Gość 02.06.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Moja córka chce sprzedac jeden ze swoich obrazków bo na coś tam zbiera, jakby komus się spodobał i byłby chętny to piszcie na priva. Zrobie zdjęcie i linka wstawię w stopce. To są pastele na szarym papierze, format 60x50. cena do ustalenia i niewygórowana bo to poczatkujacy artysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Moja córka chce sprzedac jeden ze swoich obrazków bo na coś tam zbiera, jakby komus się spodobał i byłby chętny to piszcie na priva. Zrobie zdjęcie i linka wstawię w stopce. To są pastele na szarym papierze, format 60x50. cena do ustalenia i niewygórowana bo to poczatkujacy artysta No pewnie, chetnie zobaczę Mówię Ci, ten co go mam ze spotkania robi zawrotną karierę Jest już dwóch chętnych Za wiele większa cenę A Ty wiesz, że flaszka po tym naszym winie trafiła w ręce piejara?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no i bedzi eponoc winko na nastepny zlot w nim robil!@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 no i bedzi eponoc winko na nastepny zlot w nim robil!@no miejmy nadzieję, miejmy najdzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 i ja tez bym chetnie zobaczyla !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 kaska wyjechalas bez pozegnania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 kaska wyjechalas bez pozegnania mus był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 kaska wyjechalas bez pozegnania Wszyscy tak wyjechali , nikt sie ze mna nie wycalowal Takie jakies swiniowate Musze powiedziec , ze mojemu Staremu sie bardzo spodobalas Jejku , nie moge , bylo naprawde zajebiscie ps . Nie wierze , ze Cie nikt nie mlestwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 wypraszam sobie ja bylam w porzadku !!! znaczy kurturarnie sie wycalowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Rrmisia, no jak miała się nie spodobać, jak to taka laska? Kasia, jesli nie molestowali, to tylko dlatego, że na pewno nawaleni jak autobusy byli i na oczy nie widzieli. Mojny zadowolony z imprezy jak 100 bandytów. Też pozdrawia serdecznie wszystkie laski i każe rączki całować. Nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Obraz zrobił furorę Słuchajcie, bo ja żywcem Toli z rąk wyrwałam obraz od veruniowej córki przeznaczony na licytację sprostowanie, z bólem serca dobrowolnie Ci oddałam, nie było silnych, by odmówić tak proszącemu spojrzeniu nie odżałuję teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.06.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No ładnie zakupy super obrazek - mamy bardzo fajny zdjęcia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 kaska wyjechalas bez pozegnania Wszyscy tak wyjechali , nikt sie ze mna nie wycalowal Takie jakies swiniowate Musze powiedziec , ze mojemu Staremu sie bardzo spodobalas Jejku , nie moge , bylo naprawde zajebiscie ps . Nie wierze , ze Cie nikt nie mlestwal ekhmmm, no miło mi niezmiernie Zajebiście to jest slabe określenie, normalnie słów brak, aż mnie ściska w dołku Ja myślę, że mus jest żeby się znowu spotkac i to soon, very soon I uwierzcie, NIKT mnie nie molestował!!! Czy ja się aby nie powinnam na nich obrazić???? Tediiemu odpuszczam, bo ktoś prowadzić musiał, ale Królik i jego brat????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 troche po chamsku sie zachowali kasia musialabys tak do jea nasamprzod z leksza samodzielnie podejsc , bo on straszliwie tchorzliwy jest chyba, ze mial juz dosyc ......bab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 troche po chamsku sie zachowali kasia musialabys tak do jea nasamprzod z leksza samodzielnie podejsc , bo on straszliwie tchorzliwy jest chyba, ze mial juz dosyc ......bab no frosia, co poradzisz dobrze, że małż jest zawsze zwarty i gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 dobrze, że małż jest zawsze zwarty i gotowy W czepku rodzona , jak slowo daje To z kim siedzialas z tylu na kanapie w aucie ? Znaczy ten byl chyba nieprzytomny , ze sie nie zabral do mlestowania hmm mialam komus zdjecia wyslac , ale nie pamietam kto mnie tak prosil Juz wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 dobrze, że małż jest zawsze zwarty i gotowy W czepku rodzona , jak slowo daje To z kim siedzialas z tylu na kanapie w aucie ? Znaczy ten byl chyba nieprzytomny , ze sie nie zabral do mlestowania hmm mialam komus zdjecia wyslac , ale nie pamietam kto mnie tak prosil Juz wysylam No zdradzać nie będę takich szczegółów, kto nie był w stanie Rrmi, już wcześniej pisałam, ale się powtórzę, jesteście niesamowici, cała wasza czwórka, chylę czoła, pełen szacun Jak już tak ochłoniemy to dopuść Młodego do priwa, niech pyta o co chce w związku ze studiami, za któtka impra była, nie zdążlimy o tym pogadać. Obiecałam mu, że na priw mu opowiem co będzie chciał wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kaśka jesteś przesympatyczna dziewczyna , tylko Tyle Ci napiszę , no. nie rozumiem jednego-dlaczego nie pogadałam z Tobą? w końcu jechałam ,też z tą myslą ,że Cie poznam i kilka słów zamienię.. nieśmiała jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kaśka jesteś przesympatyczna dziewczyna , tylko Tyle Ci napiszę , no. nie rozumiem jednego-dlaczego nie pogadałam z Tobą? w końcu jechałam ,też z tą myslą ,że Cie poznam i kilka słów zamienię.. nieśmiała jestem..ale się wycałowaśmy i wyścikałyśmy znaczy się za rok obie musimy przyjechac na spotkanie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kaśka jesteś przesympatyczna dziewczyna , tylko Tyle Ci napiszę , no. nie rozumiem jednego-dlaczego nie pogadałam z Tobą? w końcu jechałam ,też z tą myslą ,że Cie poznam i kilka słów zamienię.. nieśmiała jestem..ale się wycałowaśmy i wyścikałyśmy znaczy się za rok obie musimy przyjechac na spotkanie forum no baa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts