braza 27.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Jestm padnięta! Cały dzien zasuwałam a wieczorem jeszcze zastrzykowy stres ... brrrryyyy .... Wpadłam na chwilę, żeby odstresować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 a to Ty dzisiaj kobita pracująca jesteś jak Twoja klaczka znosi te zastrzyki? A dużą ją igłą kłujesz? Mam nadzieję, że Kasia nas nie przegoni i nie da po łapkach za luźne gadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Wstyd przyznać, ale klaczka je znosi je z większa godnością niż ja Igły nie powiem, maluśkie nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Goście som, a ja se gdzieś łaże Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 ale nie mdlejesz przy tych zatrzykach, prawda? zanaczy dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ooooo, myślałam, że już śpisz A my tu sobie z Maluszkiem pitu...pitu ... o zastrzykach Sorry, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ooooo, myślałam, że już śpisz A my tu sobie z Maluszkiem pitu...pitu ... o zastrzykach Sorry, Kasia to tylko dobrze świadczy o gospodyni i o gosciach również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 No ja nie wiem Brazuniu jak Ty dajesz rade , chyba bym nie mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 No ja nie wiem Brazuniu jak Ty dajesz rade , chyba bym nie mogla ja tez nieeee nie nadaję się na takie medyczne zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Rrmisiu, musze Zastrzyków jest 5 a za każdą wizytę wet liczy sobie 50 złociszów. Się nie opłaca. Przy tym - jak się powiedziało A i kupiło konia, to i trzeba kontynuować ten alfabet z wszelkimi przyległościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ooooo, myślałam, że już śpisz A my tu sobie z Maluszkiem pitu...pitu ... o zastrzykach Sorry, Kasia to tylko dobrze świadczy o gospodyni i o gosciach również a bo gospodynię mamy zacną bo nas nie przegania No ja nie wiem Brazuniu jak Ty dajesz rade , chyba bym nie mogla ja tez nieeee nie nadaję się na takie medyczne zawody ja też się do takich rzeczy nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Rrmisiu, musze Zastrzyków jest 5 a za każdą wizytę wet liczy sobie 50 złociszów. Się nie opłaca. Przy tym - jak się powiedziało A i kupiło konia, to i trzeba kontynuować ten alfabet z wszelkimi przyległościami drogi ten wet jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja też jeszcze tydzień temu byłam święcie przekonana, że sie nie nadaję!!! A dzisiaj poszło mi już sprawniej, tylko z ogromną uwagą na kopyta patrzyłam, czy wykazują jakowąś chęć oderwania się od podłoża Za jednym zamachem podaję dwa zastrzyki, w oba zadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 A coś jej przechodzi po tych zastrzykach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Za jednym zamachem podaję dwa zastrzyki, w oba zadki. tak z obu rąc naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Za jednym zamachem podaję dwa zastrzyki, w oba zadki. Elastyna z Ciebie czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Po zastrzykach to nie wiem, bo dopiero drugi dzień dostaje. Ale juz widać poprawę po lekach wykrztuśnych - przedwczoraj o wiele mniej kaszlała, chociaż padok suchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 a to dobrze, że jej się poprawia, to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kasia, a dlaczego to tak: "jezioro, lotos i spokój diabli wzięli " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Kasia, a dlaczego to tak: "jezioro, lotos i spokój diabli wzięli " ech, nie pytaj nawet tak sobie myślę, że jedni hartują sie sami (patrz mójny, biega, choc nikt mu nie każe ), mnie hartuje życie, choć tego wcale nie chce!!! Oczywiście hartuje mnie wtedy, kiedy się nie spodziewam, albo wtedy, gdy wydaje ci się, ze jest extra. Nagle wtedy ZONK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts