rrmi 28.05.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zwłaszcza ze mną i Królikiem. ekhmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.05.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Zwłaszcza ze mną i Królikiem. ekhmmm no Cię też myślę spotkać witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ale gaduły! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Cześć nocne Zajrzałam teraz bo za pół godziny musiałabym zawyć grobowym głosem "Uhuhuhuhu" Pięęęęękneeeee zakupy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Właśnie dostałam wycenę mebli do kuchni, taką definitywną i za wszystko Chyba lekka przesada. Miało byc 16 jest 21 tysiecy Ja nie wiem, czy ja mam napisane na czole: frajerka???????naiwniara??????? ma maszynkę do robienia kasy???????????? Kasiu - jakby Ci ta maszynka nie była już potrzebna to pożycz na trochę, pliizzzzz Pytanko, a czemu nie kupiłaś baterii w takim samym kolorze jak zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 to zdjęcie to tylko przykładowe, pewnie tez kupiła w ulubionym kolorze To ja nstępna w kolejce po maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.05.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 tak mi się głupio zrobiło, że nic nie piszę tylko wyświetlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.05.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Kasia, Swietne zakupy Zlew i bateria cudne Kasia, te meble to z blatem czy bez? Bo wiesz, jesli z blatem i jeszcze jakims szlachetno-kamiennym lub konglomeratowym, to tak moga kosztowac Okrutnie te blaty drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Właśnie dostałam wycenę mebli do kuchni, taką definitywną i za wszystko Chyba lekka przesada. Miało byc 16 jest 21 tysiecy Ja nie wiem, czy ja mam napisane na czole: frajerka???????naiwniara??????? ma maszynkę do robienia kasy???????????? Kasiu - jakby Ci ta maszynka nie była już potrzebna to pożycz na trochę, pliizzzzz Pytanko, a czemu nie kupiłaś baterii w takim samym kolorze jak zlew? Bateria jest dokładnie w tym samym kolorze co zlew czyli grafitowym, ale nei mogłam znaleźć takeigo zdjecia w necie Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Zwłaszcza ze mną i Królikiem. ekhmmm no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Hej hej,, Kaśka co Ty za fotki wstawiasz? pewnie myszy nie ma to koty harcują.(się) Piszesz o wycenie kuchni.. Ja dostałam wycenę kanalizy, hydrauliki i centralnego, łącznie 35 tyś.To jest robocizna i materiały ,łącznie z piecem.. Facet mnie załamał.. Nie pocieszę cię, my za całość hydraulika, gaz, piec, materiał, kanaliza zapałciliśmy 32 tysiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No ja to nie wiem, jak dałeś radę przebrnąć przez budowę, bez rozpoczęcia dnia od wizyty u fryzjera .... kto inny budował no chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.05.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 to zdjęcie to tylko przykładowe, pewnie tez kupiła w ulubionym kolorze To ja nstępna w kolejce po maszynkę no widzisz verunia, jak ty mnie znasz maszynka się zbiesiła, brakło tuszu i papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 A ja jak będę robić kuchnię to nie będę szafek wcale kupować. Murowane małe, do tego stół, krzesłą, witrynki i kredensy. Już upatrzyłam u Matkowskiego, kiedyś wklejałam. Cały zestaw będzie śliczny i będzie kosztował koło 15 tys. a nie 30 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 to zdjęcie to tylko przykładowe, pewnie tez kupiła w ulubionym kolorze To ja nstępna w kolejce po maszynkę no widzisz verunia, jak ty mnie znasz maszynka się zbiesiła, brakło tuszu i papieru Dawaj i tak, tusz i papier zakupię!!! A ja będę miała kuchnię z BRW (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Właśnie dostałam wycenę mebli do kuchni, taką definitywną i za wszystko Chyba lekka przesada. Miało byc 16 jest 21 tysiecy Ja nie wiem, czy ja mam napisane na czole: frajerka???????naiwniara??????? ma maszynkę do robienia kasy???????????? Kasiu - jakby Ci ta maszynka nie była już potrzebna to pożycz na trochę, pliizzzzz Pytanko, a czemu nie kupiłaś baterii w takim samym kolorze jak zlew? Bateria jest dokładnie w tym samym kolorze co zlew czyli grafitowym, ale nei mogłam znaleźć takeigo zdjecia w necie Cześć wszystkim a bo ja to ślepak jestem i chyba nie doczytałąm o tym samym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 to zdjęcie to tylko przykładowe, pewnie tez kupiła w ulubionym kolorze To ja nstępna w kolejce po maszynkę no widzisz verunia, jak ty mnie znasz maszynka się zbiesiła, brakło tuszu i papieru Dawaj i tak, tusz i papier zakupię!!! uprzejmie przypominam, że byłam pierwsza to tej cudownej maszynerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.05.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 to i moze ja sie zalapie na te maszynke \- ja nastepna w kolejce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.05.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 dzieńdobrek jak idą przygotowania do jutrzejszego wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts