kaśka maciej 03.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kolakao, dawaj na priw swojego maila to ci wyślę te zdjecia ze spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kolakao zapomnialas , ze masz meza ? z toba tez nie pogadalam dobrze, ze zdazylam pare usmiechow ci puscic taka bylas zajeta bo sie tak skradlaysmy do siebie jak pies do jeza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma to tamto w pryzszlym roku pije z wami trzeba tylko wiecej winka na licytacje przywiesc bo jak bedziemy mieli jedna to uschniemy przy tej jedenj butelcynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kobitki a gdzi emozna joan namierzyc szukam szukam i nic mi to nie daje!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kobitki a gdzi emozna joan namierzyc szukam szukam i nic mi to nie daje!!!!!!!!!!no mich zdjęciach ją namierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 kurcze wciagnela mnie strona kasiorka - musze poczytac =- a za pol godziny szefo przyjezdza i bede sie musiala wylonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 o kaska ida ida zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 swietne dzieki bardzo !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 o kaska ida ida zdjecia a może tutaj jakieś zdjątka wkleicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kaśka nie nerwuj się, bo złość lotosowi szkodzi A może jakieś fotki byś zarzuciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Chłopaki, zdjęcia wrzuciłam we wontku Spotkanie forum: migiem wklejac zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.06.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie no chyba się zaszczele ten grill to mnie prześladuje no żyłki to mnie wsystkie pójdą i normalnie żylaki dostanę A Kaśka fajniejsza niż w avatarku ekhm, ty chyba nie pilas tego naszego szato ale miło mi tak czy inaczej i nie zaszczeliwuj się to wszystko się da kiedyś odrobic no własnie nie piłam się pod stołem rozlewa to tak jest no mam nadzieję, że to wszystko jest do odrobienia bo inaczej... kulka w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.06.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 hejka że jak??? że co??? tylko hejka????? po takiej nocy?? po takich przeżyciach HEJKA mi się tylko nalezy??????????????????? ta zniewaga krwii wymaga Oj Królik, ja ciebie już chyba nie love, bo ty to mnie na bank nie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 hejka że jak??? że co??? tylko hejka????? po takiej nocy?? po takich przeżyciach HEJKA mi się tylko nalezy??????????????????? ta zniewaga krwii wymaga Oj Królik, ja ciebie już chyba nie love, bo ty to mnie na bank nie love Odpowiedź masz tu http://forum.muratordom.pl/zdjecia-ze-zjazdu-wklejac-migiem,t132576-120.htm nie martw się, za to ja ciebie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie martw się, za to ja ciebie love Wiedziałam, że moge na Ciebie liczyć Buziaki A Królik to jeszcze będzie za mną płakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 hejka że jak??? że co??? tylko hejka????? po takiej nocy?? po takich przeżyciach HEJKA mi się tylko nalezy??????????????????? ta zniewaga krwii wymaga Oj Królik, ja ciebie już chyba nie love, bo ty to mnie na bank nie love ja to chcialam tylko znlezc ten watek co to niby kaska sie zapiera ze ona na tym grillu nic nie robila - o prosze a tu sie nawet kloci ze robila a owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kola, czepiasz się wredna małpo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Udowadniam tylko - jestescie swietne!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.06.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Królik, troszzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeczzzzzzzzzzzzzzzkęęeeeeeeeeeeeeee sobie podreperowałeś notowania u mnie Fajny album A ja w tym kocu to jak pensjonarka domu starców wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Królik, troszzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeczzzzzzzzzzzzzzzkęęeeeeeeeeeeeeee sobie podreperowałeś notowania u mnie Fajny album A ja w tym kocu to jak pensjonarka domu starców wyglądam ale musze przyznac , ze opiekunowie staruszki ...mmmmm.... calkiem calkiem p.s. nie ciesz sie tak .....tez mam ten album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts