jea 27.05.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Królik, Ty się szykuj, nie odpuszczę Ci. Kasia, postanowione zostało, że z Pałacu wracamy razem z Komturem Mazurskim, jego autem i potem jedziemy wszyscy razem na ognisko do Rrmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Królik, Ty się szykuj, nie odpuszczę Ci. Kasia, postanowione zostało, że z Pałacu wracamy razem z Komturem Mazurskim, jego autem i potem jedziemy wszyscy razem na ognisko do Rrmi. Królik, DPSia ma rację, szykuj się, też Ci nie odpuszczę DPSiu pasuje mi Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 a wracajac do kotow - moze ci tam rosnie jakas kocimietka ze tak lubia sie tak mietosic te koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 a wracajac do kotow - moze ci tam rosnie jakas kocimietka ze tak lubia sie tak mietosic te koty Kolcia, sęk w tym, że mnie tam NIC NIE ROŚNIE jedynie glina, kamienie i piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 zlosliwy sassiad zlal to miejsce kroplami nasercowymi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 zlosliwy sassiad zlal to miejsce kroplami nasercowymi!!!!!!! o tym nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.05.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A ja nie mam torby na zlot No cóż, chyba i tak byłaby nieprzydatna bo my z Kolcia wracamy przecież do domku ALe zapowiada sie Wam super zabawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dpsia To Wy swoje auto zastawicie u Tomka w Wawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ja oczywsicie nic nie wiem - jaka torba - nie nadazam za waszym nipostami i jak wejde na jakies komenatrze to jesttyle nowych stron ze glowa boli - wiec oczywsicie mase spraw mnie ominelo - jakies tam wyrazy pojedyncze wylapuje i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ja oczywsicie nic nie wiem - jaka torba - nie nadazam za waszym nipostami i jak wejde na jakies komenatrze to jesttyle nowych stron ze glowa boli - wiec oczywsicie mase spraw mnie ominelo - jakies tam wyrazy pojedyncze wylapuje i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kola, torbę ujrzysz na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 twoja!!!!!!!!!??????????? czy sie szykujecie na jakas ogona zlotowa torbe!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kasia A co z ta podloga na dole ?Nie mozesz plytek wybrac czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ja oczywsicie nic nie wiem - jaka torba - nie nadazam za waszym nipostami i jak wejde na jakies komenatrze to jesttyle nowych stron ze glowa boli - wiec oczywsicie mase spraw mnie ominelo - jakies tam wyrazy pojedyncze wylapuje i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kola, torbę ujrzysz na zlocie o to na zlot trzeba kupić nową torbę niezły pomysł - lecę do sklepu po jakąś nową torebkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.05.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Królik, Ty się szykuj, nie odpuszczę Ci. Kasia, postanowione zostało, że z Pałacu wracamy razem z Komturem Mazurskim, jego autem i potem jedziemy wszyscy razem na ognisko do Rrmi. jestem zwarty i gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.05.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 no to ja moze tez takie wyjasnienia przyjme heuheuehu- to ja tez lece do sklepu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.05.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Królik, Ty się szykuj, nie odpuszczę Ci. Kasia, postanowione zostało, że z Pałacu wracamy razem z Komturem Mazurskim, jego autem i potem jedziemy wszyscy razem na ognisko do Rrmi. Królik, DPSia ma rację, szykuj się, też Ci nie odpuszczę DPSiu pasuje mi Cześć wszystkim tyrknę, to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Tyrknij, tyrkinij, tylko mi nie mów, że nie jedziesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Dobry wieczór ... tyle jeszcze z siebie dzisiaj wydyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dobry wieczór a co tak dyszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts