magi 02.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 nie no chyba się zaszczele ten grill to mnie prześladuje no żyłki to mnie wsystkie pójdą i normalnie żylaki dostanę A Kaśka fajniejsza niż w avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 nie no chyba się zaszczele ten grill to mnie prześladuje no żyłki to mnie wsystkie pójdą i normalnie żylaki dostanę A Kaśka fajniejsza niż w avatarku coś mi się zdaje ,że nas długo będzie prześladował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Kaśka jesteś przesympatyczna dziewczyna , tylko Tyle Ci napiszę , no. nie rozumiem jednego-dlaczego nie pogadałam z Tobą? w końcu jechałam ,też z tą myslą ,że Cie poznam i kilka słów zamienię.. nieśmiała jestem.. andzik - tak to już jest na tych naszych zlotach. Robimy plany, że z tyloma osobami się pogada a potem okazuje się, że z połową się nie zamieniło ani słowa Ja też żałuję, że z Kasią tylko w przelocie pogadałyśmy (jak można to nazwać gadaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 witam babole - jest tu kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie no chyba się zaszczele ten grill to mnie prześladuje no żyłki to mnie wsystkie pójdą i normalnie żylaki dostanę A Kaśka fajniejsza niż w avatarku ekhm, ty chyba nie pilas tego naszego szato ale miło mi tak czy inaczej i nie zaszczeliwuj się to wszystko się da kiedyś odrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 witam babole - jest tu kto?? no jak nie jak tak cze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no cos ci mialam napisac i zapomnialam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dziewczyny , na pocieszenie wam powiem, ze ja z kaska tez za duzo nie pogadalam (nawet na grillu nie bylo czasu ) ale my to nadrobimy kasica, nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no cos ci mialam napisac i zapomnialam co Ech babo!! Bilobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 obawiam sie ze juz jestem w takim stadium ze juz mi nie pomoze - wczoraj zostawilam malza n adzialce i zapomnialam ze mam po niego wieczorem pojechac - dobrze ze tatus czuwal i pojechal po synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 obawiam sie ze juz jestem w takim stadium ze juz mi nie pomoze - wczoraj zostawilam malza n adzialce i zapomnialam ze mam po niego wieczorem pojechac - dobrze ze tatus czuwal i pojechal po synka o w morde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kolakao zapomnialas , ze masz meza ? z toba tez nie pogadalam dobrze, ze zdazylam pare usmiechow ci puscic taka bylas zajeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cze frosia, zdjęcia doszły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cze frosia, zdjęcia doszły??? doszly a moje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cze frosia, zdjęcia doszły??? doszly a moje ? również buziaki froszowi dałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Cze frosia, zdjęcia doszły??? doszly a moje ? również buziaki froszowi dałaś???? dalam...takie z jezorem jak chcialas .....ale sie gosciu podjaral ..pol nocy spac mi nie dal ....tak na niego dzialasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kolakao zapomnialas , ze masz meza ? z toba tez nie pogadalam dobrze, ze zdazylam pare usmiechow ci puscic taka bylas zajeta bo sie tak skradlaysmy do siebie jak pies do jeza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kolakao zapomnialas , ze masz meza ? z toba tez nie pogadalam dobrze, ze zdazylam pare usmiechow ci puscic taka bylas zajeta bo sie tak skradlaysmy do siebie jak pies do jeza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma to tamto w pryzszlym roku pije z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a kaska a moze i mi zdjecie wyslesz? jak maasz jakie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dalam...takie z jezorem jak chcialas .....ale sie gosciu podjaral ..pol nocy spac mi nie dal ....tak na niego dzialasz no i prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts