Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kaśki macieja faktów i wiadomosci z budowy komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• kaśka maciej

7060

• wu

1884

• mayland

1356

• braza

1264

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobra, a dlaczego nikt nie pieje z zachwytu nad moimi zakupami dzisiejszymi?????????? :evil: To ja wydaję kupę kasy a tu zero odzewu :roll: :-? :(

A czym mam się zachwycać, jak tam tylko (czyt.: w dzienniku) jakoweś robaczki, podobne do liter są, a obrazków niet :-? :wink:

Kasica, życie hartuje nas na każdym kroku i to właśnie zazwyczaj w najmniej oczekiwanych momentach! Takie hobby ma :-? Chyba po to, żebyśmy się faktycznie zahartowali, jak ta stal ...

Jako posiadaczka grafitowego zlewozmywaka cieszę sie że również taki bedziesz posiadać :lol: Podpowiem Ci też, że obawy które miałam dotyczące utrzymania w czystości nie sprawdziły się. Łatwo sie czyści, osadów z kamienia z wody bardzo nie widać. Bardzo ładnie wygląda. Nie widać też niedomytego zlewu 8) Nie każdy domownik jednakowo przecież dba o spłukanie zlewu po skorzystaniu z niego. :wink: :lol:

No wielkie dzieki Maylandziu za to pocieszenie :roll:

Bo jak wczoraj wróciłam do domu to dotarło do mnie, ze kurna, będzie wszystko znac na tym zlewie :roll: Wydane kupe kasy, a wygladu nie będzie żadnego :roll: No ale pomyślałam sobie, ze w koncu mamy zamontowany jakiś odwapniający filtr do wody, może to cos da :roll:

Kolcia, pewnie nie jeden ludź na forum ma takie samo, albo i lepsze :wink:

No ale generalnie jestem zadowolona z zakupów :D

Właśnie dostałam wycenę mebli do kuchni, taką definitywną i za wszystko :-? :cry: Chyba lekka przesada. Miało byc 16 jest 21 tysiecy :o :o :o :x :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja nie wiem, czy ja mam napisane na czole: frajerka???????naiwniara???????

ma maszynkę do robienia kasy???????????? :cry: :cry: :cry: :cry:

mam dość :-?

Właśnie dostałam wycenę mebli do kuchni, taką definitywną i za wszystko :-? :cry: Chyba lekka przesada. Miało byc 16 jest 21 tysiecy :o :o :o :x :evil: :evil: :evil: :evil:

Tylko spokojnie - trzy głebokie wdechy. Nie oni jedni na świecie :) Na drzewo!

Tylko spokojnie - trzy głebokie wdechy. Nie oni jedni na świecie :) Na drzewo!

No dokładnie to samo powiedział mój mąż :roll:

Co za ludzie :x

No dokładnie to samo powiedział mój mąż :roll:

Co za ludzie :x

No jelenia szukają. A może Ci się spieszy ? A może musisz się wprowadzić zaraz ? A jak już wydałaś XXX kasy to kilka tysięcy w te czy we w te ...

Na szczęście jest wolny rynek....

Witaj kaśka maciej,

Podoba mi się Twój styl dziennika, bo poza merytorycznymi względami ma świetnie przytaczane dialogi. Twój dziennik jest przez to dynamiczny .... czyli nie nudny.... a to cenię najbardziej.

....Wszystko jest dla mnie jasne w Twoim dzienniku .......

- poza jednym stwierdzeniem :

.

...Dzisiejszy dzień zaczęłam od wizyty u fryzjera....

.... Cholera, ja też jestem jakiś tam inwestor , ale nigdy tak dnia nie rozpocząłem. :(

Myślisz , że powinienem ???

PS. Napisz o ewentualnych konsekwencjach porannej wizyty u fryzjera. :D