, ubrania mają ciut drogie :roll: niestety. :-? No ale tak Wileki Dzwon wymagał porządnej oprawy :wink: Mam nadzieję, że zawrotna kariera mojej torby nie skończy wraz z jej pokazaniem reszcie świata :lol:  :lol:  :wink: Miłej niedzieli wszystkim i smacznego obiadu, jak mawia nasz proboszcz :lol:

Kasia,

Jeszcze jedno... przeczytalam, ze Ty jednak z tymi kotami nie bardzo widzisz swoje zycie ;)

Jak juz wyczerpiesz wszelakie srodki, a one nadal beda w perwersyjna ;) goscine sie napraszac, pamietaj ze kotecki nieczego tak bardzo nie lubia jak mokrego futerka. Kup jakis tani spryskiwacz, pociagnij w to miejsce waz ogrodowy i gdy je zobaczysz otworz na full zawor wody 8) Dwa - trzy razy taka akcja a juz nigdy sie nie zjawia :D

Moja pogoni, ale wraca na zawołanie, chodzi o to, że obce koty rzadko wchodzą na teren psa. Zdarzają się oczywiście koty-ryzykanci ale to już nie od nas zależy :D Nie jestem zwolenniczką specjalnego szczucia na kota, bo to dla dwóch stron niebezpieczne jest!!

:D

No dzięki za rady :D

Widze, że mus jest wziąć dwie kreacje, wszak na Pałace nie godzi sie w dresach, chyba :roll:

Ale myślę, że u rrmi bedzie można z kiecki w dresy się przebrać :wink: :lol:

A z tymi kotami to myślę, ze jak normalnie będziemy tam mieszkac, to one juz takie skore do wizyt nie będa. Moje dzieci (mam nadzieję) skutecznie je odstraszą :lol:

Rrmisia, a to będzie ten grill co to dla Zeljki? :roll:
A co to za roznica ? :roll:

Moze byc ten , moze byc inny :wink:

Kasia

A czy Ty sie bedziesz w te dresy przebierala w osamotnieniu czy tak przy wszystkich? :roll:

:oops: ja nieśmiała jestem, wolałabym w osamotnieniu :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Myślałby kto :roll: :-?

Dobry wieczór :D