mayland 01.06.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Wróciłaś juz z tej stolycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Masz uroczy uśmiech na portrecie i bardzo gustowną sukienusię Doszłaś już do siebie po tej stolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ona zyje ? Pewnie dzien dziecka obchodzi Pomolestowali choc troche w samochodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 tak jej sie stolica spodobala ze jej sie nie chce wracac!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Pomolestowali choc troche w samochodzie ? Kto molestował, kto!!!!!???? I dlaczego ja nie jechałam tym samochodem???!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Kasia, żyjesz? Słuchajcie, jaka Kaśka jest ładna kobita, no po prostu zzieleniałam z zazdrości. A uśmiech ma filmowy po prostu. Kaśka, Ty jędzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Słuchajcie, jaka Kaśka jest ładna kobita, no po prostu zzieleniałam z zazdrości. A uśmiech ma filmowy po prostu. Kaśka, Ty jędzo! To zaczynam się cieszyć, że nie byłam na tym zlocie, kompleksy juz mam, to w jakąś paranoję bym wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.06.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Potwierdzam, Kaśka przecudnej urody kobitka, a uśmiech ma zniewalający.I fotogeniczna jak mało kto.Niedopatrzeniem jest nie przyznanie tytułu Miss foto 2008.Kaśka, ja Ci go przyznaję, i jestem pewna, że wszyscy się pod tym podpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Pomolestowali choc troche w samochodzie ? Kto molestował, kto!!!!!???? I dlaczego ja nie jechałam tym samochodem???!!!! no i dlaczego mnie tam nie było...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2008 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Słuchajcie, jaka Kaśka jest ładna kobita, no po prostu zzieleniałam z zazdrości. A uśmiech ma filmowy po prostu. Kaśka, Ty jędzo! To zaczynam się cieszyć, że nie byłam na tym zlocie, kompleksy juz mam, to w jakąś paranoję bym wpadła a ja im dłużej myślę o zlocie tym popadam w coraz większą depresje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ona zyje ? Pewnie dzien dziecka obchodzi Pomolestowali choc troche w samochodzie ? Eeee, gdzie tam Dużo gadania, mało działania Wróciłam choć mi się nie za bardzo chciało Było CUDOWNIE i na spotkaniu i u rrmiów Oni wszyscy, łącznie z Pablem są przemili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kasia, żyjesz? Słuchajcie, jaka Kaśka jest ładna kobita, no po prostu zzieleniałam z zazdrości. A uśmiech ma filmowy po prostu. Kaśka, Ty jędzo! Też Cię kocham No z tym uśmiechem filmowym to już przesadziłaś A zielona to się zrobiłas chyba od picia, bos chlała na umór Podrawiam Twoje ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Pomolestowali choc troche w samochodzie ? Kto molestował, kto!!!!!???? I dlaczego ja nie jechałam tym samochodem???!!!! no i dlaczego mnie tam nie było...???? no sęk w tym, że NIE MOLESTOWAŁ NIKT A tak się nastawiłam czesć maksiu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Potwierdzam, Kaśka przecudnej urody kobitka, a uśmiech ma zniewalający. I fotogeniczna jak mało kto. Niedopatrzeniem jest nie przyznanie tytułu Miss foto 2008. Kaśka, ja Ci go przyznaję, i jestem pewna, że wszyscy się pod tym podpiszą. Tola, no teraz rozbawiłas mnie do łez No co jak co, ale na zdjęciach to ja koszmarnie wyglądam (może poza starannie dobranymi ) Pozdrawiam i mocno ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Pomolestowali choc troche w samochodzie ? Kto molestował, kto!!!!!???? I dlaczego ja nie jechałam tym samochodem???!!!! no i dlaczego mnie tam nie było...???? no sęk w tym, że NIE MOLESTOWAŁ NIKT A tak się nastawiłam czesć maksiu, Se pogadaj - nie chcesz się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Pomolestowali choc troche w samochodzie ? Kto molestował, kto!!!!!???? I dlaczego ja nie jechałam tym samochodem???!!!! no i dlaczego mnie tam nie było...???? no sęk w tym, że NIE MOLESTOWAŁ NIKT A tak się nastawiłam czesć maksiu, Nie wierzę, że przepuscili taką okazję Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nie wierzę, że przepuscili taką okazję Buziaki Czeeeeeeeeeeeeść!! Obraz zrobił furorę Słuchajcie, bo ja żywcem Toli z rąk wyrwałam obraz od veruniowej córki przeznaczony na licytację Dotarłas cało do domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 To ten obraz z kotem, czy jakiś inny. Dawaj zdjęcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nie wierzę, że przepuscili taką okazję Buziaki Czeeeeeeeeeeeeść!! Obraz zrobił furorę Słuchajcie, bo ja żywcem Toli z rąk wyrwałam obraz od veruniowej córki przeznaczony na licytację Dotarłas cało do domu?? Ja tak, nie miał kto mnie molestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 To ten obraz z kotem, czy jakiś inny. Dawaj zdjęcie!!! inny musze najpierw zrobic, potem wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts