kaśka maciej 27.05.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dobra, a dlaczego nikt nie pieje z zachwytu nad moimi zakupami dzisiejszymi?????????? To ja wydaję kupę kasy a tu zero odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dobra, a dlaczego nikt nie pieje z zachwytu nad moimi zakupami dzisiejszymi?????????? To ja wydaję kupę kasy a tu zero odzewu A czym mam się zachwycać, jak tam tylko (czyt.: w dzienniku) jakoweś robaczki, podobne do liter są, a obrazków niet Kasica, życie hartuje nas na każdym kroku i to właśnie zazwyczaj w najmniej oczekiwanych momentach! Takie hobby ma Chyba po to, żebyśmy się faktycznie zahartowali, jak ta stal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Wanne wklejałam już wcześneij, baterie też. Tylko zlew mi został, poszukam w necie A to hobby to mi się nie podoba, bo nie jest sprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Też mi się nie podoba, i co poradzić A dlaczego ja wanny i baterii nie pamiętam No dobra, popatrze jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 komentuję wczorajsze zakupki - Kasia nieźle zaszalałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 28.05.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja wlasnie mam zamiar piac z zachwytu nad twoimi zakupami - piekne, cudne, nikt takich nie ma jak ty kasku - no ja wreszcie bede musiala kupic tez jakies baterie do kuchni i lazienek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jako posiadaczka grafitowego zlewozmywaka cieszę sie że również taki bedziesz posiadać Podpowiem Ci też, że obawy które miałam dotyczące utrzymania w czystości nie sprawdziły się. Łatwo sie czyści, osadów z kamienia z wody bardzo nie widać. Bardzo ładnie wygląda. Nie widać też niedomytego zlewu Nie każdy domownik jednakowo przecież dba o spłukanie zlewu po skorzystaniu z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No wielkie dzieki Maylandziu za to pocieszenie Bo jak wczoraj wróciłam do domu to dotarło do mnie, ze kurna, będzie wszystko znac na tym zlewie Wydane kupe kasy, a wygladu nie będzie żadnego No ale pomyślałam sobie, ze w koncu mamy zamontowany jakiś odwapniający filtr do wody, może to cos da Kolcia, pewnie nie jeden ludź na forum ma takie samo, albo i lepsze No ale generalnie jestem zadowolona z zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kasia, zakupy świetne! A spokój i jezioro musisz odzyskać, ja myślę, że to nastąpi po spotkaniu z nami. Zwłaszcza ze mną i Królikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja z jasnego zlewu się wyleczyłam, pewnie też dam jakiś grafitowy albo brązowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Czy wy nie przesadzacie z tym uwielbieniem dla królika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Właśnie dostałam wycenę mebli do kuchni, taką definitywną i za wszystko Chyba lekka przesada. Miało byc 16 jest 21 tysiecy Ja nie wiem, czy ja mam napisane na czole: frajerka???????naiwniara??????? ma maszynkę do robienia kasy???????????? mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Właśnie dostałam wycenę mebli do kuchni, taką definitywną i za wszystko Chyba lekka przesada. Miało byc 16 jest 21 tysiecy Ja nie wiem, czy ja mam napisane na czole: frajerka???????naiwniara??????? ma maszynkę do robienia kasy???????????? mam dość Tylko spokojnie - trzy głebokie wdechy. Nie oni jedni na świecie Na drzewo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Właśnie dostałam wycenę mebli do kuchni, taką definitywną i za wszystko Chyba lekka przesada. Miało byc 16 jest 21 tysiecy Ja nie wiem, czy ja mam napisane na czole: frajerka???????naiwniara??????? ma maszynkę do robienia kasy???????????? mam dość Tylko spokojnie - trzy głebokie wdechy. Nie oni jedni na świecie Na drzewo! No dokładnie to samo powiedział mój mąż Co za ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.05.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No dokładnie to samo powiedział mój mąż Co za ludzie No jelenia szukają. A może Ci się spieszy ? A może musisz się wprowadzić zaraz ? A jak już wydałaś XXX kasy to kilka tysięcy w te czy we w te ... Na szczęście jest wolny rynek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Już przeszło 30 000 wyświetleń dziennika Dzięki za odwiedziny pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witaj kaśka maciej, Podoba mi się Twój styl dziennika, bo poza merytorycznymi względami ma świetnie przytaczane dialogi. Twój dziennik jest przez to dynamiczny .... czyli nie nudny.... a to cenię najbardziej. ....Wszystko jest dla mnie jasne w Twoim dzienniku ....... - poza jednym stwierdzeniem : ....Dzisiejszy dzień zaczęłam od wizyty u fryzjera.... .... Cholera, ja też jestem jakiś tam inwestor , ale nigdy tak dnia nie rozpocząłem. Myślisz , że powinienem ??? PS. Napisz o ewentualnych konsekwencjach porannej wizyty u fryzjera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam cię Panie Jarze serdecznie No ja to nie wiem, jak dałeś radę przebrnąć przez budowę, bez rozpoczęcia dnia od wizyty u fryzjera Spróbuj, wiesz jak to pomaga???? na wszystko Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Hej hej,, Kaśka co Ty za fotki wstawiasz? pewnie myszy nie ma to koty harcują.(się) Piszesz o wycenie kuchni.. Ja dostałam wycenę kanalizy, hydrauliki i centralnego, łącznie 35 tyś.To jest robocizna i materiały ,łącznie z piecem.. Facet mnie załamał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No ja to nie wiem, jak dałeś radę przebrnąć przez budowę, bez rozpoczęcia dnia od wizyty u fryzjera .... kto inny budował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts